Хайде да се посмеем заедно...

Смях, вицове и дрън-дрън...
ИстинатаEнякъдеTук
Регистриран: 02 май 2014, 07:56

Re: Хайде да се посмеем заедно...

Непрочетено мнение от ИстинатаEнякъдеTук » 18 юли 2014, 14:34

По време на "командировката" ми в Беглик Таш:

Син и баща:
"- Тате, защо този човек стои под камъните и гледа стената?
- Защото медитира, но според мен само спи и мързелува..." (имаше предвид, че медитация=спане)

Син и по-проницателен баща:
"- Тате, защо тук има възглавница?
- Ами защото някой бавноразвиващ се седи върху нея и си мисли, че събира господна сила..."

Та така...Радвам се, че по време на престоя ми на това специално място успях да се запозная с много други "бавноразвиващи" се "мързеливци"! ::tan::
Последна промяна от ИстинатаEнякъдеTук на 22 юли 2014, 13:03, променено общо 1 път.

men
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Непрочетено мнение от men » 21 юли 2014, 10:41

Хе хе ...... остава да ни кажеш и кой те е командировал на Беглик Таш и с каква цел.... *hihi*

sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Непрочетено мнение от sum » 21 юли 2014, 15:01

:D Е, ти пък сега, men. Питат ли се такива неща... :D
Р.Ч.

ИстинатаEнякъдеTук
Регистриран: 02 май 2014, 07:56

Непрочетено мнение от ИстинатаEнякъдеTук » 23 юли 2014, 10:10

Добре, де…Принудихте ме да се издам. А пък и нали сте Атмани и нищо не мога да скрия от вас… :)

Една вечер в съня ми се появи Цар Киро! Каза ми, че в началото на всяко хилядолетие се провеждало гласуване за това кой народ да бъде Богоизбран. Заради кризата гласуването малко се забавило, но вече станало ясно, че честта била удостоена на братския ни, цигански народ!

А пък аз, поради неведоми кармични причини, съм избран да положа началото!!!

За целта трябва първо да изчистя самскарите си. После трябва да намеря 28 души с опит в търговията на изборни гласове, но и задължително притежатели на танцуващи мечки, умеещи да играят поне право хоро! :D

Питате се за какво пък са тези мечки? Ами защото по време на последното гласуване за Божи народ, Цар Киро искал да улесни пътя към Познанието за своите хора и настоял майката пчела да си сътрудничи с майката мечка! :uaaaha: И само, който знаел танца на майката мечка, само той щял да може да остави даровете си и да има достъп до временно новосъздаден, „бонус” духовен свят. Все още не ми е известно какво има в този духовен свят…

Ta, тези 28 души, след като и те станат свободни Атмани и съответно са усвоили танца на мечката, трябва да бъдат изпратени във всяка една държава членка от Европейския съюз, където да разпространят своите знания и умения. Питах цар Киро защо се ограничава само в рамките на ЕС, а той ми отговори, че нямало достатъчно квалифицирани кадри. :D

Това е за момента. Като най-голям проблем ми се струва намирането на толкова мечки, играещи право хоро. В цирк Балкански имали мечка, но тя танцувала само валс… :D

Ако някой може да помогне, моля да пише!

sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Непрочетено мнение от sum » 23 юли 2014, 10:51

Ами, да, някой от нас са Атмани. Проблем ли е това за теб?

И за два дни умуване това ли само можа да измислиш - глупости за цар Киро, че го вкара и при Познанието. Браво на теб.
Р.Ч.

Viki

Непрочетено мнение от Viki » 26 юли 2014, 19:45

Истината е някъде там....какви са тези глупости? *no* Или аз не разбирам някаква закодирана метафора тук!!!??? *wacko*
Лелеее, какъв цар Киро и какъв ти е проблема с Атманите? Наистина нищо не можеш да скриеш от завършено съзнание...има нещо много объркано в твоето мислене!

Viki

Непрочетено мнение от Viki » 26 юли 2014, 20:03

Ааа, сетих се! Осъзнал си, че неможеш да постигнеш Атман, или се съревноваваш и те мързи да медитираш и сега иронизираш с цирка, мечките, Цар Киро и другите глупости. Тцтцтц може да се посмеем тука дружно! Хахаха :uaaaha: :g_smqh:

Light

Непрочетено мнение от Light » 27 юли 2014, 12:24

Попадията много обичала да си посръбва и за да не я накаже Господ, всяка вечер се молела в църквата пред иконата на божията майка: „Пресвета Дева Марийо, прости ми греховете. Пак се напих… Моля те, прости ми.“ И спокойна, че ѝ е простено, си лягала да спи.
На дядо поп обаче му омръзнало благоверната му да прекалява с алкохола и за да ѝ даде урок, една вечер се скрил зад иконата на Исус и зачакал да дойде пияната му съпруга. Когато попадията дошла, отново започнала да се моли: „Пресвета Дева Марийо, прости ми греховете…“
Иззад иконата на Исус, дядо поп се обадил с тайнствен глас: „Аз съм Исус Христос. Ти прекали! Повече не може да ти бъде простщаван този грях. Спри да пиеш!“
А попадията с фъфлещ глас го смъмрила: „Ти да мълчиш! Сега говоря с майка ти!“
Хлъц!

alex
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Непрочетено мнение от alex » 28 юли 2014, 12:19

Tака де, по-висша инстанция :lol:

koan
Регистриран: 07 ное 2013, 10:29

Непрочетено мнение от koan » 24 юли 2015, 20:30

Лизелоте Велскопф-Хенрих
Синовете на Великата мечка. Том 2

………………………………………………………………………………………………
— Ти си християнин, Том без шапка и обуща. Какво означава това? Защо си закачил този човек на кола за мъчения в твоята шатра и защо непрекъснато стоиш пред него и разговаряш с образа му? Защо вие, белите мъже, продължавате все още да чествувате победата си над този човек на кола на мъчението? Защо непрекъснато продължавате да го изобразявате върху този кол на мъчението? Какво ви е направил той? Бойците ли ви е избивал, жените и децата ли ви е карал да умират от глад?
— Ах, боже ти мой, нищо подобно! Той…
— Кажи де, какво? — попита сега гласът на стария заклинател.
— Той ни е учил да живеем в мир и любов и е нахранил цял народ с един-единствен хляб.
— И затова го убихте?
— Та да не би да сме ние!
— А кой тогава? Може би ние?
………………………………………………………………………………………………

Отговори