Хайде да се посмеем заедно...

Смях, вицове и дрън-дрън...
koan
Регистриран: 07 ное 2013, 10:29

Re: Хайде да се посмеем заедно...

Непрочетено мнение от koan » 04 юли 2014, 00:18

Премъдри братя и сестри в името на Бал. И на мен ми дойде времето да се добера до Бегликташ с великата надежда, че и аз като вас ще споделям, как съм громил самскари пласт след пласт. Ходих ден, ходих два. Нищо. Отивам аз на 22.06.14 г., в 5.25 часа, около час и половина след като Хитлер нападнал Съветския съюз, и вижда, че Бегликташ също е окупиран от люде разиграващи тракийски мистерии. Е лошо няма! Място има за всеки. Но преди още да започна каквито и да е практики велика потрес ме разтресе, защото се натъкнах на древен ритуал и разбрах защо не ми вървят практиките. Ами как се ходи при Бал без дарове бе хора. Цял форум и никой да не каже! Знаех си, че криете нещо! Ми то познанието не може да не е езотерично, я! Но тайната е разкрита! Древното тракийско приношение на сланина, пъстърма, домат и кафява захар вече не е мистерия и разбрах, че вратите на познанието ще се отворят и за мен, стига да знам правилните съставки. :dance:

Признайте кой остави домата? *taz*

Viki

Непрочетено мнение от Viki » 04 юли 2014, 08:41

лелеееее, ужас!
Виждала съм също различни дарове да оставят...банани, ядки, жито, но домати до сега не съм виждала. Явно тракийските богове хапват и салатка *hihi*

riderman
Регистриран: 01 дек 2010, 21:17

Непрочетено мнение от riderman » 04 юли 2014, 11:52

:D :D :D
Явно без дарове не става... :D :D :D

men
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Непрочетено мнение от men » 04 юли 2014, 18:27

А ракийка нямаше ли? :D

Viki

Непрочетено мнение от Viki » 04 юли 2014, 23:39

За ракийката не са се сетили явно :rofl:

sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Непрочетено мнение от sum » 05 юли 2014, 05:50

Аз ако съм на мястото на боговете ще чакам за шкембе с масло. Как може към даровете за боговете да няма шкембе... срамна работа. :)
Р.Ч.

koan

Непрочетено мнение от koan » 05 юли 2014, 14:55

Тя с ракийката работата е трудна! Първо него ден - 22.06, в ранната сутрин имаше около 39 човека! Ако е имало ракийка само да са я подушили и е свършила. Но! Явно има нещо, тъй като археолозите са започнали яко копане зад трона. Май и те я търсят! :g_smqh:

sunshine
Регистриран: 05 юни 2013, 18:44

Непрочетено мнение от sunshine » 05 юли 2014, 22:31

В тая жега по-добре да им оставят по някой сладолед или биричка,с цаца...примерно :lol: :lol: :lol:
Кака :sunny:

koan

Непрочетено мнение от koan » 07 юли 2014, 11:06

Сакън!Не им оставяйте нищо! На археолозите , де! Утре ще кажат, че бирата с цацата са от ІV-ІІІ в.пр.н.е., и са измислени са от гърци, от които траките са ги взаимствали. *hihi*

Отговори