/ колегите с по-продължителните практики, може би, са се върнали с "без разход" на гориво!!!!!!!!

Ч.Б.
Честит Българин написа:След няколкодневна практика в Самскарника на връщане колата ми даде голяма икономия: ... явно съм "олекнал" доста!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
/ колегите с по-продължителните практики, може би, са се върнали с "без разход" на гориво!!!!!!!!![]()
![]()
/
Ч.Б.
Разбира се в такива моменти съществува и „методът Изворски“. Били сме преки свидетели как при въпрос от публиката: „Какво мислите за влиянието на HAARP върху климата?“, отговора бе: „Не знам какво е това. Щом не съм го чувал, значи не е толкова важно!“
...
Също така признаваме, че понякога и ние се гледаме голи в огледалото и си повтаряме, че сме легенди, но егото на Изворски е много по-крайно от това, защото човекът наистина си вярва, че е някакво второ пришествие за жанра.
По принцип езотеричните престъпления като Изворски няма как да бъдат толерирани на генерално ниво, но трябва да му се признае едно – изисква се да имаш наистина адамантиеви топки, за да излезеш и да кажеш, че онова, което не знаеш е nonsense, просто защото не си чувал за него. Wow! Имайте предвид, че това е ниво за професионалисти и ще проработи само, ако авторитета ви вече е твърде голям, с което просто ще задушите всякаква интелектуална съпротива. Това отново е нещо, което работи автоматично. Ако някой тръгне да ви се дърви, публиката ще го екзекутира вербално саморъчно просто защото някой се опитва да държи тон на вас – бодхисатвата.
При Пастафарианството, религиозно течение възникнало през 2005 г., вярващите носят гевгир на главата си. През 2013 г. чешкият гражданин Лукас Нови прави се снима с гевгир на главата за личната си карта. Чешките власти му позволяват, за да не се наруши закона за религиозното равенство:Пастафарианците приемат, че вселената е създадена от Летящото Спагетено Чудовище - с един размах на макаронените си израстъци той е създал времето, пространството и законите на физиката, а останалото е дошло като следствие. Всъщност, това е абсурдната теория на основателя – физикът Боби Хендерсън, с която той се бори срещу креационизма в учебната програма в Канзас, САЩ. Хендерсън казва, че твърдението, че човечеството е създадено от Летящото спагетено чудовище е толкова абсурдно, колкото и обяснението за говореща змия и изтръгването на реброто на Адам в християнството.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост