Гледане на самскарни решетки

за Познанието... Продължение на двете теми от форума на Спиралата.
sum
Мнения: 2705
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от sum » 31 авг 2014, 20:43

Здравейте.
Преди няколко месеца на шега във фейсбук се заформи една затворена група, практикуващи чистене на самскари по начин, който съм обяснил в трилогията „Ти си Това” и разяснен надълго и нашироко тук във форума. Поводът да отворя тази тема е, че някои хора от тази група на своя глава решили да гледат самскарни решетки на други хора и така да им помагат по пътя. Както знаете лошо няма в идеята да помагаме, но тук проблемът е, че заради огромното си невежество „гледачите” не са знаели, че това е много опасно начинание, засягащо и двете страни. Тоест опасността е както за този, който гледа самскарната решетка, така и за другия, на когото се гледа каква е тя.

Трябва ми малко време, за да опиша в дълбочина за какво иде реч…
Р.Ч.

sum
Мнения: 2705
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от sum » 01 сеп 2014, 11:44

Нека си припомним какво представляват самскарите?
Терминът „самскар” от санскрит означава „умствено впечатление”. Впечатление се получава, когато умът е възприел даден обект (форма) със съответната емоция към него. Но както вече знаем умът не действа само при разграничаването на грубата физическа материя, той борави също и с фината такава. Това е така, защото човешкият Ум по своята същност не е различен от Космическия Ум, наречен по времето на Свѐщерите с термина Бра-ман. И понеже няма разлика между тях, това означава, че реално нашият Ум постоянно е „отворен” за фините светове и информацията, бликаща от тях. Така може да се черпи инфо за историята на създаването обектите, съществували на Земята; за цивилизациите, съществували през хилядолетията и прочее и прочее.
Спомнете си сега за знанието за Картинната галерия (Ти си Това І)… Предполагам помните, че в тази величествена структура се съдържат три основни вида енергии, излъчващи се съответно от три различни центъра. Това са прана (с център Слънцето), Вират (това е менталният Бог на Бра-ман) и Интелектът (центърът на психичната сила на Бра-ман).
Какво става когато човек реши да гледа самскарна решетка?
По принцип самскарната решетка е затворена система, която не се влияе от външни фактори. Обаче това не важи за Ума, защото реално самскарите са умствени впечатления и като такива те не са различни от вълните, излъчващи се от човешкия Ум. И точно тук е проблемът… защото гледачът, който съзнателно търси да разчете каква е информацията в човешкото сърце, в този момент на контакт, същият прави едно голямо копи-пейст на информацията, която в този момент се излъчва ОТ Космическия Ум. Така просто става проводник на нея.
Разбирате ли, при този вид „гледане” се получава привнасяне на програми директно върху самскарната решетка на човек, заради неосъзнатия и неконтролиран контакт между човешкия Ум и Космическия. Всъщност самскарите са програми, запаметени както вече знаете чрез Картината галерия в измеренията на Бра-ман… по-точно те се съдържат в него като причинно следствена връзка.
Но има друго по-страшно… при този вид „гледане” на самскари гледачът оставя информационни следи в пространството на Бра-ман. Представете си тези следи като енергийни тунели, по които тече определена информация. Въпросните тунели се създават неосъзнато от гледача и могат да се запазят във времето и пространството… ами честно да ви кажа и аз не знам колко. Страшното в случая е, че по тези тунели (понеже от гледача вече са създадени КЪМ конкретното съзнание) може да тече постоянно инфо към „пациента” :) . Този процес е неограничен във времето. Но освен инфо-програми по същите тези тунели могат да пътуват и… изкуственяците „ТЕ”. Разбирате ли капана?...

Ще ви дам пример, за да разберете още по-добре за какво иде реч. Имам приятел, който от пет години практикува чистене на самскари. Всяка сутрин (през сезона за чистене) става в 6 часа сутринта и отделя близо час за този процес. Всичко вървеше нормално при него – скъса и унищожи и трите пласта, след което се захвана с ципата. Той има индивидуалност на Атман в сърцето си, но имаше проблем с Атмана му… трябваше с Бал да измислим как да го оправим и за целта създадохме нещо като яйце, в което личността на Атман да се възстанови. Така яйцето си вършеше работата и приятелят ми вече можеше спокойно да унищожава ципата си. Обаче не щеш ли, преди три месеца ме изненада, като ми съобщи, че еди кой си му гледал самскарната решетка. Аз доста се изненадах от това, но нищо не му казах. Напротив – насърчих го да продължава… Почти скъса ципата и на места вече се виждаше как виси на отделни парцали.
НО.
Преди две седмици (понеже следа за развитието му) видях, че ципата му е започната да се самовъзстановява. Как става това? Този феномен е свързан с въпросните тунели, описани по-горе… Просто те вече са създадени от гледача и на определени периоди през тях тече инфо, което отива директно в сърцето му. Така самскарите (но вече чужди, защото идват от измеренията на Космическия Ум), започват да се трупат в него.
Този процес важи както за гледача, така и за гледания. Тоест гледачът също ще бъде… и реално след като започне да гледа ще Е бомбардиран от самскарна информация, без никакви ограничения във времето и пространството.
Резултатът: нови самскарчета и при двамата плюс интересни срещи с изкуственяците :) . Кога ще престанат тези нови самскарчета (чрез тунелите) да обливат човешкото сърце?
Ами един Господ знае.
Това е положението.

Но има нещо още по по-страшно. Това е, когато „гледачът” дава но някой Име на Атман.
Р.Ч.

novex
Мнения: 467
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от novex » 01 сеп 2014, 11:58

Лелеее! Ужас.
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

herma
Мнения: 60
Регистриран: 19 ное 2009, 00:14

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от herma » 01 сеп 2014, 12:58

sum, благодаря за изчерпателната информация! Наистина отговорността е огромна и всеки трябва да е наясно с действията си и последствията от тях. В този смисъл искам да благодаря и на Вики - ::tan:: . Искам да попитам нещо - няколко дни преди да се стигне до дискусиите в групата, сънувах, че един от въпросните там съфорумници ми гледа самскарната решетка и ми казва, че досега нищо не съм унищожила. Та, възможно ли е при сънуване да се отворят въпросните тунели и да се случи гореописаното?

novex
Мнения: 467
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от novex » 01 сеп 2014, 13:25

Аз искам да попитам как ще се оправяме с тези тунели? До колкото знам доста хора е били през приятели които са му я гледали.. Има ли ли изобщо справяне с тях?
Благодаря ти SUM!
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

sum
Мнения: 2705
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от sum » 01 сеп 2014, 16:20

Herma:
Искам да попитам нещо - няколко дни преди да се стигне до дискусиите в групата, сънувах, че един от въпросните там съфорумници ми гледа самскарната решетка и ми казва, че досега нищо не съм унищожила. Та, възможно ли е при сънуване да се отворят въпросните тунели и да се случи гореописаното?

Не, не е възможно. Тунелите се създават само когато двама човека са „впрегнати” в общ режим. Сиреч и двамата трябва да знаят какво точно правят в будно състояние - единият разрешава на другия да гледа самскарната му решетка.
Novex:
Аз искам да попитам как ще се оправяме с тези тунели?

Не знам, novex. Тунелите се появяват при определи татвични условия. Просто се появяват и изчезват, като през времето на контакт в сърцето ти се излива инфо от пластовете на Бра-ман.
…И после още се чуди защо чистенето на самскари не върви при теб… Ми как да върви!?
Р.Ч.

novex
Мнения: 467
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от novex » 01 сеп 2014, 16:50

Мен ме погледнаха за първи път тази година, два пъти за по 2 минути. Това беше. То и без това при мен трудно вървахя нещата, сега още по-зле. Добре се подредих от невежество!
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

sum
Мнения: 2705
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от sum » 01 сеп 2014, 16:58

Ами честито :)
Предполам поне не са стигали до там да ти казват Името на Атман...
Р.Ч.

novex
Мнения: 467
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от novex » 01 сеп 2014, 17:01

Добре де, Баал не може ли да помогне. Ако се обърнем към Него, да ги затвори..?
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

sum
Мнения: 2705
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Гледане на самскарни решетки

Непрочетено мнение от sum » 01 сеп 2014, 17:23

Нямам представа как си представяш въпросните тунели, но тези не са такива като Ечемишка на АМ "Хемус”. :) Всичко в океаните на Прана, Вират и т.н. е изградено от вълни. Тези вълни не са статични и част от тях при определени условия стават на въпросните тунели за определен период от време. Да вземе твоя случай. За две минути „гледане” на самскарна решетка можеш ли да изчислиш при скорост на Земята (700 км.в час около оста си) ГЛЕДАЧЪТ колко пранични тунела е създал с Ума си в пространството на нашата Слънчева система? Понеже трите галерии (пранична, ментална и психична) са взаимосвързани можеш ли да кажеш в този момент колко ментални и психични татвични тунела ще е създал същият човек? Аз не мога, защото татвичните тунели стават на вълни... те не са статични като тези на АМ "Хемус". Как тогава да ги унищожи Бал? Или викаш какъв Бог ще е ако не може да унищожи някакви си тунелчета :lol:
Не две минути, две милисекунди са ужасно много време за създаването на татвични тунели в измеренията на Бра-ман.

Аз така и не разбрах на тебе някой давал ли ти е Име на Атман?
Последна промяна от sum на 01 сеп 2014, 17:28, променено общо 1 път.
Р.Ч.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта