Във фейса ни поднесоха инфо за една жена с име Джорджия Николова. В интервю в „Списание 8“ диригентът Йордан Камджалов твърди за нея:
„Ти не познаваш Слънчевото момиче? Тя е извънземна! За 2 месеца се е научила да свири най-трудните произведения за пиано...“
Цялото интервю можете да прочетете на този адрес: https://spisanie8.bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82 ... D1%8F.html
Няма как да не обърна внимание на част от интервюто. Още в началото водещата задава въпрос:
- Джорджия, как разбра, че си различна?
- Ами, разбрах, че съм различна, когато разбрах, че всички сме еднакви.
Не, мила, Джорджи. Не сме еднакви. Всички хора сме индивидуални и осъзнати личности и точно поради тази проста причина ние се различаваме по външен вид, заради тази божествена причина на сътворението за различие. Както няма два еднакви клона така няма и двама еднакви човека. Объркаността ти в детския 19 годишен ум е видна още от първото изречение. И как така ни вкара всичките хора под общ знаменател на еднаквост, а ти чрез тази еднаквост мъдро се отдели от „стадото“ и стана различна... Брей
![Bigwink ;)]](./images/smilies/bigwink.gif)
Да видим сега следващото изречение от интервюто:
„Равноправието е в центъра на всичко сътворено“
Така ли!? Значи ме пращаш да търся равноправие в сътворен елемент като например магарешкия трън. И какви му са равните права на тръна, мила Джорджи,… че нещо не мога да се сетя. И веднага ни поднасяш:
„различието е само колорит и нюанс на цялото това сътворение.“
На кое сътворение, на тръна ли?
…И следващото от теб:
„Когато всеки прояви информацията, закодирана в него, проявява и своята божествена същност, уникална в цялата Вселена.“
Не, мило дете. Когато проявиш закодираната информация това означава да отвориш вратите на карма в себе си. Но не се притеснявай, защото това не става толкова лесно… друг е начинът да се прояви информацията „в себе си“. И това, Джорджи, знай, че няма никаква връзка с божественото.
Да видим констатацията ти:
„Това не създава различия, а изобилие.“
Да, Джорджи, изобилие от самскари,… но ти няма откъде да го знаеш това. И друго да обясня - да „проявиш закодираната информация в себе си“ може да се направи от някое външно за теб съзнание. И това съзнание така може да те закодира, че да не знаеш ти Джорджи ли си или Джоровица. Сериозен съм.
И сега откровението на момата за себе си, свързано с твърдението на диригента Йордан Камджалов за това, че за 2 месеца се е научила да свири на пияно:
„Аз започнах да свиря на 15 г. Записах в музикалното училище флейта и в девети клас учим задължително пиано, но произведенията бяха много лесни.“
Божествена работа ще да е това… Направо за два месеца и ей го де на Моцарт №2 (специално го изведох това за М.Илиева).
Останалото от интервюто го оставям на вас.
~~~~~~~~~~~
Хайде сега да изгледаме едно видео със Стойчо Керев и Джорджи и да помислим върху думите й: https://novotopoznanie.com/%D0%BD%D0%BE ... %87%D0%BA/
Ето първите й изречения. При въпроса на Стойчо какво е Бог за нея, тя твърди:
„То е всеобщо. Което всеки подсъзнателно има като разбиране за Твореца. Твореца като начало на всичко. Твореца като началото, което е в всичко. И всъщност по този начин обобщавайки всички микро и макро вселени в себе си.“
Сега.
Джорджи, разбирам, че за теб отговорът на въпроса „какво е Бог“ е,... че той е „всеобщо“. Тоест, знанието ти за Него е равно на нула. И понеже е такова и в главата ти е празно веднага тръгваш да се измъкваш в следващото изречение, че твоето разбиране за Бог е такова, какво имали подсъзнателно хората. : )) развеселяваш ме, дете. Моето подсъзнателно Знание за Твореца ти едва ли ще разбереш, защото на този етап нямаш нужния капацитет, плитка е чинията. И понеже подсъзнателно си допуснала, че Творецът бил „начало на всичко“ и още „началото, което е всичко“, да взема подсъзнателно да ти споделя, пък ти си го преведи съзнателно, че това не е така, мило дете.

А за „микро и макро вселени в себе си“ досега не бях чувал.