Westworld - Сериал, който е интересно да се гледа.

Коментари...
berbera
Мнения: 57
Регистриран: 29 май 2013, 11:34

Westworld - Сериал, който е интересно да се гледа.

Непрочетено мнение от berbera » 14 апр 2017, 19:52

Здравейте, попаднах на едно сериалче, което може "леко" да Ви смути с информацията, която предоставя. За да мога да заинтригувам аудиторията ще предам едно кратко описание на издателство Паралелна реалност. Ще се радвам за някакъв коментар.

"Не са много продукциите, които стават популярни до степен, в която всеки да говори за тях и в същото време да са носители на истински качествено и многопластово съдържание. „Westworld“ е едно такова изключение. Сериалът определено представлява еднo от най-знаковите телевизионни събития на нашето време. Неговият тайминг на сътворение и поява в публичното пространство идват в точния момент, когато той може да бъде разбран по начин немислим за представите на предходните десетилетия. „Westworld“ е толкова всеобхватен, че успява да генерира емоция, вълнение и първичен интерес у почти всички зрители. И причината за това се крие в навярно най-важното и ключово обстоятелство, което изцяло го обрисува… А именно – перфектно изграденото скеле от страна на неговите създатели. Те са успели да съградят нещо, което ще бъде разбирано и осъзнавано на толкова много различни равнища, че трудно ще остане човек на света, който да не открие нещо за себе си (ако има смелостта да се огледа в това огледало). При това всеки един от тези видове осъзнавания ще е точно толкова валиден и „реален“, колкото е текущия капацитет на възприемащия го.
Всичко в „Westworld“ работи. В този ред на мисли можем да отделим много време в помпозни епитети относно актьорска игра, диалозите, интригата, обратите и „съспенса“, които докосват толкова дълбоко човешката психика. Но по-важното е, че всички тези съвкупности допринасят сериала да бъде видян в неговия пълен блясък, защото буквално при направата му не е пестено от нищо. Това го превръща в едно много достъпно „помагало“ описващо „по-неизвестната версия на света“, в която всички ние живеем."

berbera
Мнения: 57
Регистриран: 29 май 2013, 11:34

Re: Westworld - Сериал, който е интересно да се гледа.

Непрочетено мнение от berbera » 16 апр 2017, 21:31

Забравих да спомена, че може да се изтегли от замунда.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта