Хайде да се посмеем заедно...
-
- Регистриран: 17 дек 2008, 00:59
Re: Хайде да се посмеем заедно...
Ето малко автентични кадри от космическата програма SpaceX на Илон Мъск:
https://www.youtube.com/watch?v=2IkIFR-HYT0
Едно "малко" недоглеждане...и истината излиза наяве! Явно екипа на програмата са почитатели на класиката "Пътеводител на галактическия стопаджия".
https://www.youtube.com/watch?v=2IkIFR-HYT0
Едно "малко" недоглеждане...и истината излиза наяве! Явно екипа на програмата са почитатели на класиката "Пътеводител на галактическия стопаджия".
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.
-
Речник на имена и термини в „новата нормалност“
https://www.otizvora.com/2021/01/12965/ ... nost-a-ya/
https://www.otizvora.com/2021/01/12965/ ... nost-a-ya/
-
Понеже от вчера, с цел ускоряване ваксинационния процес, започнаха ваксинации и в "Лидъл", големите вериги хипермаркети подеха тая инициатива и всичките започнаха да предлагат на клиентите си въпросната услуга, ето как протича ваксинирането в тях, със съответните им специфики:
1. В "Лидъл", които бяха пионери в тая инициатива, след ваксинирането, на клиента се подарява товарна количка, за да може да си направи етажерка у дома. Да товари излишъка си от мозък на нея, не за друго.
2. В "Кауфланд" ваксинирането върви с рекламна брошурка и договор за работа към техен клон в Джибути, но само ако имате клиентска карта към веригата. Ако обаче сте над 65 годишна възраст, охраната на веригата услужливо ще ви помоли да чакате навън в студа, докато преминете в състояние, спестяващо на държавата една пенсия.
3. В "Билла" след ваксинацията ви подаряват връзка ГМО банани, торбичка и снимка за спомен с военния ни министър. В тази верига, ваксината се дава в комплект с маска. Бална, разбира се, нали днес е празник за душата ви.
4. В "Метро" ви ваксинират със субстанция, съдържаща животворен екстракт от Перловката река, а след ваксинацията ви бетонират за здраве и берекет, и ви пускат да плувате.
5. Във верига "Триумф" към ваксинацията задължително вървят мартенички и декоративен орнамент от национална носия, плюс връзка пресни български кренвирши от аржентинско говедо, живяло в средата на XX в.
6. В "Джъмбо", за да ви ваксинират, първо ви препращат на 4-ти километър, където получавате ваксината в китайска лего играчка, а към нея има абонамент за платено паркомясто за цялата година.
7. В "Зора" ваксината се вкарва в тялото чрез електрически ток, ако последният все още не е спрян. Към това получавате и алкална батерийка (втора употреба) за зор заман, пък и да може при нужда да ви светне "крушката", ако все още не е.
8. В "Баухаус" ви набиват ваксината с пневматичен пистолет за забиване на пирони, след което ви пакетират, с цел по-лесно извозване към където е необходимо, щото явно не сте много по-умен от една мебел.
9. В "Техномаркет" можете да си платите ваксината с договор за лизинг с 900% лихва, след което ваксината ще ви бъде вкарана чрез плазмения телевизор, който сте имали самарянската добрина да си купите от тях.
10. В "Технополис" вече наистина ще получите ваксината с чип. Чипът е китайски, но това не е проблем, тъй като е разработен в Тайван, който е правилна в идеологическо отношение държава. Това, което ще разберете твърде късно е, че чипът всъщност е чеп, макар и високо технологичен.
https://www.facebook.com/todor.panayotov.716
1. В "Лидъл", които бяха пионери в тая инициатива, след ваксинирането, на клиента се подарява товарна количка, за да може да си направи етажерка у дома. Да товари излишъка си от мозък на нея, не за друго.
2. В "Кауфланд" ваксинирането върви с рекламна брошурка и договор за работа към техен клон в Джибути, но само ако имате клиентска карта към веригата. Ако обаче сте над 65 годишна възраст, охраната на веригата услужливо ще ви помоли да чакате навън в студа, докато преминете в състояние, спестяващо на държавата една пенсия.
3. В "Билла" след ваксинацията ви подаряват връзка ГМО банани, торбичка и снимка за спомен с военния ни министър. В тази верига, ваксината се дава в комплект с маска. Бална, разбира се, нали днес е празник за душата ви.
4. В "Метро" ви ваксинират със субстанция, съдържаща животворен екстракт от Перловката река, а след ваксинацията ви бетонират за здраве и берекет, и ви пускат да плувате.
5. Във верига "Триумф" към ваксинацията задължително вървят мартенички и декоративен орнамент от национална носия, плюс връзка пресни български кренвирши от аржентинско говедо, живяло в средата на XX в.
6. В "Джъмбо", за да ви ваксинират, първо ви препращат на 4-ти километър, където получавате ваксината в китайска лего играчка, а към нея има абонамент за платено паркомясто за цялата година.
7. В "Зора" ваксината се вкарва в тялото чрез електрически ток, ако последният все още не е спрян. Към това получавате и алкална батерийка (втора употреба) за зор заман, пък и да може при нужда да ви светне "крушката", ако все още не е.
8. В "Баухаус" ви набиват ваксината с пневматичен пистолет за забиване на пирони, след което ви пакетират, с цел по-лесно извозване към където е необходимо, щото явно не сте много по-умен от една мебел.
9. В "Техномаркет" можете да си платите ваксината с договор за лизинг с 900% лихва, след което ваксината ще ви бъде вкарана чрез плазмения телевизор, който сте имали самарянската добрина да си купите от тях.
10. В "Технополис" вече наистина ще получите ваксината с чип. Чипът е китайски, но това не е проблем, тъй като е разработен в Тайван, който е правилна в идеологическо отношение държава. Това, което ще разберете твърде късно е, че чипът всъщност е чеп, макар и високо технологичен.
https://www.facebook.com/todor.panayotov.716
-
Две мишки си говорят. Едната пита другата:
- Ти ваксинира ли се вече срещу co19?
- Да не съм луда! - отговаря втората - Ваксината още не е изпитана на хората.
- Ти ваксинира ли се вече срещу co19?
- Да не съм луда! - отговаря втората - Ваксината още не е изпитана на хората.
-
Кой как приема ваксината
Докторът във Великобритания пита британеца иска ли ваксина.
– Не.
– Всички джентълмени вече са ваксинирани!
– Добре! Дай тогава!
В Германия, искате ли ваксина?
– Не – каза германецът.
– Това е заповед – каза докторът.
– В такъв случай, да – каза германецът.
В САЩ, искате ли ваксина?
– Не – каза американеца.
– Аз и съседа вече сме ваксинирани.
– Сериозно ли? Дайте една и на мен.
Във Франция, искате ли ваксина?
– Не.
– Всички господа са ваксинирани.
– Какво от това?
– Това е заповед – каза доктора.
– Ха ха ха, заповед – каза французинът.
– Съседът ви вече е ваксиниран.
– Какво от това?
– Чакай, ти си французин, сетих се, нали ваксината не е позволена за вас.
– Как така не е позволена! Дай насам една.
Полякът, искате ли ваксина?
– Не, не, не си давайте зор като с англичанина, американеца, французина. При мен няма да мине номера.
– Ама знаеш ли, аз им дадох руската, има една американска, която е само за лекари!
– Хиляда злоти давам веднага!
В Русия, искате ли ваксина?
– Категорично не!
– О-о-о, ти си такъв слабак!
– А-а-а, аз съм слабак? Дай една ваксина!
Така, и стигаме до Б-я. Искате ли ваксина?
– Не може ли само бележка? А ваксината я сложи на някой друг, ще разделим парите наполовина!
– Абе не е лоша идеята, ама все пак и главния лекар … и той да участва!
– Тогава хубаво! Дай ми една трета от ваксината!
Докторът във Великобритания пита британеца иска ли ваксина.
– Не.
– Всички джентълмени вече са ваксинирани!
– Добре! Дай тогава!
В Германия, искате ли ваксина?
– Не – каза германецът.
– Това е заповед – каза докторът.
– В такъв случай, да – каза германецът.
В САЩ, искате ли ваксина?
– Не – каза американеца.
– Аз и съседа вече сме ваксинирани.
– Сериозно ли? Дайте една и на мен.
Във Франция, искате ли ваксина?
– Не.
– Всички господа са ваксинирани.
– Какво от това?
– Това е заповед – каза доктора.
– Ха ха ха, заповед – каза французинът.
– Съседът ви вече е ваксиниран.
– Какво от това?
– Чакай, ти си французин, сетих се, нали ваксината не е позволена за вас.
– Как така не е позволена! Дай насам една.
Полякът, искате ли ваксина?
– Не, не, не си давайте зор като с англичанина, американеца, французина. При мен няма да мине номера.
– Ама знаеш ли, аз им дадох руската, има една американска, която е само за лекари!
– Хиляда злоти давам веднага!
В Русия, искате ли ваксина?
– Категорично не!
– О-о-о, ти си такъв слабак!
– А-а-а, аз съм слабак? Дай една ваксина!
Така, и стигаме до Б-я. Искате ли ваксина?
– Не може ли само бележка? А ваксината я сложи на някой друг, ще разделим парите наполовина!
– Абе не е лоша идеята, ама все пак и главния лекар … и той да участва!
– Тогава хубаво! Дай ми една трета от ваксината!
-
Какво да говорим когато ни поискат карта или паспорт за ваксинации
Бъдете все така мили. Като това:
Влязох в ресторант, за да вечерям снощи…
-Здравейте.
-Здравейте, маса за двама, моля.
-Разбира се, вашето име.
-Кели Ан Велика.
-И вие и вашият гост имате ваксинационните си карти, нали?
-Да… Можете ли да ни кажете кой ще бъде нашият сервитьор?
-Хм, изглежда, че Том ще бъде вашият сервитьор тази вечер.
-Страхотно. Можете ли да ни покажете ваксинационната карта на Том?
-Хм…
-И също така, можете ли да ми предоставите доказателство, че Том не е носител на ХИВ, хепатит А или В, или всяка друга заразна болест?
-Хм…
-Също така бихме предпочели да не бъдем обслужвани от някой, който е на, или използва развлекателни наркотици като марихуана, кокаин, мет, фентанил и др. Така че, ако може да ни предоставите последния токсинов тест на Том, това би било чудесно.
-Хм… нека да повикам мениджъра.
-Това би било чудесно, благодаря!
Бъдете все така мили. Като това:
Влязох в ресторант, за да вечерям снощи…
-Здравейте.
-Здравейте, маса за двама, моля.
-Разбира се, вашето име.
-Кели Ан Велика.
-И вие и вашият гост имате ваксинационните си карти, нали?
-Да… Можете ли да ни кажете кой ще бъде нашият сервитьор?
-Хм, изглежда, че Том ще бъде вашият сервитьор тази вечер.
-Страхотно. Можете ли да ни покажете ваксинационната карта на Том?
-Хм…
-И също така, можете ли да ми предоставите доказателство, че Том не е носител на ХИВ, хепатит А или В, или всяка друга заразна болест?
-Хм…
-Също така бихме предпочели да не бъдем обслужвани от някой, който е на, или използва развлекателни наркотици като марихуана, кокаин, мет, фентанил и др. Така че, ако може да ни предоставите последния токсинов тест на Том, това би било чудесно.
-Хм… нека да повикам мениджъра.
-Това би било чудесно, благодаря!
-
Много готина ваксинация в Израел
Коментар под видеото: Добре направено! Колко важно е да имаме свои хора между ваксинаторите.
https://www.bitchute.com/video/tjiqaYFjfaPT/
Коментар под видеото: Добре направено! Колко важно е да имаме свои хора между ваксинаторите.
https://www.bitchute.com/video/tjiqaYFjfaPT/
-
-
-