Телегония. Или влиянието на предишните партньори върху плода

Коментари...
gydel
Мнения: 76
Регистриран: 07 ное 2012, 13:26

Телегония. Или влиянието на предишните партньори върху плода

Непрочетено мнение от gydel » 07 авг 2016, 21:20

Мен ми се стори интересно това видео. Изглежда стари порядки, обичаи и традиции не са съвсем без причина.

тук: http://kolibka.com/2.html
и по-точно тук: http://kolibka.com/download.php?mid=10697
Метевторипластпочватретистралджамай2019

Вселик човек
Мнения: 121
Регистриран: 01 фев 2015, 15:19

Re: Телегония. Или влиянието на предишните партньори върху плода

Непрочетено мнение от Вселик човек » 11 авг 2016, 22:01

Впечатляващ филм! Благодаря!

А тук са субтитрите - http://kolibka.com/download.php?sid=10697

Относно Законът Рита - някой преди много време ми бе споделил, че децата, плод на силна любов, са по-красиви/даровити/изявени. Може би наистина е така...

Докато обясняваха за вълновата генетика и облъчването с ДНК, веднага се сетих за енергиините пирамиди, описани в Ти си това 2 (може и да няма нищо общо, но пък това ми изникна в съзнанието като асоциация):
Преди 17 млн. години Великите Човеци пристъпили към осъществяване на замисъла си. Това съвпаднало с една от ледниковите епохи на Земята. Ледове с голяма дебелина покривали Северна Европа, огромни пространства от Азия и Америка. Какво направили тогава Великите Човеци? В Африка те набелязали няколко стада от маймуни, които се движели по определен маршрут през годината. Върху две от тях решили да приложат огромните си познания. На местата, където маймуните били през повечето време от годината, те създали огромни енергийни конструкции с пирамидална форма. Страната на квадратната основа на енергийната пирамида била с дължина 27 километра. Великите Човеци наситили пространството в пирамидата с енергия, която развива модификациите на ума, заложили информационни програми за уголемяване на черепа, за изправяне на два крака, за ползване на палеца и не на последно място, за действията хвърляне и хващане. Така невидимите конструкции започнали да влияят върху психиката, като същевременно се развивали заложбите на "моженето" при маймуните. Периодично зареждане на тези програми не се налагало, защото те не се изхабявали, нито се изчерпвали. Нещо като въздуха, който дишаме или лъчите, които ни топлят. Така че, програмите просто съществували, но само в определения периметър на пирамидалната конструкция. Извън конструкцията, те не влияели на стадото маймуни, нито пък на други биологични видове, които преминавали или се намирали в пространството на пирамидата.

За около 10 000 години първите трансформации били факт - развитието на палеца, тенденцията към по-изправена походка, грижата и контактът между маймуните, както и разбиращият поглед, били първите предпоставки за социум. До края на ледниковия период вече имало група от странни за времето си примати, които използвали пръчката и камъка за доказване на надмощие в стадото.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта