Добре, де…Принудихте ме да се издам. А пък и нали сте Атмани и нищо не мога да скрия от вас…
Една вечер в съня ми се появи Цар Киро! Каза ми, че в началото на всяко хилядолетие се провеждало гласуване за това кой народ да бъде Богоизбран. Заради кризата гласуването малко се забавило, но вече станало ясно, че честта била удостоена на братския ни, цигански народ!
А пък аз, поради неведоми кармични причини, съм избран да положа началото!!!
За целта трябва първо да изчистя самскарите си. После трябва да намеря 28 души с опит в търговията на изборни гласове, но и задължително притежатели на танцуващи мечки, умеещи да играят поне право хоро!
Питате се за какво пък са тези мечки? Ами защото по време на последното гласуване за Божи народ, Цар Киро искал да улесни пътя към Познанието за своите хора и настоял майката пчела да си сътрудничи с майката мечка!

И само, който знаел танца на майката мечка, само той щял да може да остави даровете си и да има достъп до временно новосъздаден, „бонус” духовен свят. Все още не ми е известно какво има в този духовен свят…
Ta, тези 28 души, след като и те станат свободни Атмани и съответно са усвоили танца на мечката, трябва да бъдат изпратени във всяка една държава членка от Европейския съюз, където да разпространят своите знания и умения. Питах цар Киро защо се ограничава само в рамките на ЕС, а той ми отговори, че нямало достатъчно квалифицирани кадри.
Това е за момента. Като най-голям проблем ми се струва намирането на толкова мечки, играещи право хоро. В цирк Балкански имали мечка, но тя танцувала само валс…
Ако някой може да помогне, моля да пише!