ТЕ

за Познанието... Продължение на двете теми от форума на Спиралата.
time
Мнения: 493
Регистриран: 22 дек 2008, 19:48

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от time » 04 мар 2010, 22:08

Установих интересен факт... инфрачервена камера за външно видеонаблюдение записва съзнанията. Трябва да е поставена на неосветено място и се вижда как се движат, някои от тях много бързо, други по-бавно, в различни посоки. Картината много наподобява тази от луната, но фона е друг.
Не знам дали ще успея да кача нещо във форума, но е много интересно... Направо не е за вярване.

time
Мнения: 493
Регистриран: 22 дек 2008, 19:48

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от time » 08 мар 2010, 16:31

Малко видеоматериал свързан с горния пост.

http://vbox7.com/play:938ad26c
http://vbox7.com/play:1c191be4

(Файловете са кръстени "сняг", за да не изглежда прекалено стресиращо за незапознатите)

иво

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от иво » 08 мар 2010, 17:48

:shock: :shock: Ей тоя факт от камерите ще ме довърши…… :IL time направо ме хвърли в луд размисъл… ми то гадните съзнания ходят около нас без никои да знае за тях бе хора :? :o Те са невидимите пък ние за тях сме видимите….. :idea: и ква излезе тя ,че от малки ни учат да виждаме :arrow: я стол я маса я мама и тате….. и като ни научат от малки това да виждаме и цял живот само това виждаме – материя и нищо друго. :cry: Слепи сме като мишоци завряни в трици :angry_boom: хеле аз :oops:
Добре че sum отвори тази тема ::up:: че камбаната ми се светна за реалноста на ТЕ.

Свободния Дух
Мнения: 462
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 10 мар 2010, 09:42

Пределно ясно е, че докато не развием сетивата си, да регистрират тяхното присъствие :mrgreen: и не умножим силите си, така че да можем да се справяме с тяхното въздействие, :twisted: "ТЕ" ще продължават да ни правят на "маймуни" :PPP до "Второ Пришествие". :cry:
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

vergildido
Мнения: 105
Регистриран: 08 сеп 2009, 22:35

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от vergildido » 21 май 2010, 19:14

вчера докато чета постовете ТЕ из форума се питах кога ли ще доиде и моят ред и снощи като си легнах и се унесох изведнъж се оказах в кухнята на някакъв апартамент и пред мен една запушена мифка и си викам еи сега ще я отпуша със силата на съзнанието си но в следващия момент нещо ми натисна главата във водата и буквално усещах че се давя.успях да се спася като си събудих тялото което ми се отдава доста бързо.после почти веднага затворих очи и атаката продължи само че този път усещах как нещо ме натиска наи-вече по главата а в ушите си чувах пищящо скъцаш звук все едно някои дращи по ламарина.опитах да се противопоставя като помолих господ за помощ но това само ожесточи атаката така че този път се събудих и се въртях поне полвин час за да не ми се налага да се срещам пак с тях поне тази нощ.

time
Мнения: 493
Регистриран: 22 дек 2008, 19:48

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от time » 22 май 2010, 12:02

Здрасти, vergildido! Е... добре дошъл в отбора.
Не си нито първият, нито ще си последният атакуван от ТЕ. Всички се справят, ще се справиш и ти.
Просто не трябва да им се даваш.
Никога не може да си победен, докато сам не се признаеш за такъв.

Когато видят, че номерата им не минават, ще престанат да ги правят. Може би ще измислят други, но... приеми го като част от "играта".
Поздрави!!! :)

GOESTOINFINITY
Мнения: 200
Регистриран: 09 ное 2009, 18:37

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от GOESTOINFINITY » 22 май 2010, 13:19

Аз пък досега не съм имал контакт сякаш с ТЕ, защото може би по време на "медитация" моля първо Господ да ме пази от тях, като визуализирам разни своеобразни мои си щитчета около мен.
Или може би `щото нищо не правя, хъ-хъ... :lol:

vergildido
Мнения: 105
Регистриран: 08 сеп 2009, 22:35

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от vergildido » 22 май 2010, 16:04

благодаря за подкрепата.всъщност първия ми сблъсак с ТЕ е бил някъде преди 15 години но тогава нямах интернет нито имаше такъв форум в които да намериш някаква информация за да разбереш какво всъщност се случва.тогава имах една книга която се казваше ;Телекултната Сила; и в нея имаше едно упражнение за развитие на менталното зрение което се състоеше в това да се отпуснеш със затворени очи и почнеш да си представяш разни образи като гледаш да не заспиш естествено.аз това го правех преди сън отне ми доста време докато се науча.и правеики това си приспивах тялото като съзнанието ми работеше и така попадах в някакъв виртуален свят наричам го така защото не знам какъв е и къде се намира.и така си обикалях из него и си правех каквото искам общо взето,ако ми се лети летя можех да влияя на това което е около мен и така се забавлявах.но това не беше като сън или спане защото като излезеш от това състояние имаш чуството че не си спал просто когато го правех си губех от съня.и така известно време си го правех не обезпокоявън до като в един ден почна да ме гони нещо.нямаше определена форма но такъв страх не бях изпитвал и тогава не ми се отдаваше да си събудя тялото толкова бързо.имало е случаи след сблъсак с тях да не мога да заспя няколко часа и заради това тогава я зарязах тази практика от страх.
наскоро като почнах медитацията за чистене на самскари реших да опитам пак бях позабравил как става но на втората вечер стана и този път ме нападнаха но този път бяха в човешка форма опитах се да се боря но като ме хванат не мога да мръдна така че помага само бягството вече се събуждам почти мигновенно.преди ми костваше доста усилия да си размърдам тялото докато се събуди.

time
Мнения: 493
Регистриран: 22 дек 2008, 19:48

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от time » 22 май 2010, 21:26

Навлизаш в така нареченото алфа ниво/ или турия.
Но докато не поразчистиш самскарите, май по-добре не се занимавай. Освен че може някои да те притесняват, ще започнат да излизат и разни спомени, които е възможно и да не са от най-приятните.
Съзнанието включва автоматично на този режим и каквото трябва да видиш, ще го видиш. Останалото по-добре си го спести.

vergildido
Мнения: 105
Регистриран: 08 сеп 2009, 22:35

Re: ТЕ

Непрочетено мнение от vergildido » 22 май 2010, 21:37

така мисля да направя и без това за сега немога да се справя с тях.след време когато се поизчистя ще пробвам пак.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта