Планът На Влечугоподобните

Коментари...
Свободния Дух
Мнения: 799
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Планът На Влечугоподобните

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 03 фев 2021, 15:38

Разказът на един необикновен човек

Ето какво казва за него интервюиращият го и автор на филма Дейвид Айк:
„Бях при един гений – едно уникално човешко същество. И Кредо Мутуа, без съмнение, е най-невероятният човек, с когото съм имал честта да се срещна. Кредо е това, което някои хора по света наричат шаман, а други твърде невежи хора наричат лечител-вещер. Но официално той е "зануси" в общността "зулу". "Зануси" означава носител, хранител, на древното знание за всичко, включително и историята на Африка – откъде е всичко това, откъде са се появили хората, каква е истинската история – вместо напълно нелепата версия за историята, която научаваме в университетите и училищата от "много добре образовани" професори в областта. В Южна Африка са останали само двама зануси и Кредо е единият от тях. И това е ужасно, защото означава, че истинската версия за историята на този континент умира – загубила се е сред тези официални глупости, които ни учат, че е история, но което е боклук. Историята е била пренаписана, а хората, които могат да я сглобят отново, си отиват от този свят, като с времето местата им не се заемат от други. И така, предстои ви, както и на мен, огромната привилегия да чуем какво ще каже този човек и да се погрижим знанията му да бъдат съхранени, докато съществуват електронните медии. Той е официалният разказвач и пазител на историята, на знанията на зулуския народ. Но, както знаете, знанието е много опасно нещо. Когато се опитвате да държите хората в затвора на ума, се опитвате да ги манипулирате, управлявате. И затова хора като Кредо Мутуа, разполагащи с познанието да пренапишат историята, а следователно и настоящето, са много опасни за онези, които искат да управляват и потискат. Този човек е получавал безброй заплахи за живота си, както и безброй посегателства чак до последните няколко дни. Той е смутил и йерархията на собствения си народ по същия начин, както е разстроил и тези при други култури и раси, които също искат да потискат Истината, за да запазят собственото си религиозно превъзходство, тоест, да държат хората в неведение.”

Това, което вероятно би впечатлило читателите на този форум най-много, е съзвучието на разказите на Кредо Мутуа с част от написаното в "Ти си това 2", което е особено забележително, имайки предвид големите исторически мащаби на описаните събития.

https://youtu.be/7gq6SWgrUdk

Бележка: Това е само първата част на филма. Останалите (както и тази) са налични в Колибка-та под оригиналното англоезично заглавие "David Icke - The Reptilian Agenda".
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост