Хайде да се посмеем заедно...

Смях, вицове и дрън-дрън...
sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Хайде да се посмеем заедно...

Непрочетено мнение от sum » 22 дек 2008, 17:43

Виц:
Човек трябва да знае, че може да поиска от администраторите IP-адресите на съфорумците от този форум. Разбира се, че ще му бъдат представени до два три дни… :lol:
Р.Ч.

AiKi
Регистриран: 29 дек 2008, 03:34

Re: Хайде да се посмеем заедно...

Непрочетено мнение от AiKi » 29 дек 2008, 05:15

Чул недочул, разбрал недоразбрал - перифразирал. (т.е. аз) :)

Най-бързия и лесен начин да се почувстваш като зведа,
е да седнеш на върха на коледната елха.
Да, на показ и боде, и е неудобно,
но на зведите май им е угодно.
„Когато човек поиска да постигне нещо, то той винаги намира начин, в противен случай търси причина.”

time
Регистриран: 22 дек 2008, 19:48

Непрочетено мнение от time » 30 дек 2008, 23:06

Кой какво разбира?...

Абсурд-
Твърдение или мнение, явно противоречащо на становището, което имаме ние самите по този въпрос. ( А. Биро)

Аванс-
Материализирано доверие ( ***)

Академични речи-
...кристални полилеи: блестят, но не греят.

Анекдот-
Мъдро изказана глупост.

Безизходно положение-
Положение, от което ясният и очевиден изход просто не ни харесва.

Биберон-
Първата измама, с която се сблъсква човек.

Брак-
Божествена комедия наопаки: най-напред раят, след това чистилището и най-после адът.

Брачна халка-
Първото звено от веригата на съпружеския живот.

Сватбен букет-
Подарък на бъдещата съпруга с цел да се приучи към метлата.

Метла-
Летателен апарат с мощност 1 нечиста сила.

Всичко зависи от гледната точка. :D :D
Който иска повече може да намери в „ Малка сатирична енциклопедия”.

ntsk

Непрочетено мнение от ntsk » 31 дек 2008, 16:25

Безизходно положение-
Положение, от което ясният и очевиден изход просто не ни харесва.
:lol:
Много яко! И много точно...
:lol:

time

Непрочетено мнение от time » 16 фев 2009, 16:43

Здравейте, тук нищим история... вижте как мислят кандидат студентите.

Това са бисери на кандидат студенти!

..............

"Прабългарите нападали тутакси, а бягали изневиделица.

Хан Крум издебнал самозадоволените ромеи в дерето и ги изненадал отзад.

Изневиделица Крум се озовава и в долината на Струма, където се раздават заплатите на византийските войници.

...и тогава вместо войниците на Аспарух да наръгат бунтовниците отпред, те започнали да ги ръгат отзад.

Когато Сърбия обявила война на България, през 1885 г., българските войски трябвало да преминат на "марш на скок" от южната до западната граница. Те тичали денонощно - двама тичали отстрани, а един спял по средата. През това време ентусиазираното население им пъхало пържоли в устите.

Нашите прадеди са живели в колиби. Те не са имали дрехи, ризи, нищо освен една дупка, за да излиза пушека. За да си създадат семейство те са разполагали само с един съвсем примитивен инструмент.

Хан Крум със задните си части запушил Върбишкия проход, а с предните изненадал Никифор отзад!

Майката на Ахил го е потопила във водите на Стикс, за да го направи непромокаем за стрелите. Това обаче не му попречило да умре и тогава Одисей влязъл в Троя маскиран, като дървен кон (някои приписват това на Александър Македонски). Агамемнон и Менелай са били братя, но това се знае със сигурност само за първия.

Римляните трябвало да водят многобройни войни преди Италия да стане полуостров. По-късно римляните заменили войниците с гъски: те ядели по-малко, а вдигали повече шум.

Римляните били големи строители. Тяхно дело са много павирани пътища, измежду който най-прочут е Млечния път.

След смъртта на Цезар, Октавий и Антоний си разделили империята. Октавий получил задната част на Рим, Антоний източната и Клеопатра. В края на живота си Октавий се оттеглил в своя мавзолей.

Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там.

Людвик XIV бил на пет години, когато се родил баща му. Той живял до смъртта си в 1715 година. Людвик XIV бил заобиколен от благородници които се наричали куртизани. Жените им се наричали куртизанки. Дворецът му бил винаги добре изметен и блестящ, поради което бил наречен Крал-слънце.

През 1763 година Франция закупила Корсика, три години преди раждането на Наполеон за да може да се роди французин.

Нощта на четвърти август е била най-светлия ден на революцията: тогава се отменили феодалните времена. Занапред вече хората се раждали живи и равноправни. Септемврийските кланета са станали вечерта на 10-ти август.

Наполеон бил диктатор защото имал способността да диктува по няколко писма наведнъж. "

:D... :D... :D

men
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Непрочетено мнение от men » 17 фев 2009, 18:09

Уаууу, докъде я докарахме с нашето образование! :shock:
Тези бисери звучат като фантастика, но за съжаление
това е положението!
Просто голяяям смях! :lol: :lol: :lol:

AiKi
Регистриран: 29 дек 2008, 03:34

Непрочетено мнение от AiKi » 21 фев 2009, 23:53

INTEGRAL SOLUTIONS POLICY:

Новите указания на „Човешки ресурси"

До всички служители:

В сила от 1-ви януари 2009

Код на облеклото

1. Препоръчително е да се идва на работа облечен според заплатата. Ако ви видим да носите обувки „Прада" и чанта „Гучи", ще приемем, че сте добре финансово и не се нуждаете от повишаване на заплатата.

2. Ако се обличате бедно, трябва да се научите да управлявате своите пари по-добре, така че да можете да носите по-приятни дрехи и затова не се нуждаете от повишаване на заплатата.

3. Ако се обличате точно както трябва, значи сте точно там където трябва да бъдете, следователно не се нуждаете от повишаване на заплатата.

Болнични

Вече не приемаме болничния лист като доказателство за болест. Ако можете да отидете на лекар, значи можете да дойдете на работа.

Почивни дни

Всеки служител ще получи 104 лични почивни дни в годината. Те се наричат събота и неделя.

Използване на тоалетна

1. Като цяло, твърде много време се прекарва в тоалетната. Сега има ограничение от три минути за ползването на кабинките.

2. В края на трите минути, ще звучи аларма, тоалетната хартия ще се прибира, вратата на кабинката ще се отваря и ще бъдете заснемани

3. При второ нарушение, снимката ви ще бъде залепена на таблото за съобщения в категория „Многократни нарушители".

4. Всеки, който е хванат да се усмихва на снимката ще бъде санкциониран в съответствие с политиката на компанията за ментално здраве.

Обедна почивка

1. Слабите хора имат 30 минути за обяд, тъй като трябва да ядат повече, за да изглеждат здрави.

2. Хората с нормална физика имат 15 минути за обяд, за да получат балансирана храна, с която да поддържат своята фигура нормална

3. Пълничките хора имат 5 минути за обяд, тъй като това е цялото време от което се нуждаят, за да изпият едно хапче за отслабване.

Благодарим ви за лоялността към нашата фирма. Помнете, че не вие сте ни избрали за свои работодатели и ние сме тук, за да ви осигурим позитивни служеби преживявания. Затова всички въпроси, коментари, притеснения, оплаквания, разстройвания, раздразнения, инсинуации, изявления, обвинения, съзерцания и смайвания трябва да бъдат насочвани другаде.

От Ръководството
„Когато човек поиска да постигне нещо, то той винаги намира начин, в противен случай търси причина.”

Свободния Дух
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Вицове за Адам и Ева

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 22 фев 2009, 13:58

- Имал ли е Адам възможност да избира, ако е имал само Ева?
- Да, все пак е имало и Змията.

В началото Бог създаде Земята и си почина.
После създаде мъжа и си почина.
После създаде и жената.
От тогава и Бог и мъжа нямат почивка.

Повикал Бог Адам и Ева при себе си и ги попитал:
- Кой иска да пикае прав?
- Аз, аз, аз - подскочил нетърпеливо Адам.
- Е, тогава многократния оргазъм остава за Ева - казал Бог.

- Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всичките блага, които ми даваш, но въпреки това, не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия - той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така, че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре, но къде е уловката?
- Ами ще го създам при едно условие…
- Да?
- Както казах, той ще е много горд и самовлюбен. Затова нека го оставим да си мисли, че той е бил създаден първи. Това ще бъде нашата малка тайна. Казвам ти го като жена на жена…

Доскучало му на Адам в Рая и се оплакал на Господ. Дълго мислил Господ и накрая казал:
- Мога да създам една жена да ти прави компания.
- Какво е това “жена”? - попитал Адам.
- Ами - отговорил Господ - това е едно изключително красиво, интелигентно, мило и нежно същество. Тя ще се грижи за теб, ще те обича, ще те подкрепя, ще изпълнява всяко твое желание.
- Чудесно, направи ми жена - казал Адам.
- Но това ще ти коства доста. Ще трябва да използвам една ръка, един крак, едно око и едно ухо от тебе за да я създам.
Замислил се Адам и казал:
- А за едно ребро какво мога да получа?
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

ntsk

Непрочетено мнение от ntsk » 22 фев 2009, 23:02

- Е, тогава многократния оргазъм остава за Ева - казал Бог.
:lol: :lol: :lol:

По повод работодателите...:
Шеф звъни по телефона на негов служител.
- Ало, Иванов, днес имам задача за теб. Влез във Jobs.bg
- И какво да търся там.
- Търси си работа!
:lol: :mrgreen: :lol:

И една класика...:
Събрали се българин, французин и американец.
- Нашата медицина е най-напреднала – похвалил се французинът. – В един завод до Париж, машина откъсна ръката на работник. Хирурзите я пришиха обратно към тялото и сега човекът пак си я използва както преди - все едно, че нищо не е станало.
- При нас пък имаше още по-тежък случай – обадил се американецът. – Багерист не забелязва, че в изкопа има паднал работник. Загребва го с кофата през корема и му прерязва тялото на две половини. Закарват разчлененото тяло с хеликоптер до болницата и хирурзите зашиват двете части една за друга. Сега мъжът пак си работи като строителен работник.
- Това е нищо! – рекъл българинът. – Един нашенски мафиот, така го взривиха, че от тялото му намериха само гъза и ушите. Хирурзите ги зашиха едно за друго и сега той така си ходи.
- Стига бе! – ахнали в захлас французинът и американецът. – И какво прави сега този човек?
- Как какво? Стана директор и по цял ден само пърди и се ослушва. :lol: :D :lol:

time

Непрочетено мнение от time » 23 фев 2009, 11:57

В началото на работната седмицата внимавайте с трудовите злополуки...! :D

Из архива на австралийската Комисия за обезщетение на пострадалите при трудови злополуки:

Уважаеми господине,

Пиша ви в отговор на молбата за допълнителна информация към т. 3 от доклада ми за злополуката. Причината за инцидента беше наречена от мен "недооценяване на обстоятелствата".
Вие помолихте за по-обстойни обяснения и аз се надявам, че следващото по-долу описание на случилото се ще ви удовлетвори. По професия съм зидар. В деня на инцидента работех сам на покрива на една новострояща се шест етажна сграда. Когато приключих работата си, установих, че са ми останали излишни тухли, които, както след това се оказа, са тежали около 230 килограма. За да не ги пренасям на ръце до долу, аз реших да ги спусна до земята във варел, като използвам макарата, прикрепена към стената на строящата се сграда. Слязох долу, застопорих въжето, качих се обратно на покрива и сложих тухлите във варела. След това отново слязох долу и отвързах въжето, придържайки го леко, така че тухлите да бъдат спуснати бавно. В т. 11 на доклада за инцидента съм указал, че моето собствено тегло е 60 килограма. Поради изненадата си, че изхвърчах от земята така внезапно, забравих да пусна въжето. Не е необходимо да казвам, че продължих да се изкачвам по стената на сградата с висока скорост.Някъде към третия етаж пресрещнах варела, който в този момент се придвижваше надолу към земята със също толкова впечатляваща бързина. Това може да обясни фрактурата на черепа, а също и незначителните охлузвания и счупената ключица, които са описани в т. 3 от доклада за инцидента. Продължих бързото си изкачване, като скоростта ми бе съвсем леко намалена след сблъсъка ми с варела, и не спрях преди пръстите на дясната ми ръка да се врежат в макарата. За щастие по това време вече се бях окопитил и се държах здраво за въжето, вместо да се поддам изцяло на болката. Горе-долу по същото време очевидно варелът бе стигнал до земята и при удара в нея дъното му се откачи. В този момент, вече освободен от тежестта на тухлите, останали на земята, варелът е тежал около 25 килограма. Отново ви приканвам да обърнете внимание на данните за моето собствено тегло. Както можете да си представите, сега аз започнах бързо да слизам надолу по стената на сградата. Към третия етаж отново се срещнах с варела, който този път се изкачваше нагоре. Това ми донесе фрактури на двата глезена, избити зъби и няколко разкъсни рани по краката и долната част на тялото ми. Тук късметът започна леко да ми изневерява. Срещата ми с варела все пак ме забави достатъчно, за да намали нараняванията ми при падането върху купчината тухли и за щастие последствията бяха само няколко пукнати гръбначни прешлена. Съжалявам, че трябва да докладвам и това, но докато си лежах върху купчината тухли, изпитващ голяма болка и без да мога да мръдна, изглежда пак изгубих присъствие на духа и съм пуснал въжето, и единственото, което можех да правя, бе да лежа там и да гледам как празният варел започна отново пътешествието си надолу към земята и в края на краищата се стовари върху мене. Това обяснява и двата счупени крака.
Надявам се, че тези отговори ще задоволят интереса ви.

Отговори