Унищожаването на хиляди скелети на гиганти

Всичко останало можете да обсъждате тук.
sum
Мнения: 2686
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Унищожаването на хиляди скелети на гиганти

Непрочетено мнение от sum » 19 дек 2014, 08:50

"Смитсъновият институт призна, че е унищожил в началото на 1900 г. хиляди гигантски човешки скелети. Върховният съд на САЩ постанови Смитсънови институт да обнародва засекретените документи, датирани от началото на 1900 г., които доказват, че организацията е участвала в голямо историческо скриване на доказателства, които показват, че огромно количество човешки останки - десетки хиляди – са били открити в цяла Америка, и са унищожени по нареждане на високопоставени лидери за да се защити господстващата хронология на човешката еволюция, която е съществувала към момента.

Съмненията, идващи от Американския институт по алтернативна археология (AIAA) за това, че Смитсъновия институт е унищожил хиляди гигантски човешки останки, бяха приети на нож от организацията, която отговори, че дава AIAA на съд за клевета и опит да се навреди на репутацията на 168-годишната институция.

Според представителя на AIAA Джеймс Чарворда, по време на съдебния процес се появяват нови подробности, когато служители на Смитсъновия институт признават за съществуването на документите, които, както се предполага, доказват унищожаването на десетки хиляди човешки скелети, вариращи по размер от 2 до 4 метра височина, за съществуването на които традиционната археология не иска да признае.

Повратният момент в случая става демонстрацията на бедрена кост на човек с дължина 1,3 м, като доказателство за съществуването на такива гигантски човешки кости. Това доказателство пробива дупка в защитата на адвокатите на Института, защото костта е била открадната от организацията от един от висшите и ръководители в средата на 1930-те, който я пази през целия си живот, и пише на смъртния си одър писмено потвърждение за това какво крие Смитсъновия институт.

„Ужасно е, че това се прави с хора“, пише той в писмото си. „Ние крием истината за предците на човечеството, за гиганти, населявали земята, за които се споменава в Библията и други древни текстове.“

Върховният съд на САЩ постанови институцията да публикува класифицираната информация за всичко, свързано с „унищожаване на доказателства, свързани с доевропейската култура“, както и елементи, „свързани с човешки скелети с по-голям от нормалния размер.“
„Публикуването на тези документи ще помогне на археолози и историци да преразгледат настоящата теориите за еволюцията на човека и ще ни помогне да разберем повече за доевропейската култура на Америка и останалата част на света“, казва директорът на AIAA Гутенберг.

Оповестяването на документите е насрочено за 2015 г., и всичко това ще се координира от независимата научна организация за осигуряване на политическа неутралност на операцията."

http://www.burgasnovinite.com/Smidsanov ... gants.html
image.php.jpg
image.php1.jpg
image.php1.jpg (26.59 KиБ) Видяна 2283 пъти
Р.Ч.

berbera
Мнения: 57
Регистриран: 29 май 2013, 11:34

Re: Унищожаването на хиляди скелети на гиганти

Непрочетено мнение от berbera » 19 дек 2014, 09:20

Интересно тези цветни снимки дали са от 1900 г. ?

alex
Мнения: 687
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Унищожаването на хиляди скелети на гиганти

Непрочетено мнение от alex » 19 дек 2014, 16:12

Спомних си един пасаж от библията който ми направи впечатление когато я четях, и го открих:
Числа 13 глава-
33 Там видяхме исполините, Енаковите синове, от исполинския род; и пред тях нам се виждаше, че сме като скакалци; такива се виждахме и на тях

sum
Мнения: 2686
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Унищожаването на хиляди скелети на гиганти

Непрочетено мнение от sum » 27 яну 2016, 08:54

Не знам дали тук е мястото на тази информация, но все пак става въпрос за нещо уникално... Четете:

"През последните дни изтече информация, че по времето на строеж на къща в ирански Кюрдистан е намерена находка, която буквално пренаписва историята.

Докато багер изкопава основите на новострояща се къща пред работниците се отваря входът надревна гробница! Те моментално известяват властите и иранското правителство изпраща екип от археолози, които установяват историческото значение на откритието, предава „krouhy v obili“

В гробницата е намерен изумителен метален саркофаг,който не прилича на нищо, което археолозите са виждали някога!

Той е изкусно декориран с различни лица и орнаменти. Изработката е толкова прецизна, че надминава и най-големите шедьоври на древното изкуство в своята изящност. Но това е още нищо!

В саркофага са открити непокътнати костите на триметров гигант!

Същество, което не е точно човек – костната структура е коренно различна от тази на хората. На лицето си има метална маска, която наподобява тези на египетските фараони. В саркофага са разположени и четири мистериозни сфери от двете страни на гигантския скелет.

В ръцете си държи странен предмет наподобяващ меч, а костите са обковани на места с метал:
Sarkophagus 342324.jpg
Открити са и множество метални пластинки с древни надписи – език по семейството на Шумеро-акадския. След като успели да разчетат части от текстовете, учените останали със зейнали усти!

Оказва се, че това е гробът на митичния Енки!

Според древните шумерски легенди и по-конкретно Епосът на Гилгамеш, Енки е един от четирите богове-създатели на човечеството. Той е владетел на океана със сладки води абзу, творец и организатор на цивилизацията, бог на мъдростта и магията, покровител на занаятите.

Енки е владетел на божествените сили ме, често е защитник на хората пред боговете и техен помощник. Енки е най-важният месопотамски бог на дъжда и водата, на него се приписва плодородието!
Copia_de_Enki.jpg
Copia_de_Enki.jpg (24.62 KиБ) Видяна 1749 пъти
Древно изображение на Енки

Според редица алтернативни учени, Енки е извънземният „инженер“, който е сплайснал /съединил/ животински и извънземен генетичен материал, за да създаде човеците!

Учените смятат, че гробницата датира от преди 10 до 12 хиляди години – точно периодът, който е цитиран в древните шумерски текстове.

Иранското правителство моментално потулва случая.

Официалната информация е, че е открита гробница на местен владетел от преди 800 години, а снимков материал не е предоставен на обществеността.

Благодарение на близките връзки и сътрудничество между руските и иранските учени, този изумителен видеозапис, който е единственото доказателство за тази историческа находка изтича и бива пуснат по интернет."

Има и видео... вижте го в края на статията:
http://webnovinar.com/2015/12/08/%D0%B1 ... %B3%D0%B0/
Р.Ч.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост