Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

за Познанието... Продължение на двете теми от форума на Спиралата.
cocolino
Мнения: 7
Регистриран: 02 фев 2009, 15:08

Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от cocolino » 25 апр 2011, 22:03

Здравейте.
С оглед на евентуалните промени, за които се говори, че предстоят и нашата връзка с майката Земя, реших да отворя нова тема. Сметнах мнението си за неподходящо за темите за 2012 и „Медитация и опитности”.

Преди време имах много силно изживяване. С няколко приятели решихме, да направим нещо като обща медитация, с която да помогнем в очистването на съзнанието на планетата ни, а и на себе си, за да сме готови за предстоящите промени.
Преживяването беше разтърсващо. Няма да се спирам на подробностите около ритуала и самата медитация. Ще кажа само, че в един момент някаква огромна Сила-Съзнание ме повлече нанякъде. Появиха се много картини и цветове, които поради скоростта не можах да разбера. Всичко това бе съпроводено с голямо физическо натоварване и повръщане. Съзнанието ми каза, че не мога да премина нагоре без да ме поизчисти, затова трябва да търпя. Оказах се на място, което бе пълно с духове, които свиреха и пееха, изпълнявайки някакъв ритуал. Изведнъж един Дух-Съзнание придоби образ пред мен, сграбчи ме с огромна сила, повали ме на земята и почна да ме разтърсва силно, крещейки: „Аз съм Съзнанието на Земята, какво правите бе хора, побъркахте ме с вашите емоции, не издържам, ще ви унищожа всички - извънземни, конспиратори и хора. Не си мисли, че и ти не ме замърсяваш, въпреки че правиш практики, за да се очистваш. Но едва ли ще разбереш за какво говоря, затова те взимам с мен”, след което ме вкара в пространство, за което ми каза, че е „чистилището” (разбрах го като различно място от Ада), но това място беше в Съзнанието на Земята.
Този кошмар, който изживях там, не може да се опише с думи. Беше пълно с духове, които бяха напуснали физическите си тела и се лутаха тотално объркани, затънали в някаква пенлива гадна субстанция (според мен породена от собствените им емоции). Те крещяха, плачеха......... абе всичко, що бяха изживели като емоции в материалния свят бе там, само че многократно усилено. Това всичкото попи във мен - ужасно страдание, умирах, молех за милост, но отговора бе – „Няма милост, трябва да видиш, какво ми е на мен”.
Тогава се обърнах с молба към Господ, отговорът бе – „Няма тука Господ, ти сам взе решение да дойдеш и ще си понесеш последствията. Господ помага, докато вземеш решение”.
В този момент изпитвах голямо натоварване, все едно бях препил с алкохол-менте и преял с развалена храна, след което ме бяха поставили в тренажор за космонавти, където ме въртяха с голяма скорост.
Съзнанието на Земята ме накара да моля за прошка от името на цялото човечество – „колко пъти си се сещал за мен и си ми благодарил”, попита ме. „Това, че замърсявате въздуха, водата и почвата не е фатално, ще се справя, но на вашите мисли и емоции не издържам вече. Още не съм взела решение какво да ви правя”.
Тогава си помислих, че така наречения квантов преход (ако ще има такъв), не е непременно обвързан с мащабите на земния катаклизъм. Прехода си е преход и който успее да се изчисти, ще се освободи и ще премине, макар и околните да го дърпат здраво надолу. Мащабите на физическия катаклизъм обаче зависят от това, какво изобщо прави цялото човечеството по въпроса, доколко се е осъзнало или продължава да се замърсява.
Заповяда ми строго, всеки ден да правя медитацията по чистенето на самскарите, защото само така изчиствам и самата нея. Съзнанието ми каза още: „Грешка правите всички тези, които говорите натрапчиво на хората за познанието. Това трябва да става само ако някой изрично ви помоли за това”. За мен самия ми даде следния пример – „ако някой ти говори за нещо несъществено и ти го контрираш, все едно с твоята ръка запушваш свободния поток на енергията от неговата Аджна, а след това с високочестотна енергия (познанието, до което си достигнал) от твоята Аджна буквално обстрелваш неговата. Това води до засилване на Егото ти и принизяване на човека срещу теб. Енергията трябва да тече свободно! Ако глупостите на някой не те интересуват, просто отклонявай енергията, без да я блокирваш и без да се закачаш (прилепваш), това важи за всичко в живота ти. Остави всичко да тече свободно, а ако ти трябва дадено изживяване, възползвай се и после забрави за него”.
И още: „Най-важното за всеки един човек е той да бъде изправен (физически и духовно), да върви гордо, с леко вдигната брада, знаейки колко велико нещо е това да бъдеш човек. Материята около теб е създадена заради твоята еволюция, но трябва да се отнасяш с уважение към целия околен свят. Така ще акумулираш и повече енергия (прана). И когато осъзнаеш това, и си безучастен към външните дразнители, т.е няма емоция в теб, тогава можеш да се изправиш и срещу........Брахман.......”
Другото, което още ми каза беше, че когато говоря за познанието, което вече имам, това трябва да е почти шепнейки (без ниска честота в гласа), защото гадовете освен че пребивават в инфрачервения спектър, те общуват и ни разбират какво говорим чрез ниската честота на звука (помислих си за Rock и Metal музиката и т.н) и след това ни създават проблеми.
Въпреки, че бях навлезнал много дълбоко в това състояние, имах спомен за цялото познание, което бях изчел тук от форума и двете книги. Тогава ми бе припомнено, колко е важно четенето и осмислянето. То винаги остава някъде в мен и ми помогна да реагирам адекватно в по-фините нива..
Всъщност в този момент намерих сили в себе си истински да се изправя, въпреки всичкия този товар, който усещах на плещите си. „Да, браво на теб", каза Земята, "Ти успя! Виж другите - на никой не му стигнаха силите да се изправи гордо”. Оказа се, че само аз съм го сторил и сега като се замисля, може би това е свързано с факта, че съм запознат със знанието споделено тук във форума и в „Ти си това”. Няма как да е случайно!
Съзнанието на Земята ми показа и още нещо, че относно чистенето помага и масаж (с палец и показалец) малко над глезена на десния крак. Видях как агресията излиза като чернилка от сърцето, а сексуалните мераци - като червени на цвят талази от коренната чакра (защо пък от там, нали и те би трябвало да са в решетката). Накрая, когато попитах защо трябваше да мина през цялото страдание и ниските нива, а не бях изстрелян нагоре (нали все пак имам някакво познание), получих следния отговор - „За да разбереш това горе, първо трябва да видиш това, което е долу”.

В общи линии е това. Доколко изживяването ми е реално, а не плод на фантазии, това не мога да кажа, но все пак реших да го споделя. Надявам се да съм бил полезен.

novex
Мнения: 485
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: СЪЗНАНИЕТО НА ЗЕМЯТА (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от novex » 25 апр 2011, 22:25

Браво, cocolino. Много полезен пост! :?
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

dion
Мнения: 48
Регистриран: 06 сеп 2010, 19:20

Re: СЪЗНАНИЕТО НА ЗЕМЯТА (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от dion » 25 апр 2011, 22:30

:shock: :o :shock: :IL
много сериозно преживяване си е това....излючително! поздравления от мен,cocolino!
Живей свободен, за да умреш свободен

Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: СЪЗНАНИЕТО НА ЗЕМЯТА (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от Честит Българин » 26 апр 2011, 09:49

Здравейте, всички,

Много силно!

Няма нищо случайно!

Прочетох няколко пъти и съм много замислен.

Темите в този пост са доста на брой.

Успех!

Честит Българин

иво

Re: СЪЗНАНИЕТО НА ЗЕМЯТА (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от иво » 26 апр 2011, 10:15

:shock: :?: :!: :roll:

Туй е много яко....... голям кураж трябва.
cocolino не разбрах какво са възприели другите хора с които си правил обща медитация :?: Същото като теб или нищо. Интересно ми е дали и те са видели като теб съзнанието на земята и дали са водили някакъв разговор :roll: иначе преживялката ти е много яка. Мен май ме е бъз да си правя такива експерименти...... :)

riderman
Мнения: 207
Регистриран: 01 дек 2010, 21:17

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от riderman » 26 апр 2011, 19:57

Браво cocolino много полезен пост! ::yes::
Много разтърсваща преживялка си имал :shock: ,но и същевременно полезна за всички нас!
Относно масажа който е над десния глезен пробва ли го?И от кои страни се прави от пред и от зад или от вътрешната и външната част над глезена?

cocolino
Мнения: 7
Регистриран: 02 фев 2009, 15:08

Re: СЪЗНАНИЕТО НА ЗЕМЯТА (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от cocolino » 27 апр 2011, 00:20

иво написа:Туй е много яко....... голям кураж трябва.
cocolino не разбрах какво са възприели другите хора с които си правил обща медитация :?: Същото като теб или нищо. Интересно ми е дали и те са видели като теб съзнанието на земята и дали са водили някакъв разговор :roll: иначе преживялката ти е много яка. Мен май ме е бъз да си правя такива експерименти...... :)
Не мога да кажа какво са преживели всички, не споделиха много за това, но май всички минаха през очистващ процес. На някои им беше толкова трудно, че едно момиче ми разказа как мръсотията не е могла да излезе от нея и в крайна сметка, тъй като силите не са й стигнали, целият този боклук е минал през мен и аз съм го изкарал навън. Това за мен още един път доказва, че чрез емоциите си сме оплетени яко един за друг.
Колкото до страха, странното беше, че там нямаше страх, а само огромно страдание и разбиране за това как стоят всъщност нещата, така че Иво, ако успееш да задържиш вниманието си будно, помнейки информацията от форума и книгите мисля, че можеш да излезеш победител от евентуална среща със страха.Това, което съм описал, би трябвало да е стимул още веднъж да осъзнаем нашата отговорност и да се захванем яко за "работа".
Вчера имах среща с наш съфорумец, който ми припомни нещо съществено от негови преживялки - важно е не само да разграждаш самскари, но и да спреш да си създаваш нови. Обърна ми внимание колко е важен момента между дадена случка и реакцията ти (обикновенно 1-2 секунди), точно тогава ако успееш да уловиш мига и не реагираш на съответната емоция, а решиш да направиш нещо съвсем различно, можеш да се изравниш със Брахман и съответно да пресътвориш или унищожиш даден самскар. Тези негови думи се потвърдиха и в моята преживялка, когато не реагирах на едни агресори и засукани изкусителки. Изправих се срещу тях (вече разбрал, какво е това Човек) и казах: "няма да стане", разграничих се от емоциите, които се опитаха да предизвикат в мен и в този момент почнах да чистя чернилка от сърцето.......и т.н
Колкото до масажа, това което разбрах беше - на десният крак отзад, на разстояние четири пръста над глезена, ако масажираш с лява ръка палеца се пада отляво на сухожилието, а показалеца отдясно. Това го направих само един път, докато ми го показваха и видях как въздейства на решетката. Доколко е така...... незнам.

galia
Мнения: 142
Регистриран: 26 юли 2010, 20:36

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от galia » 27 апр 2011, 09:20

Извинявай, cocolino, обаче си мисля, че са те разигравали ТЕ. През цялото време.
Прав си, че трябва да се изчистваме, но това съзнание на земята и т.н.... Само на едно нещо ми прилича и то не е добро.
Дано да греша, но мисля, че съм права.

иво

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от иво » 27 апр 2011, 10:39

Хм...... искаш да кажеш , че преди да се захванем да мислим по темата трябва първо да разберем дали планетата ни има съзнание? :roll: Щото ако няма значи тогава може да се твърди, че възприятието на cocolino е било в резултат на манипулация.
Добре де някой друг от съфорумците имал ли е взимане даване със съзнанието на земята :?: нека да пише за да можем сравним........

cocolino
Мнения: 7
Регистриран: 02 фев 2009, 15:08

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от cocolino » 27 апр 2011, 10:52

galia написа:Извинявай, cocolino, обаче си мисля, че са те разигравали ТЕ. През цялото време.
Прав си, че трябва да се изчистваме, но това съзнание на земята и т.н.... Само на едно нещо ми прилича и то не е добро.
Дано да греша, но мисля, че съм права.
Възможно е да си права, не казвам, че това е самата истина, но ако "Те" притежават такава сила, каквато изпитах на гърба си, тогава мога да кажа само едно:-жална ни Майка :g_smqh: :496:

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта