Обръщение

...и статистика за посещаемост.
sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Обръщение

Непрочетено мнение от sum » 18 мар 2011, 10:48

Вече за трети път засичам, че друг човек се мъчи да влиза във форума „Ти си това” чрез моя ник SUM.
Приятел, който и да си държа да ти споделя, че през няколко дни си сменям паролата. Така че не се хаби повече времето с безплодни опити да влизаш чрез ника ми в сайта.
Какви са ти подбудите не знам, но да предположим, че някой слънчев ден успееш да влезеш чрез моя ник във форума и се изгавриш с написаното от мен, като ми изтриеш мненията. Знаеш ли какво ще се случи – НИЩО, защото форума всеки ден се копира и няма никакъв проблем да възстановим всичко до последното мнение.
Така че номерата ти при нас няма да минат.
Разбра ли ме?
Р.Ч.

Честит Българин
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: Обръщение

Непрочетено мнение от Честит Българин » 18 мар 2011, 12:00

Стреснат съм!!!
Нима и това се случва?
Радвам се за защитеноста на сайта прекрасен.
Призовавам този , който прави тази гадост - да се представя от името на някой, да забрави вече за това !!!
Първо - не е МОРАЛНО!
Второ - не е чел за какво иде реч ВЪОБЩЕ в тук в сайта!
Трето - да не забравя, че има записи на неговото дело и някъде, където не може да се хакне от крачещите по земята двукраки като него!
Хубаво да си помисли преди да го повтори за пореден път, тъй като ОСТАВЯ СЛЕДИ !!!!!!
Този "приятел" е по-добре да се зачете по-внимателно в информацията обсъждана в сайта и да започне мисловен процес в нахитрялата му главица, с което може само да си помогне от тук нататък!!!
Поне се опита да си помогне сам по посочения по-горе начин!
Ако не :496: !!!!!!

Успех!

Честит Българин

Admin
Регистриран: 21 дек 2008, 16:32

Непрочетено мнение от Admin » 31 мар 2012, 10:36

Поредната атака към форума...
Някакъв умрял китайски бот с името "resreyi" е напълнил целия форум с рекламни съобщения. Ще отнеме известно време докато се изчисти.
Съжалявам за създаденото неудобство на пишещите и четящите.

PP: Последните мнения на участниците в отделните секции ще бъдат актуализирани към днешна дата. Нека това не ви смущава, налага се поради изчистването на спама направен от бота.

Kris

Непрочетено мнение от Kris » 31 мар 2012, 16:22

Здравейте.
Поради зачестилите хакерски атаки към форума се налага да поставим код за разрешаване за регистрация на новите потребители, който ще бъде одобряван от Админа.
Т.е. от днес, когато се регистрира нов потребител на форума, последната стъпка за да завърши регистрацията му успешно, ще бъде активация от Админа.
Досега във форума не се изискваше въпросното одобряване, но тази мярка се налага да я направим, защото на 31.03.2012 г. зъл потребител с нечистиви мисли спамира всички теми.

Ако има някакъв проблем при регистрацията, пишете на този имейл:
tisitova@abv.bg

Владимир

Непрочетено мнение от Владимир » 31 мар 2012, 23:59

На мен ми направи впечатление че когато sum написа своята хипотеза за произхода на думата "българи" и форума веднага зверски го хакнаха.
Много важна информация излагате и затова ако трябва по няколко пъти проверявайте новите регистрации на портебителите за да няма повече такива атаки.
::hat::

sum

Непрочетено мнение от sum » 06 ное 2012, 19:05

Здрасти, Владо.
Засега всичко е наред. Дано занапред няма повече такива атаки.
Р.Ч.

sum

Непрочетено мнение от sum » 15 дек 2012, 13:26

Поставихме нов въпрос към регистриращите се, който възпрепятства автоматичното въвеждане на данни. Така хакерските атаки към форума престанаха. :)
Р.Ч.

Отговори