Долменът до с.Хлябово

Честит Българин
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: Долменът до с.Хлябово

Непрочетено мнение от Честит Българин » 13 ное 2014, 22:00

Здравей,Sum,

Снимките ги бива. ::okey::

Щом Ш. Холмс ще се включва, д-р Уотсън ще трябва да подлага идеи…- хрумки. ::thinking::

Трапец! Трапецовидни тракийски ниши?? Опала! Крушката опитва да мъждука. :idea: Всъщност трапецът е пирамидален елемент. Американските пирамиди нямат върхове. Вертикалният разрез е трапец. Същото е и с доста други пирамиди, в това число и подводните до Япония и Китай и др. А интересните ефекти на вътрешноста на пирамидите са известни – запазване на месото свежо, изостряне на режещи инструменти, концентрация на разни енергетични прояви и т.н.

Живите – обяснимо, да речем – ще търся аналогия с подмогилните храмове-училища.

Мъртвите?
А ако е имало прескачане от едни в други?
Пример – Поради някаква причина починал млад човек и до 40 дни от смърта - хоп възрастно тяло се освобождава и стария се премества в младо тяло… или някаква подобна трансформация?!?

Добре! Друг хрум – преточване на енергии в по-малките помещения и след пречистване връщане в тялото по подобие на Мезек и Татул, ако не бъркам.

Май взе да ми прегрява чайникът! Ще се спра тук, за да не бълвам повече недомислици… :ku-ku: ... за да не ми се смеят "чужденците"!

ЧБ

alex
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Непрочетено мнение от alex » 14 ное 2014, 09:06

Седенето прав в камерата е доста субективно. Аз примерно едвали ще се вместя.

Ако има подобно преселение от тяло в тяло. Правия човек най-вероятно само направлява процеса. Защото няма как да седи изправен ...

Трапецовидната форма е най-стабилна! Не е учудващо че са я избрали. Все пак са гледали да не се схлупи на следващия ден...

Честит Българин

Непрочетено мнение от Честит Българин » 14 ное 2014, 09:20

Здрасти , Алекс,

Аз не знам да има правостояща практика, но моят опит е нищожен и всичко е възможно.
От снимката се вижда, че има как да се стои изправен. Поне за ръст 1,80 виждам не е проблем.
Влизането в друго тяло е описано във форума - спомни си многолога по първа книга, за добиване на опит в секса.

Успех!
Ч.Б.

sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Непрочетено мнение от sum » 14 ное 2014, 22:48

Здрасти, Ч.Б. Като те чета все едно слушам отново себе си, когато си блъсках главата със загадката. Да ти кажа този трапец не ми излизаше от ума… откъде пък накъде трапец!?
Този въпрос ме накара да изследвам отвътре задната стена на камера 1. Виж малкия триъгълник, който посочвам на снимката:
DSC03203.JPG
Защо древните са хвърляли време и труд да правят този малък триъгълник?! Можеше просто да издялат един голям блок и толкова… но не би. :) След това обърнах поглед към другия ъгъл на стената. Там също имаше такъв триъгълник:
DSC03204.JPG
…Тези факти вече ме накараха да седна да медитирам, за да разбера тайната… Седнах и почти веднага проумях, че задната стена всъщност има формата на… шестоъгълник!!! Отдалечих се от стената и… воала. Ето го:
DSC03206.JPG
Разбирате ли вече какво са направили древните строители?... Впрегнали са Знанието за Бра-ман, с неговата свещена форма (шестоъгълника) в камера 1. Изумително, нали?... :D
Р.Ч.

Честит Българин

Непрочетено мнение от Честит Българин » 15 ное 2014, 10:05

Здравей, sum,
Здравейте, колеги,

:IL :IL :IL :IL :IL :IL

::hat::

::a-a-a:: ::a-a-a:: ::a-a-a:: ::a-a-a:: ::a-a-a:: ::a-a-a::

:applause:

След цялото ми изумление само стоях и ... зяпах снимките...

Гробници, а?
Змейови къщи, а?
...
След, като помислих малко и не родих нищо смислено, ми остана в главата само един въпрос.

Шестоъгълникът е формата на Брахман, гледан от точка извън него.
Ееее, значи ли това, че вътрешността на долмена е извън Браман???
Значи ли това, че долменът е "машина на времето" и практикувайки в него са излизали извън Браман???

Ако на стената имаше две очи - щеше да е място за ползване на силата Шакти-Майа /тази на Браман/ и практикуващия щеше да е В сферата на Браман.
Тогава щяхме да считаме долмена като място за постигане на Браман, евентуално и като място за сливане с Браман.

А стената е ШЕСТОЪГЪЛНИК!!!

:crazy_pilot:

"Луд умора нема - само се поти"!

Дали да не спра за малко с хрумките??? ::thinking:: ::thinking::

Ще почакам избистряне. *svirkam si* *svirkam si* *svirkam si*

Успех!!!

Чест Бълг :inlove:

В днешния ден пожелавам успех и на Кубрат и на Крисия!!! :Bulgaria: :Bulgaria:
Да им натрием насовете на всички чуждоземци и да понамалят мачкането ни като Бъгаре /според дядо ми/!!! ::okey:: ::okey:: ::okey::

Чест Бълг :crazy_pilot:

Ordos_BG
Регистриран: 22 авг 2009, 09:38

Непрочетено мнение от Ordos_BG » 15 ное 2014, 11:37

Предположение: :neznam:

Практика, която практикуващия да стане Бхарад и постигне Господната действителност(светът на Бал) и Царството Небесно(светът на Кибела).

Шестоъгълник - Бра Ман
Полукръгове - (виждат се ясно на снимките) - Съзнанието /Атман/, което е излязло от Крешака.
Два триъгълника - Знаково двата пътя извън Океана винаги са се изобразявали така.
:neznam:
бикът от Пловдивските тепета

sum

Непрочетено мнение от sum » 15 ное 2014, 12:04

Хубаво предположение, Ordos_BG, обаче за да има подчертано излизане в реалностите на Бал и Кибела (имам предвид знаково) трябва да има изобразени поне една от двете фигури – Крешак или Океан на Съзнание. Тук на съоръжението няма такива знаци… а това означава, че друго Знание има заложено.

След като забелязах шестоъгълника просто седнах и се облегнах на него. Влязох в режим на медитация... През това време авера ми е правил уникални снимки през двата отвора на камера 1.
DSC03221.JPG
Забелязвате ли на снимката нещо необичайно…
Р.Ч.

Честит Българин

Непрочетено мнение от Честит Българин » 15 ное 2014, 12:32

Здравей, sum,

След подсказката виждам тъмния силует зад теб, отпечатан на камъка-шестоъгълник.

Ч.Б.

alex
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Непрочетено мнение от alex » 15 ное 2014, 15:06

Двата входа са наклонени в различни посоки?

sum

Непрочетено мнение от sum » 15 ное 2014, 20:02

Добре, да направим друго. Разглеждайки камера 1 ми направи впечатление това:
12.jpg
Това не е отчупено парче от камъка, а съзнателно оформена… дупка. Какво прави там???
Как си представяте гробница с дупка в камъка… и то не къде да е, а точно под плочата. За какво ще е направена, да спира крадци, едва ли. Или може би предназначението е, като погребат човека в камерата и я затворят, да може после някой да влезе през дупката за да смени изсъхналите цветя!? Едва ли. Тогава…
Вие какво мислите по въпроса?

(само да подчертая, че на камера1 има следи за врата. А това означава, че тя се е затваряла отвътре)
13.JPG
Р.Ч.

Отговори