Здравейте.
Във файла отдолу е заявлението за членство в НПО ”ТИ СИ ТОВА”. Желаещите могат да изтеглят документа, да го попълнят и да го изпратят по пощата на следния имейл: npo_tisitova@abv.bg
Единственото условие е към молбата да прибавите и ваша снимка. Това е необходимо, за да не се получи разминаване при дублиране на имената, а и по този начин ще бъдат предотвратени евентуални злоупотреби с фалшиви имена и самоличности. Така ще зная, когато разговарям с конкретния член на НПО-то, че това е реалният човек.
След като УС разгледа молбата Ви, ще ви изпратим обратно по вашия имел решението, което е взето. Тогава ще получите номера на банковата сметка на Сдружението и ще можете да преведете сумата за членския внос, за какъвто период прецените. След това, в удобен за Вас ден, ще се видим в офиса на Сдружението. И тогава ще разпишете молбата си, която ще бъде прехвърлена на хартиен носител и ще остане в архива на Дружеството. От там нататък, запрятаме ръкави и се захващаме за работа...
Заявление за членство в НПО"ТИ СИ ТОВА"
Re: Заявление за членство в НПО"ТИ СИ ТОВА"
За тези, който не могат да отворят по-горният файл. Качвам същият файл ,но в PDF-версия и по-старата MS Word-версия.
П.С.PDF-версия, не може да се редактира. Може само да си я отворите и евентуално да си я принтирате.
П.С.PDF-версия, не може да се редактира. Може само да си я отворите и евентуално да си я принтирате.
- Прикачени файлове
-
- zayavlenie_4lenstvo.doc
- (27 KиБ) Свален 620 пъти
Последна промяна от novex на 01 ное 2014, 19:23, променено общо 1 път.
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||
Поздрави към първите регистрирани членове на НПО „ТИ СИ ТОВА”! Вече сме 11...
Сдружението вече е в Сила. Няма кой да ни спре.
(Едно уточнение към съфорумците – аз, както и целия Управителен Съвет, заедно с учредителите на Сдружението, също си плащаме членския внос. След като направихме банкова сметка на НПО-то, бях първия, който си внесе таксата. Искам да го знаете, за да няма спекулации по темата.)
Поздрави.
Сдружението вече е в Сила. Няма кой да ни спре.
(Едно уточнение към съфорумците – аз, както и целия Управителен Съвет, заедно с учредителите на Сдружението, също си плащаме членския внос. След като направихме банкова сметка на НПО-то, бях първия, който си внесе таксата. Искам да го знаете, за да няма спекулации по темата.)
Поздрави.
Р.Ч.
До днес има подадени 32 заявления за членство в НПО „ТИ СИ ТОВА”. Семейството на Сдружението се увеличава…
След като УС одобри заявленията Ви, моля за търпение относно нашата първа среща, защото колкото и да искам просто няма как да се видя с всички членове за няколко дни. Работата се увеличава, а мога да имам не повече от пет срещи на ден.
Поздрави!
След като УС одобри заявленията Ви, моля за търпение относно нашата първа среща, защото колкото и да искам просто няма как да се видя с всички членове за няколко дни. Работата се увеличава, а мога да имам не повече от пет срещи на ден.
Поздрави!
Р.Ч.
-
- Регистриран: 21 яну 2009, 01:01
- Прикачени файлове
-
- zayavlenie_4lenstvo.docx
- (16.06 KиБ) Свален 325 пъти
Последна промяна от zdravkokolev на 13 апр 2019, 11:56, променено общо 1 път.