двата вълка

Интересни свидетелства запазени във времето.
time
Мнения: 493
Регистриран: 22 дек 2008, 19:48

двата вълка

Непрочетено мнение от time » 30 юни 2010, 09:40

Един старец разказвал на своя внук за борбата, която се води във всеки един от нас. И рекъл на момчето, че в душите ни се борят два вълка. Единият е зъл, той е гневът, завистта, недоволството, отрицанието, алчността, надменността... Другият е добър – той е радостта, любовта, спокойствието, скромността, добротата, щедростта, искреността...
Внукът се замислил за момент и след това попитал дядо си:
- И кой вълк побеждава?
- Този, когото нахраниш. – отговорил старецът

TheWitch
Мнения: 5
Регистриран: 18 сеп 2017, 02:08

Re: двата вълка

Непрочетено мнение от TheWitch » 18 сеп 2017, 04:43

Капере.ком – огромно разнообразие от детски обувки за всеки вкус. Разгледайте нашите стоки. Често пускаме по-ниски цени на различни артикули, за да могат потребителите да са доволни. Посещавайте ни редовно, за да не изпуснете намаленията.
Магазин Stemago – Интернет магазин за аксесоари за телефони, електроника и др. Търсите стилни подаръци за жени? Тук ще намерите огромно разнообразие от играчки за мъже и жени. Погледнете нашите оригинални предложения.
BgTelefon – Интернет магазин за мобилни телефони онлайн на ниски цени, неразпечатвани и с 24 месеца гаранция. Направете своята поръчка на Apple iPhone 7 още сега. Погледнете и другите ни модели: CAT, HTC, ASUS.
В онлайн парфюмерия Fragrantico.com ще намерите огромно разнообразие на мъжки парфюми онлайн и козметика. На сайта ще попаднете на над хиляда продукта, сортирани в категории. Единственото, което оставяме на потребителите, е избора.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост