Към съфорумците

sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Към съфорумците

Непрочетено мнение от sum » 21 дек 2014, 08:52

Да, само за членовате.
Между другото запазихме една по-хубава и по-голяма зала. Намира се в същата сграда, един етаж по-надолу от партера. След като се влезе от главния вход тръгвате по стълбите надолу и като слезете веднага вдясно е врата. Няма как да се объркате... а и по миризмата на баници ще се ориентирате :D
Р.Ч.

centinel
Регистриран: 06 яну 2014, 14:58
Контакти:

Непрочетено мнение от centinel » 23 дек 2014, 18:15

Gor написа::IP
И мен ме устройва датата.
Предполагам няма да има други които да пътуват от Смолянска област, затова ако има някой който да ме вземе от Пловдив ще е прекрасно за да не се разкарвам самичък с колата. Ако ли пък има някой който да взема може и с моята кола. Ще тръгна от Смолян.
Както дойде, времето ще си покаже.

Аз ще тръгна от Кюстендил през София, Пловдив и магистралата ако някой иска имам 4-ри свободни места. Нека ми пише на лични, който иска да пътува с мен.
::up::
Последна промяна от centinel на 29 мар 2018, 00:05, променено общо 2 пъти.
Жоро, София

nstatev
Регистриран: 31 мар 2014, 10:14

Непрочетено мнение от nstatev » 21 яну 2017, 18:30

Приятели, предлагам ако финансовото състояние на НПО-то позволява, да се закупи един дрон за по-бързо и лесно изследване на нови обекти.Ще спестим много време.

Честит Българин
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Непрочетено мнение от Честит Българин » 23 яну 2017, 18:45

Предполагам, няма да бъда разбран от всички, но моето лично мнение е: такова технологично средство не ни е необходимо. Безпредметно е неговото използване за нашите цели.

Успех!

Честит Българин

Отговори