Време е за семинари и за обучения.

Нашите подготвителни срещи ще започнат след 15-и (този месец) и ще продължат до края на януари. Предлагам да се организираме другата седмица и всеки да прецени и напише кога ще е най-удобното за него време за провеждането на семинара.
При мен както знаете няма ограничения за дните. Така че, ако искате можем да направим семинара в събота или в неделя (другата седмица 17-18.01.2015).
Можем да направим и друго – да насроча една дата и да проведа два семинара в един ден… да речем в 11ч. и в 15ч., и който може да дойде. А тези, които няма да могат да дойдат, да си изберат друг удобен за тях ден и да заповядат. На тях ще им кажа и покажа същото, което и на другите членове на семинара.
В този времеви период съм длъжен да се съобразя с много неща, които ще ви помогнат по нататък с процеса, свързан с личностно развитие и унищожаването на умствени модели и структури. Поради тази причина трябва да се видим и проведем семинара през това време от месеца, за да мога за ви подготвя за важните неща…
Знаете, че съм разграничил на групи членовете на НПО-то.
Този семинар, обаче, през януари, няма да е за отделните членове, защото на всички ще трябва да обяснявам за праничните „настройки”, свързани с работата на Ума. Дали ще е в групови или индивидуални срещи за мен няма никакво значение.
Започваме работа по „9-те стъпки” (както се казва от А и Б). За това си припомнете трилогията…

Ако нещо не е ясно – питайте.