Страница 1 от 2

"Ангелите и хората"

Публикувано: 13 яну 2015, 17:01
от men
В телевизионното предаване „Въпрос на гледна точка” водещият Стойчо Керев разговаря с Нели Конуей на тема „Ангелите и хората”.
http://news7.bg/predavania/vapros-na-gl ... LUDC8ny28A
„Неземните създания са готови да ни помогнат при нужда, трябва да ги поканим

Мнозина са тези, които се връщат от отвъдното и споделят своите преживявания за блестящи от светлина светове и среща със същности с ангелски черти. Помощници във всекидневието, те дават утеха и напътствие на търсещите.
Само една кратка молитва е достатъчна да предизвика енергия от светлина. Тук на Земята недоверието е завладяло сърцата на хората, но все повече и по-често темата за общуването между световете придобива значение.
Автори, изследователи, научни работници си дават сметка, че ние не сме сами във Вселената. Нели Конуей пътува по света и разказва за небесната намеса в живота на хората. Но как да задържим този пламък през годините, за да го пренесем през хилядолетията на Вселенската мъдрост.
Нели Конуей – преподавател кундалиин йога и медитации, разказва в предаването "Въпрос на гледна точка" за това, как ангелите и хората общуват. По думите на гостенката всеки човек може да се свърже с тях. Трябва обаче да поиска тяхната помощ, тъй като те не могат да се намесват без покана. Те знаят мислите и живота ни и с удоволствие биха ни помогнали, допълни Нели Конуей.”
В разговора Нели Конуей сподела:
„ Ангелите са нещо нормално и естествено и всеки може да се свърже с тях”
„Има много същества на другия свят – Исус Христос, Богородица, Ганеша …”

За Ангелите, които присъстват тук на Земята и ни помагат Нели Конуей споделя следното:

Относно Архангелът Метатрон …
„Напоследък аз го виждам много често в България, което много приятно ме изненада. Това е най-големият Архангел. Архангелите са специална група, това са 16 Архангела, които работят с нас хората. Метатрон отговаря за т.н. звездни деца, това са децата на светлината, децата на дъгата и също така индиговите деца. Също така аз го виждам да работи с тебе /към Стойчо Керев/, което много приятно ме изненада.
Метатрон прави хората по-спокойни, по-творчески и обикновено, когато Метатрон
започне да работи с тебе, ти започваш да виждаш голямата картина в живота, не си дребнав, не обръщаш внимание на злобата или завистта, на негативните емоции, а просто духът ти, енергията те кара да вървиш напред и да постигаш това за което си дошъл на този свят….
Метатрон е свързан с времето, ако сте в трафик с колата, най-лесно, което може да направите е да помолите Метатрон да ви помогне да идете там където трябва, да идете навреме. Не знам как става, но той може да пречупва времето… Винаги работя с Метатрон.”

Относно Архангелът Ариел:
„Ангелите нямат пол. Ариел я наричат лъвицата на Господ, и когато работи с вас, ще видите картини на сфинкса, на лъвици, ще ви напомня за лъвицата вътре във всеки един от нас. Ариел е свързана със защитата на материалното ни благополучие, ако ви трябват пари ….. може да помолите Ариел да ви помогне с това.. Виждам Ариел много често в България т.к. хората мислят че нямат пари. Ариел може да ви помогне, когато искате да помогнете на природата. Може една от причините Ариел да се показва често в България е че българите малко са загубили в отношението си към природата…”

Относно Лос Анжелис Нели Конуей споделя:
„Лос Анжелис е гърлената чакра на света…”
„Много духовни хора са отворени, много духовни хора медитират там, и когато ти медитираш всъщност Вселената, Бог, Исус Христос, Богородица, Ангелите, те говорят
на теб.” и т.н.
http://news7.bg/predavania/vapros-na-gl ... LUDC8ny28A

За какво говори Нели Конуей?

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 13 яну 2015, 19:02
от Честит Българин
Тя, тая работа е ясна като бял ден!

ООД-то е в действие! Търсят си / и си намират, естествено/ лапнишарани !
Даже и разни доказателства, като облаци, пера и гугутки рошави и др. са в играта.
Нели са я барнали здраво и така яко и дърпат юздите, че чак на бял облак е заприличала!!!!!
Иначе - сладки приказчици и омайни благинки по цял свят разнася, че чак да и повярваш!
Но, има и вярващи! Никой не е застрахован.
Еееееех!

Ч.Б.

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 13 яну 2015, 19:15
от berbera
Много странно, Аз съм избрал и съм дошъл на Земята не- случайно, за да преживея опитност в материално тяло, да трупам опит по мой избор и видиш ли идва някой, за да ми помогне в мойта игра.

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 13 яну 2015, 19:17
от berbera
Забравих да добавя- идва някой за да ми помогне в мойта игра и той е ПО- ВИСШ ОТ МЕНЕ.

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 13 яну 2015, 22:09
от Gor
Няколко човека ми споменаха за това предаване, но като се приготвих да го гледам нещо таз дама на ми хареса в личицето и не го изгледах.
Не знам може и да греша, но като я видях с благата усмивка реших, че ще ми разправя приказки от "Хиляда и една нощи".....
Ние нали от деца сме привикнали с приказките .....
Всички тези думи които си извел в текста men са много хубави, обаче последния цитат показва колко са я умотали и госпожата ония от "другия" свят.
цитат:„Лос Анжелис е гърлената чакра на света…”
„Много духовни хора са отворени, много духовни хора медитират там, и когато ти медитираш всъщност Вселената, Бог, Исус Христос, Богородица, Ангелите, те говорят
на теб.” и т.н.
Голям мухабет си правят тия в Лос Анжелис :uaaaha: Там заради силата на гърлената чакра населението сигурно се научава да медитира за един уикенд и почва комуникация с висшите сили. Значи да разбирам ли, че "отворените духовни хора в Лос Анжелис" медитирайки помагат аз да мога да чуя Вселената, Ангелите и пр. Ееееее няма нужда.....
Тез духовни хора там дето са толкова "отворени" да вземат да се позатворят малко, че не се знае кой ще им се изсипе на гости, Бог ли ще е, Богомил ли ще е, Бунак ли ще е или баи Борил от горно нанадолнище.
И друго не разбрах....Нели първо обяснява че Ангелите по никакъв начин не се намесвали в хорските дела без да бъдат повикани или помолени за това, пък после се оказва, че някои най-горе в иерархията идвали да помагат на Българите

цитат:"Може една от причините Ариел да се показва често в България е че българите малко са загубили в отношението си към природата…"
Това по скоро ми прилича на реклама на прах за пране :ku-ku: на тази мисъл ме наведе израза "Загубили в отношението си към природата"

Извинявам се, че коментирам без да съм гледал въпросния материал,
но доста чух по темата и като страничен наблюдател да кажа, че тази работа с Ангелите не ми харесва, лично аз се съмнявам да става въпрос за някои сериозни ангели :angel: , а по скоро за някакви навлеци :uaaaha: /вълци в овчи кожи примерно/

Тази приказка за "Ангелите и хората" съм я чел отдавна, после съм я преживявал... и много съм размишлявал върху нея, затова варианта на въпросната дама хич и неща да го слушам.

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 13 яну 2015, 23:15
от Dimitar
На ангелите им сърбахме попарата миналото лято на Бегликташ... още ми горчи :angel: *wacko* :evil:

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 14 яну 2015, 09:53
от Честит Българин
Виждаме ясно и разбираемо как се лее небесната благодат!...
То не са телевизии, то не са предавания, то не са разни гурота, та официалната ли религия ли не е, та сектите ли не са , та разни източни, западни, северни и южни духовни учения ли не са...

Аз за себе си съм ги отрязал! :!:

Не искам да вменявам на никой моята истина.

Но, хиляди години продължава борбата на небесните неразбираеми благодетели с древното ЗНАНИЕ и както е видно успешно. Сега след като съм чул, разбрал, хванал пътя на ЗНАНИЕТО, всички тези височайши добронамерени /и не толкова/, неразбираеми овъргаляни в сладникавост и обещания празни химери бледнеят в мен и дори не ми се иска да чувам за тях. Който може да разбере - нека разбере Старата истина! Който не иска - негова си работа!
Имам път за извървяване и никой няма да ме отклони!
Когато трябва ще разчиствам пътя си със Сила, когато е необходимо със слово!

С !!!!!!!!!
А
Р
Д
А
П
О
П
З

Честит Българин

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 14 яну 2015, 10:05
от men
Гледайки разговора с Нели Конуей в мен възникнаха доста въпроси, на които нямаше отговор ...

Примерно:
1. В своите срещи с Ангели от другия свят, как Нели Конуей разпозна Исус и Богородица например при положение, че истинските образи на Исус и на майка му не са запазени до днес, а образите на иконите са се появили столетия след Исус?
2. Кои са и къде са в Йерархията на другия свят, както тя го нарича, споменатите от нея 16 Архангела, кой е шефът им?
3. Как Нели Конуей разбра имената на двата Архангела - Метаттрон и Ариел, с които тя се е срещала? Може би при срещата са се запознали - "Добър ден, аз съм Нели, приятно ми е аз съм Метатрон /Ариел/" или може някой тук на Земята да ги е кръстил с тези имена.

А тези думи на Нели Конуей за мен са абсолютно клише - „Много духовни хора са отворени, много духовни хора медитират там, и когато ти медитираш всъщност Вселената, Бог, Исус Христос, Богородица, Ангелите, те говорят
на теб.”
Е ... кой от всичките им говори на медитиращите и какво прави материалната Вселена сред гореизброените?

Все още Нели Конуей няма сайт на български език, има на английски, има на японски, а за бедните и неплатежоспособни българи няма, а всъщност Нели Конуей е българка родом.

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 14 яну 2015, 13:10
от manechi
Забравихте магнитния специалист Крион !

Re: "Ангелите и хората"

Публикувано: 14 яну 2015, 16:32
от berbera
Навремето четох една книга, която разяснява кой е над нас и може би кои са т.н. Ангели /според мен/
Който има търпение да я прочете се казва- Произход и история на империите Орион и Сириус, а това е линк от където може да се свали-
http://www.spiralata.net/s.php?SearchTy ... 0%E8%F3%F1