Към съфорумците

sum
Мнения: 2766
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Към съфорумците

Непрочетено мнение от sum » 25 окт 2014, 15:34

Здравейте.
В търсене на решение на проблема, свързан с прекратяване на неточна информация относно Знанието, което съм извел в трилогията „Ти си Това” и споделеното във форума, с група съмишленици решихме да учредим Неправителствена организация (НПО) с наименование „ТИ СИ ТОВА”.
НПО-то вече е факт и има регистрация в съдебния регистър. Седалището е в сградата на НТС Ямбол (ул. “Джон Атанасов № 8). От проведеното на 10.10.2014 г. учредително събрание, учредителите на сдружението избраха за Председател моята скромна особа. От проведеното гласуване против нямаше, както и въздържали се. ::hat::
Организацията (сдружението „ТИ СИ ТОВА”) е доброволна, независима, неправителствена, политически и религиозно необвързана организация, в която членуването е доброволно. Членове могат да бъдат физически и/или юридически лица без ограничение в политическата, религиозна или етническа принадлежност. За членовете няма възрастова граница.
Сдружението се издържа от членски внос, дарения и спонсорство от физически и юридически лица. Размерът на членския внос по Закона за юридическите лица с нестопанска цел се определя от Управителния Съвет и се заплаща ежемесечно, но също така може и годишно, като сумата се разбива на 12 месеца. Управителният Съвет реши минималната сума за членски внос да не е по-малко от 30 лв. на месец. Разбира се някой може да възрази за тази такса, но все пак Сдружението си има своите месечни разходи. Други ако искат могат да не бъдат членове на НПО-то, но да правят дарения... Всеки решава за себе си.
На членовете на сдружението ще отделям време за лични срещи, при които ще обяснявам Знанието както се казва очи в очи… Офисът ми е достатъчно голям и в него мога да приемем до 20 човека. Ще направя от членовете няколко групи, които ще сортирам в три основни категории.
Пътят с 9-те стъпки, те са пред вас.
Преминете по тях.
Познайте ги.
Превърнете ги в своя опитност.
Ще ви обучавам на много неща, чрез които ще можете съзнателно да управлявате енергийните потоци в себе си. Ще обяснявам Познанието през вашата призма на възприятие и разбиране, ще казвам и показвам дълбочината на Знанието и как да развивате чрез него себе си, за да надскочите границата на собствените ограничения, създадени от умствени рамки и прочее.
Искам и на още нещо да обърна специално внимание. През изминалите месеци (от различни места) до ушите ми достига фразата „сектата на Румен”. Категорично се разграничавам от този термин. Защото първо, досега никога не съм водил групи по езотерични места в България и в чужбина, не съм изнасял лекции, не съм обучавал хора по семинари, нито съм възхвалявал Божието Име по площади и паланки; и второ - никога през годините не съм създавал каквато и да е духовна организация в името Божие. За да има секта това означава религиозна общност, която съзнателно се е отделила от Светата църква, защото отрича установените от нея догми. Въпреки това отделяне, сектантите продължават да хвалят и да се молят на Бога… Исус ли ще е или някой друг, няма значение.
Аз обаче не се прехласвам по Христос, нито му се моля. Никога не съм се хвалил с Него или с Баща му пред други хора, но за сметка на това пък съзнателно използвам и управлявам Силата чрез процес, описан в трилогията „Ти си Това”. Искам ясно да разграничавате нещата и повече да не допускате да ви вкарват в калъпа на думата „секта”. Членовете на НПО „ТИ СИ ТОВА” имат права и задължения, определени от Устава на сдружението. Така че, всички вие, които следвате Пътя (9-те стъпки, описани в „Ти си Това”) и сте членове на сдружението, няма как да бъдете сектанти. Ние изобщо няма да се занимаваме с Вероизповедания. От тук нататък в каквато и конфѐсия да искат да ви приобщят различни люде, не се поддавайте на скалъпените им религиозни доктрини.
Вие сте хора, които ще се развиват личностно! Трансформацията на Съзнанието ще бъде цялостен процес, обхващащ всички нива. Този процес е разтеглен във времето и ще го постигнете без да се молите, без да коленичете, без да правите принудителни пости, без да правите спиритуални и всякакви други ритуали, без да треперите пред икони и олтари, без да се налага да се изповядвате пред никого, без да имате духовни ограничения. Знанието е нашата опора.
„Няма учител, няма ученик, има само Разбиране” - това е нашият девиз за поколенията.
По пътя на 9-те стъпки в добруването, в красотата, в осъзнатото Знание ще бъдете само „ти” и „Това” пред вас. Спънете ли се, „Това” ще ви подпре. Паднете ли, „Това” ще ви повдигне. Бъдете ли, вие ще сте в синхрон с „Това”. Изразявате ли се чрез „Това”, живеете ли чрез „Това” тогава „Ти” се превръща бавно, но сигурно в „Това”. Честни ли сте пред себе си, готови сте за Пътя, водещ по стъпалата, където Големият Огън Сега се Пали Отвъд Душата.
Запалете вашия неръкотворен Огън, изгорете самскарите си в пламъците на Познанието. Постигнете Сега висшата Реалност и се наслаждавайте на сат-чит-ананда, в което блаженство всички светове губят окончателно своето значение.
Време е…


(Р.Р. Следващата седмица ще публикуваме Заявление за членство в НПО „ТИ СИ ТОВА”, както и информация за банковата сметка за дарения.)
Р.Ч.

adventum
Мнения: 2
Регистриран: 08 апр 2014, 17:04

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от adventum » 25 окт 2014, 17:25

Това е нещо много интересно и бих искал да участвам в него. Въпросът ми е в това, че съм от Смолян. Дали ще има срещи и на други места в България?

alex
Мнения: 689
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от alex » 25 окт 2014, 18:20

Успех на начинанието! ::up::

sum
Мнения: 2766
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от sum » 25 окт 2014, 18:39

Мерси. :D

Здрасти, adventum.
По принцип в устава сме заложили да откриваме клонове, клубове, центрове и други организационни структури в страната и в чужбина. Но както разбираш това ще стане постепенно и за това на първо време ще посрещам хората при мен.
За мен е важно да се познавам с членовете на сдружението. Все пак се ангажирам с много сложни процеси и съм напълно наясно, че без личен контакт трудно ще станат нещата...
Р.Ч.

Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от Честит Българин » 25 окт 2014, 18:47

Чакам заявлението!!!

Успех!

Честит Българин

adventum
Мнения: 2
Регистриран: 08 апр 2014, 17:04

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от adventum » 25 окт 2014, 20:17

sum написа:Мерси. :D

Здрасти, adventum.
По принцип в устава сме заложили да откриваме клонове, клубове, центрове и други организационни структури в страната и в чужбина. Но както разбираш това ще стане постепенно и за това на първо време ще посрещам хората при мен.
За мен е важно да се познавам с членовете на сдружението. Все пак се ангажирам с много сложни процеси и съм напълно наясно, че без личен контакт трудно ще станат нещата...
Ще се радвам да мога да помогна с каквото ми е възможно! Не знам колко ще мога да присъствам на всяка една среща. Естествено искам да идвам постояно! Също чакам заявлението.

Успех!

Viki

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от Viki » 25 окт 2014, 20:33

Поздравление sum. ::hat::
Успех в начинанието и се радвам, че най- после повече хора ще имат възможност да задават въпроси очи в очи и да разберат дълбочината на познанието.
Наистина е време :sunny:

simonika
Мнения: 45
Регистриран: 13 фев 2014, 00:59

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от simonika » 25 окт 2014, 23:33

Поздравления, sum! :[)]I: Честито! Това е една многа голяма и важна стъпка! Нямам търпение за всичко предстоящо! Остава да чакаме заявленията ::a-a-a:: Това ще промени живота на много хора, а на теб няма да ти е никак лесно, едно голямо Благодаря за ......,......,...., ВСИЧКООО! ::hat::

men
Мнения: 977
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от men » 26 окт 2014, 10:34

БРАВООО!
УСПЕХ НА НАЧИНАНИЕТО!

:[)]I: :Bulgaria:

violeta
Мнения: 1
Регистриран: 26 окт 2014, 11:48

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от violeta » 26 окт 2014, 11:57

Здравейте! :sunny:
От много време чета форума, но чак сега реших да се регистрирам, за да приветствам създаването на НПО-то. :applause: Този факт много ме зарадва, защото така ще имаме възможността да се докоснем лично до източника :angel: и да получим знания и опит, чрез обученията, които със съпруга ми очакваме с нетърпение! Пишете и нас сред членовете! Очакваме заявленията. Поздрави! :sunny:

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост