Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

за Познанието... Продължение на двете теми от форума на Спиралата.
Тракиец
Мнения: 21
Регистриран: 19 фев 2015, 17:25

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от Тракиец » 13 май 2016, 16:32

Промяната започва да се усеща! :D

http://budha2.blog.bg/technology/2016/0 ... ni.1450953
Петър Синджирлиев

koan
Мнения: 72
Регистриран: 07 ное 2013, 10:29
Местоположение: Бургас

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от koan » 13 май 2016, 21:54

Тракиец, интересна статия, а този цитат е право в десетката:

"Един от най-важните необходими фактори е ограничението на знанията. Истинското знание ви позволява да разберете работата на мирозданието и по този начин да бъдете в състояние да се впишете в него. Вместо това е необходимо да приложи неразбиране и страх, свързани с него, система на неверни знания, да се контролира и развива науката строго в правилната посока. Може просто да се убиват всички носители на истинското знание, както е правено по време на Инквизицията. В допълнение, необходимо е генетично да се ограничат способностите за мислене и осъзнаване. Най-важният фактор е затварянето на комуникационния канал с Висшия Аз, за да се сведе до минимум изтичането на знания директно."

Тракиец
Мнения: 21
Регистриран: 19 фев 2015, 17:25

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от Тракиец » 06 юни 2016, 12:53

По повод наводненията в Европа:

"Световноизвестен индийски пророк направи невероятно предсказание за България!
Mar 07, 2015
Версия за печатSend by email

Изключително популярният индийски Свами /просветен учител/ Мукунданда направи невероятна /и доста хубава/ прогноза за развитието на България през следващите години!

Свами Мукунданда е един от най-известните иуважавани Хинди-гурута в Индия. Религиозният водач е същинска „рок звезда“ на Хиндуизма и неговите лекции и беседи имат милиони слушатели и читатели по света!

Свами Мукунданда е доказан пророк! Той предрича с абсолютна точност /пред огромна публика/ унищожителните цунамита през 2004-та, ядрената авария във Фукушима /името на ядрената електроцентрала Фукушима е цитирано пред 3-хилядна публика в спортна зала в Делхи точно 15 дена преди земетресението/, цунамито и аварията в електроцентралата на 11 март 2011!

Свами Мукунданда е разказал пред хилядите живи свидетели, изумителни подробности за пътя на радиоактивния облак, които са се сбъднали почти на 100%!

Други изключително точни предсказания на гуруто включват земетресението 8.0 по Рихтер в Китай от 2008-ма, смъртоносния циклон Наргис, който опустоши Мианмар през 2009, земетресението, което срина Хаити през 2010. Фактът, че всички тези предсказания са правени пред огромна жива аудитория, както и по-телевизионния индийски ефир, правят Свами Мукунданда абсолютна звезда в Индия, както и по света.

В една от своите последни беседи от 11 февруари в Университета Джавахарлал Неру в Делхи, Свамито направи следното Европа я очакват библейски турболенции. Странното време през последните години въобще не е случайно. Температурите се покачват все по-бързо, ледниците се топят с главоломни темпове и нивото на световния океан се покачва. През пролетта на 2016, „чашата буквално ще прелее!“.

Невиждан за за района продължителен порой, закономерен за тропиците ще се изсипе над централна Европа! Валтава ще прелее и чешката столица Прага ще е първия европейски град, който ще е сериозно наводнен, повече от когато и да е било!

След това ще последват други градове в централна и западна Европа!

Дъждът ще продължи буквално с месеци и ще бъде съпътстван с необичайна жега и странно червеникаво сияние в небето!

Според експерти, Гуруто може би визира феномен причинен от пренасищането на атмосферата с парникови газове.

Свами Мукунданда акцентира, че жегата и проливните тропическите порои ще продължат буквално с месеци, което освен наводненията в множество европейски градове, много селскостопански реколти ще пострадат и ще настъпи криза с храната. Комбинирано с тежката икономическа ситуация, която ще достигне до нов връх през 2016 пейзажа на Европа ще се промени драстично и богатите западноевропейци ще станат новите емигранти!

И ето къде беше спомената България!

Повишаването на „световния басейн“ ще потопи перли на средиземноморието, като Монте Карло, които са центрове за най-богатите на континента.

Заможните ще търсят нов дом, където да изградят своя рай. Такива дестинации ще са географски „високи“ държави в Стария континент - държавите на Балканския полуостров, които ще са в много по-изгодна позиция от сегашните „силни“ на Eвропа, които са на по ниско спрямо водното равнище и ще пострадат сериозно от катаклизмите! България, Черна Гора и части от Сърбия ще са в разцвет, след потопите в централноевропейските държави!

Нищо не се казва обаче за морските градове в България.

В лекцията си Свами Мукунданда пак цитира нашия район:

Балканите имат идеалното разположение да се превърнат в новия рай за богатите европейци, които ще търсят нов пристан след промяната на европейския пейзаж. Тези райони имат правилната география да останат най- малко засегнати от всемирните наводнения, които ще залеят Европа и ще бъде избрана за ДОМ от кукловодите на света.

Климатът там ще стане средиземноморски!

Ако прогнозата на Свами Мукунданда се сбъдне, страната ни ще се превърне в "най-мечтаната дестинация за живот в цяла Европа".

Природата ще изтласка хората на централна и западна Европа към по-високите земи!

Свами Мукунданда рядко обсъжда политически процеси, но студент, настоя да получи прогнозата на гуруто за ситуацията с Русия и Украйна. Според Гуруто война няма да има, но икономическите последствия от конфликта за Европейския съюз ще са пагубни./bradva.bg"
Петър Синджирлиев

Свободния Дух
Мнения: 497
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 24 дек 2016, 18:04

https://steemit.com/news/@ausbitbank/st ... dutchsince

На горепосочената препратка се намира един доста интересен съвсем пресен материал, писан от „любител“, който явно доста целенасочено и задълбочено наблюдава и изследва сеизмичната активност по цялата планета. Средствата за наблюдение и изследване на въпросния „любител“ включват и сателитна система за наблюдение на микровълнови излъчвания с англоезична абревиатура MIMIC TPW, която е разработка на два научни института и реномиран университет, и се спонсорира от изследователска лаборатория на Американските военноморски сили. Данните на въпросната система са публично достояние дори в реално време. Та в този материал „нашият“ изследовател обръща внимание на уникален феномен, който е започнал да се проявява видимо за наблюдаващата апаратура на 18.12.2016. Този феномен се изразява в гигантски (покриващи цялата планета) двойни синусоидални вълни в микровълновия спектър (от порядъка на 35ГХц), носещи колосално количество енергия. В материала се обяснява, че такива вълни чрез естествен процес се преобразуват в прав ток, бидейки прихванати от земната магнитосфера. Естественото местоназначение на този новосъздаден ток е земното ядро. Какво ще последва след подобно свръх енергийно „активиране“ на ядрото, е въпрос на догадки и предположения, но със сигурност означава сериозни проявления на планетарно ниво.
В краткия видеоматериал, достъпен и от тази страница, авторът неколкократно повтаря, че такова явление и с такива мащаби не е било наблюдавано досега от научната общност.
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

gydel
Мнения: 76
Регистриран: 07 ное 2012, 13:26

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от gydel » 25 дек 2016, 00:13

Цъкнах на официалния мимик сайт. http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/m ... /main.html

и отдолу има съобщение:
2016 Dec 22: We're seeing a long segment of bad data being wrapped into this product every few days. This comes from a glitch in the incoming satellite data. For a more accurate representation during those times, try the MIMIC-TPW2 product.

Казват че имали проблем с постъпващата сателитна информация.

Понеже вече трудно връзвам вяра на някой
може да е наистина техн.проблем
може и да се опитват да замажат нещо голямо
вече не знам

гледам да не подценявам мезелъка
Метевторипластпочватретистралджамай2019

Dimitar
Мнения: 373
Регистриран: 24 дек 2008, 01:59
Местоположение: София

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от Dimitar » 25 дек 2016, 16:50

От MIMIC-TPW излязоха с официално изявление, в което твърдят че необичайното явление се дължи на глич в информационната система, която обработва данните от сателита. На следващия ден пуснаха нова версия, в която тази аномалия не се наблюдава.
Помните ли когато "падна" магнитното поле на земята за няколко минути по-рано тази година, тогава се оправдаха по абсолютно същия начин с неверни сателитни данни.
Когато нямаш обяснение за едно явление, най-лесно е да филтрираш данните и да представиш резултат определен от предварително зададена рамка. Най-вероятно това са направили в новата версия.

sum
Мнения: 2720
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от sum » 26 дек 2016, 00:03

Така е... ще въртят и ще сучат до последно. Ние пък ще им повярваме. :lol:
Ето нещо много интересно по темата:
https://www.youtube.com/watch?v=bhSJFAJMuo0
Р.Ч.

sum
Мнения: 2720
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от sum » 27 дек 2016, 12:09

А това са вълните в реално време... доста са се разраснали. Вече почти са обхванали цялата Земя :)

http://tropic.ssec.wisc.edu/real-time/m ... anim=html5

р.р. Бях ви споделил, че до 27.12 не трябва да правите никакви практики. УВЕЛИЧЕТЕ ПЕРИОДА ДО 01.01.2017 г.
Поздрави! :)
Р.Ч.

sum
Мнения: 2720
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от sum » 27 дек 2016, 18:36

Тази снимка е от 23.12
15590138_1816599605263611_7006508958957518101_n.jpg


Само за четири дни разликата в полето е огромна.
Р.Ч.

alex
Мнения: 687
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Съзнанието на Земята (настъпващите промени и човека)

Непрочетено мнение от alex » 27 дек 2016, 20:57

Коя графика, от тези в реално време да гледаме?

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта