Мен, това с изворите го оставям на компетентните органи

.
Според мен е по-правилно, по- добре и по- лесно да се разглеждат и осмислят нещата като се тръгва от днешното ни време назад през епохите. Защото явно има големи празнини, има крадени, подменяни работи... За това дадох този пример. Да, има и още - ТРК-Карате, ТРК-Курт... Българският Език е , да не казвам Най, но един от най-аналитичните езици. В него са Закодирани много неща, но ти това сигурно го знаеш...
Как се е Казвал Езика на Волжските Българи - Български Тюрки, Бащата на Турската Нация - Ататюрк... Останалото е дело на латинизацията - през определен период от време се правят опити за налагането и , както е и днеска
Тезата ще е винаги висяща, защото На Лъжата Краката Са Къси, както е Казал Народа. Не знам обаче защо все за Висящи работи трябва да се хващаме
Да , за Всички е ясно - тук е живяло Местно, Автохтонно Население. Но Каква част от него е Останала, Каква част е Заминала и Каква чест се е Върнала май е Спекулативно да се посочва. Нямало е и Бариери между тях - били са едни и същи Хора Избрали да живеят по Различен начин. Това, че аз казвам - Какво ще търсиш, а мой приятел - шо ке тереш, основание ли е за някого да ни Разделя или Подменя Имената и Народността...
Защо Балканите се Свързват единствено с името Тракия... Посочват се примерите за Градещница, Магура, Караново и други ще излизат... Караново е обаче в Тракия, а Градещнца в района на Черно море... Е, как да вярва човек на този професор... То и Пезилтатът е на лице - днешната ни територия се свързва само с Тракия, Черно море и северозападналата България...
Да, защото името няма никакво значение... Това е много, много несериозно...
Какво е казал Исус, как го е разбрал Тома и как го е написал - той най- добре си знае.
Дали същото са казвали и Апостол Андрей, Апостол Павел и техните Ученици... Времето обаче показва, че сме преживели и ония Лоши Времена...
За това за Българите е Важно да Осмислят и Рабират кратичкото Аз Съм.
Само така преминават през Времето, та до днес.
Смисълът на Ти си това се дава от някого за този , който не знае кой е - дали пък Тома не е предал така думите на Исус...
Както казваше един Професор - Силата на Правото или Правото на Силата.
Благодарим, да му мислят тези, които още се Търсят...
Хубаво да е Лятото и за Теб!
Остани със Здраве!