Аура камера

за Познанието... Продължение на двете теми от форума на Спиралата.
man_si
Мнения: 3
Регистриран: 29 яну 2011, 18:45

Аура камера

Непрочетено мнение от man_si » 09 фев 2011, 21:59

Аз искам да ви попитам нещо друго, какво според вас заснема аура камерата посочена по-горе? Как става така, че "аурата" около човек, е цветна и свързана ли е с чакровата система? Казват, че цвета и зависел от емоционалното състояние, чувствата, мислите и настроенията, дори на снимката се отразявали и здравословните проблеми, като тъмни петна в самата аура. Могат да се дадат много точни характеристики за човека само по цвета на аурата му и в 98% от случаите излизат верни. Съществуват лечители, които диагностират бъдещи проблеми във физическото тяло, след като го идентифицират в аурата на човек. Същата процедура може да извършва и уреда наречен аура камера.
Добре, възможно ли е това, според вас и как си обяснявате оцветяването на аурата в определен цвят. Какво всъщност заснема съвременният еквивалент на кирлияновата фотография? Ако заснема прана и ефирните тела, как така снимката става в определен цвят, свързан с емоцията, мисълта, чувствата и настроенията. Ако оцветяването става чрез жлезите с вътрешна секреция и ако това на снимката е прана, каква е допирната точка с индийските чакри? Ако е прана, как става така, че при успокояване на мисълта и мантруване на биджата ОМ, аурата се оцветява във виолетово, какъвто е цвета на аджна, а ако си помислиш за секс и материални облаги, светва директно в червено и оранжево (муладхара и свадхистхана)?

Вижте една снимка на лечител, заснета с аура камера:
Изображение
Забележете, анахата чакра, колко е увеличена спрямо останалите чакри.

Изобщо, пълна каша..

men
Мнения: 966
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от men » 10 фев 2011, 10:09

На тези линкове в раздела Радиестезия може да се прочетат изследванията на Кръстю Минев относно Аурата.

http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... bb9aa69094
http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... bb9aa69094
http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... bb9aa69094

man_si
Мнения: 3
Регистриран: 29 яну 2011, 18:45

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от man_si » 10 фев 2011, 15:16

J
men написа:На тези линкове в раздела Радиестезия може да се прочетат изследванията на Кръстю Минев относно Аурата.

http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... bb9aa69094
http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... bb9aa69094
http://forum.tisitova.com/viewtopic.php ... bb9aa69094
Благодаря за линковете, но Кръстьо Минев не отговаря на въпросите ми. Чел съм го и във форума и в книгата на Румен, но за съжаление не ми върши работа. Неговите st0 са 5 на брой и имат квадратна форма, докато на снимката от кирлияновата фотография се показват индийските чакри, които са 7 на брой и имат кръгла форма. Също така, както казах и в предния си пост, аурата се оцветява в определен цвят, в зависимост от емоционалното състояние, чувствата, мислите и настроенията. Основните характеристики, които се правят за типажа на субекта, са изключително точни и отговарят на характеристиката на индийските чакри. Ето това ме смущава, защото ако прана и нейните центрове st0 няма нищо общо с индийските чакри, как е възможно полето около човека на снимката на кирлияновата фотография, да е оцветено в определен цвят и да отговаря на характеристиката на индийските чакри?

Нека да ви покажа една снимка направена с кирлияновата фотография на „индиго” аура и нейната дефиниция:
Изображение

Виждате ли дефиницията на човека – „дълбоко вътрешно усещане, вътрешно знание, интуитивен, чувствителен”, която отговаря на духовно търсещите хора. Повече от 80% от хората, подлагащи се на такава процедура по заснемане на аурата с кирлияновата фотография, не могат да мръднат от червено-оранжевият сектор (секс, пари и дрехи)

Определено съм озадачен!
Вие какво ще кажете?

men
Мнения: 966
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от men » 10 фев 2011, 16:41

man_si цитат:
"докато на снимката от кирлияновата фотография се показват индийските чакри"
Здравей man_si !
Не ми стана ясно дали на прикачените от теб кирлиановите фотографии са "показани", "монтирани" върху фотографията "индийските" чакри за по голяма яснота на изложението или при самото заснемане успоредно с аурата си светят и чакрите.
Питам, защото съм виждал кирлианови фотогррафии, но на тях чакрите не светят.
Това да не е някакъв нов начин на заснемане?

Jonathan
Мнения: 293
Регистриран: 02 мар 2009, 00:24

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от Jonathan » 10 фев 2011, 16:54

man_si написа:Вие какво ще кажете?
Ами аз ще кажа, че това са пълни глупости.
На снимката не се показват никакви чакри, а се нарисувани отгоре. И аз мога да си начетая такива където си поискам.
Това с оцветяването няма нищо общо с индийските чакри, а с прана. Т.е. текстовете на Минев вършат прекрасна работа. Ню Ейджърите просто са изпапагалствали всичко от него, само че жестоко са се объркали с тия чакри дето им се привиждат, просто мазало от всякъде.
man_si написа:Основните характеристики, които се правят за типажа на субекта, са изключително точни и отговарят на характеристиката на индийските чакри.
Ето това изречение показва твоето объркване, man_si.
Нормално е характеристиките на типажа на субекта да съвпадат с праната в него и нейното оцветяване и това няма нищо общо с чакрите при индийците и още по-малко с кундалини. Оцветяването касае единствено и само ума, татвите и прана. Другото просто е твърдение на някой си, но е грешно.
Така че според мен снимките и оцветяването хващат моментното емоционално състояние на ума и праната около тялото, а не индийските чакри :!: .
А това с индиговите деца си е чиста манипулация върху хората.
Винаги е имало търсещи хора, с нищо днешните не са по-особени от предишните. С тая разлика, че в днешно време изкуственяците никнат като гъби по земята....и затова вече се е пренаселила....
--------------

Men, засякохме се в мненията.
Тия чакри както казах (заедно с човека даже), са рисувани отгоре върху вече направена снимка, явно там смятат че са, но това няма нищо общо с кирлиановата фотография . Аз примерно мога да си ги нарисувам на краката. И това какво значи, че кундалини ще ми е в краката ли?
Всичко си е подредено и обяснено във форума. Хайде да не оплескваме допълнително нещата. Който иска да чете и да мисли.
А тези със снимките ще ги призная, че имат нещо общо с индийските чакри само когато ми покажат снимана навитата кундалини :lol: :lol: :lol:

men
Мнения: 966
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от men » 10 фев 2011, 17:17

Ето няколко кирлианови фотографии на хора, на които примерно чакрата Аджна не се вижда.
clip-image0053.jpg
clip-image0053.jpg (11.14 KиБ) Видяна 11726 пъти
clip-image0092.jpg
clip-image0092.jpg (11.3 KиБ) Видяна 11747 пъти
aura_left.jpg
aura_left.jpg (44.98 KиБ) Видяна 11828 пъти
kirlian кирлиан pic (6).jpg
kirlian кирлиан pic (6).jpg (107.95 KиБ) Видяна 11734 пъти

men
Мнения: 966
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от men » 10 фев 2011, 17:34

Ето още една кирлианова фотография.
Прикачени файлове
BagiraM_photo007.jpg
BagiraM_photo007.jpg (3.71 KиБ) Видяна 11744 пъти

ntsk

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от ntsk » 10 фев 2011, 17:35

man_si написа:Ето това ме смущава, защото ако прана и нейните центрове st0 няма нищо общо с индийските чакри, как е възможно полето около човека на снимката на кирлияновата фотография, да е оцветено в определен цвят и да отговаря на характеристиката на индийските чакри?
Няма такова нещо. Това по-скоро ми прилича на хороскоп за деня по зодии.... :D Кога пък разбраха къде и какво са тия пусти индийски чакри, че и характеристики им измислиха.... :D
Умно момче си, не вярвай на жълти вестници.

Тези, които са писали т.нар. "характеристики" на това, което мислят за "индийски чакри", да заповядат на дискусия. ;)]

novex
Мнения: 485
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от novex » 10 фев 2011, 18:20

Това са пълни измислици, ясно си личи, че са рисунки а не снимки!
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

man_si
Мнения: 3
Регистриран: 29 яну 2011, 18:45

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от man_si » 10 фев 2011, 20:39

Jonathan написа: Всичко си е подредено и обяснено във форума. Хайде да не оплескваме допълнително нещата. Който иска да чете и да мисли.
Колеги, не ме разочаровайте. Останал съм с убеждението, че това е форум, където се събираме да споделяме и разискваме неща, свързани с духовните ни търсения, а не религия, облечена в догми и канони, определяни от субективната преценка на определен човек. Самият Румен беше казал, че трябва да поставяме всичко под съмнение, дори и неговите думи. Хайде да не заемаме удобната щраусова поза и да не се изказваме прибързано за нещо, за което не сме сигурни. Кой от заелите позицията по-горе – „не може да е така, защото на мен не ми звучи вероятно”, има силно развито вътрешно виждане, което да му позволи да „види” повече от добре цялостната структура на човек, освен Румен?? Ами, Jonathan, то и в Библията е добре подредено и систематизирано, ама ние я отхвърляме, защото е дело на редактори от по-късно време, които решили, че променените текстове звучат по-добре, нали?! Точно така, който иска да чете и мисли, но също така смятам, че извън форума също има какво да научим.

За ваше сведение, горните „рисунки” са всъщност снимки на уред, който е доста по-развит от кирлияновата фотография (която е от 30-те години на миналият век) и разработван повече от 10 години, за да постигне резултатите, които предлага днес и така наречените „индийски” чакри НЕ СА нанасяни допълнително, а излизат заедно с един от рапортите на СНИМКА, а интересната част, е, че излизат различно при различните хора. Имам предвид, че не е рисунка, която се щампова, върху крайната композиция, а е нещо, което се променя при всяка снимка. Който не вярва, интернет е пълен с информация. Внесли са го и в България, дори имам и познат, който си засне аурата, та мога да гарантирам, че чакрите си излизат със снимката, а не се нанасят допълнително, така че, аз съм длъжен да се съмнявам и затова реших и да отворя дискусия относно този проблем. Между другото, камерата си има и сайт, но не смятам да им правя реклама, защото мога смело да заявя, че там пише страхотни глупости.

Никой не е безгрешен, колеги и всеки може да сгреши, но важното е да не подвежда останалите и да не се изказва прибързано за неща, които не е проверил лично.
Например, ntsk е объркал жлезата на шеста чакра в темата за чакрите, а според мен, това е доста голяма грешка, защото епифизата е почти със сакрално значение.
Ntsk, нищо лично, приятелю, просто давам пример. Та, ти, който си писал толкова много, относно чакровият комплекс в човек, не знаеш, че всяка чакра си има характеристика и е свързана с определена жлеза в материалното тяло, което предполага повече от голямо влияние върху човешкото поведение и светоглед?! За каква дискусия тогава говориш толкова иронично?!

От моя страна не смятам да продължавам дискусията, защото вие просто се предубедени, но моля ви, не ме разбирайте погрешно, защото това ми мнение не е опит за отхвърляне на познанието, което ни предоставя Румен, а опит за дебат по даден въпрос, който ме вълнува, защото ако наистина този уред може да заснима „индийските” чакри, то ние имаме проблем със разбирането ни по въпроса. Ще си позволя един съвет - съмнявайте се във всичко и не превръщайте този прекрасен форум в църква.

Поздрави!

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост