Опитност извън океана на Съзнание

за Познанието... Продължение на двете теми от форума на Спиралата.
Sisna
Мнения: 34
Регистриран: 24 авг 2012, 18:57

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от Sisna » 17 авг 2013, 00:35

Ууууууууаааааааууууууу!!!! Страхотен пост Riderman...поздравления за прекрасните мигове които си имал ...и Благодарности ,че ги сподели с всички нас ::yes::

novex
Мнения: 467
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от novex » 17 авг 2013, 10:13

:sunny: Уауууууу :sunny: Нямам думи..... Много е готинооо!
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||


azmasi
Мнения: 15
Регистриран: 22 юли 2013, 19:48
Контакти:

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от azmasi » 17 авг 2013, 10:36

Благородно завиждам (доколкото завистта може да е благородна...) ! : )

Хмм, с умиление четох и чета времето когато ntsk и sum бяха на една вълна. Затова когато разбрах за разликата във възгледите им се разколебах за няколко дни...искаше ми се да има начин и двамата някак си да са прави...
riderman написа:Ще напиша и два три реда и за тези,които все още имат някакви съмнения,за да получат увереност,че всичко е реално!
Благодаря за ритника : )

Успех на всички пълзящи, крачещи, тичащи и летящи по пътя, който ни е начертал Румен !

ascension
Мнения: 14
Регистриран: 17 мар 2011, 22:31

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от ascension » 17 авг 2013, 11:04

azmasi,
познавам riderman от 3 години и трябва да ти кажа, че съм свидетел на неговия прогрес, ако мога така да се изразя:)
започнахме да чистим долу горе по едно време ( той с няколко месеца по рано) и сега той е атман, а аз съм на първия и част от втория пласт и аз не знам точно:) Мисълта ми е че се възхищавам на решителноста и постоянството му, което както виждаш, дава заслужен резултат. Дано споделеното от него помогне на повече хора, тръгнали към свободата и им даде допълнителен импулс за чистене на самскарите.
За колебаещите се ще кажа, да продължават смело с чистенето и да не се чудят много, защото "ТЕ" (гадовете) само това чакат.
Малко като патос може да прозвучи, но искам да кажа че за мен няма по голям импулс от това да виждам всеки ден приятел, който напредва с чистенето на самскарите и да черпя опит директно от неговите преживявания.
Просто виждах всеки ден как върви напредъка му и се радвах както за него, така и за себе си че имам човек до мен от който мога да се уча така да се каже.
Преди всичко съм благодарен на sum за поднесената наготово информация в трите книги и форума, до която нямаше да стигна, ако не беше riderman, да ми каже за форума тиситова.
Така че колеги действайте и нека по скоро да има повече атмани :)))
Брадаре riderman, знаеш че не пиша много, но сега ти благодаря тук за всичко с което си ми помогнал до сега и продължаваш да помагаш! :) ::hat::

KMGS
Мнения: 19
Регистриран: 19 юли 2013, 14:53

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от KMGS » 17 авг 2013, 11:41

Здравейте,

Аз съм от новите тръгнали по пътя на знанието....развълнувана и нетърпелива, както предполагам всеки един от нас в на4алото

Бих искала да попитам за птицата, която те отвежда при Бал.....моля бихте ли я описали, доколото е вазможно това разбира се

Когато 4ета, имам 4уството, 4е това го знам и мисля, 4е птицата е като феникс....голяма, красива, "златна"...но предполагам, 4е е само моето въображение :y30:...защото за да стигнеш там трябва да си освободил Атмана в себе си...а аз съм много дале4е от това....

Едва ли е станало в предишен живот, защото сега щях да си спомня....без самскарна решетка....

Моля, бихте ли описали....

riderman, постове като твоя ми дават заряда да вървя напред. Благодаря..

Бих искала да те попитам нещо.....промени ли по някакъв на4ин тази твоя среща с миналото ти семейство, отношенията ти със сегашното? В смисъл, искало ли ти се е да останеш там? 4уствата ти към сегашната ти жена и деца по разли4ни ли са сега?
Далече от дома, в мрачна Англия :girl3:

riderman
Мнения: 205
Регистриран: 01 дек 2010, 21:17

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от riderman » 17 авг 2013, 21:04

Бих искала да те попитам нещо.....промени ли по някакъв на4ин тази твоя среща с миналото ти семейство, отношенията ти със сегашното? В смисъл, искало ли ти се е да останеш там? 4уствата ти към сегашната ти жена и деца по разли4ни ли са сега?
Истината е,че нищо не се е променило след срещата ми с миналото семейство към сегашното!Горе е много красиво и как да кажа истинско,много любов и доброта! :sunny: Но поне за сега съм тук.Сигурен съм,че имам много работа за вършене,която ме чака!А относно това дали искам да остана там сега!-аз съм тук и там винаги!...А когато свърши времето на материалното ми тяло няма да има пречка да съм там!А ще съм още по щастлив,ако и тези хора които познавам тук и са ми близки да сме заедно горе! :sunny: Чувствата към жена ми и детето ми по никакъв начин не са се променили обичам си ги по същия начин! :sunny: :sunny: :sunny:
Митака/Бургас :sunny:

sss
Мнения: 13
Регистриран: 22 яну 2011, 16:24

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от sss » 18 авг 2013, 16:24

С малко закъснение защото бях на почивка без интернет искам да честитя успеха на RIDERMAN . Много се радвам за успехите на съфорумците .RIDERMAN от последния ти пост бях настръхнал и развълнуван все едно и аз бях с теб .Но уви може би след години да се увеличат срещите при БАЛ с повече съфорумци и между тях да съм и аз за което съм сигурен .Дано с RIDERMAN се даде началото на мъжката година и до края на годината има още мъже да се похвалят с някой успех. Да не се обиждат дамите а ма нека се изравним .УСПЕХ НА ВСИЧКИ.

FireFlyingWings
Мнения: 72
Регистриран: 03 яну 2013, 18:36

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от FireFlyingWings » 19 авг 2013, 22:19

"Да не се обиждат дамите а ма нека се изравним", удоволствието ще е наше. :sunny: Толкова е приятно да се чуе споделеното от мъжете. Запознах се с riderman лично. Всичко е така реално, той толкова светъл... Резултатите му не са случайни. Поздравления riderman! :inlove:
Dani GH

miroki
Мнения: 730
Регистриран: 31 авг 2010, 14:11

Re: Опитност извън океана на Съзнание

Непрочетено мнение от miroki » 19 авг 2013, 22:29

Надявам се и дамите да имат подобна опитност и да се престрашат да опишат.
Не бъдете свенливи де. :rofl:

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта