ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ...
Re: ДЕМОКРАЦИЯ ЛИ...
Мисля, че намерих две от изтритите снимки от темата. Възстановявам ги.
изтрити снимки от мнението на ntsk:
„С червената стрелка съм отбелязал един храст, който може да служи като ориентир относно повърхността, която съм снимал от два различни ъгъла. Понеже целия терен е издут нагоре, подобно купол /коруба на костенурка/, нямаше как да го обхвана наведнъж целия с една снимка. Затова снимах на два пъти, за да се видят шестоъгълниците в единия и в другия край. Голяма част от "корубата" е разрушена или е останала затрупана под почвата.
Незнам доколко си личи от снимките, но на място определено се вижда много по-добре!
Ето и снимките:”
Ето, вижте, ама ядец…
А сега бегом марш към темата „Скалните мистерии в Родопите – хипотези”. На стр.1 са първите „С червената стрелка съм отбелязал един храст, който може да служи като ориентир относно повърхността, която съм снимал от два различни ъгъла. Понеже целия терен е издут нагоре, подобно купол /коруба на костенурка/, нямаше как да го обхвана наведнъж целия с една снимка. Затова снимах на два пъти, за да се видят шестоъгълниците в единия и в другия край. Голяма част от "корубата" е разрушена или е останала затрупана под почвата.
Незнам доколко си личи от снимките, но на място определено се вижда много по-добре!
Ето и снимките:”
Ето, вижте, ама ядец…
Р.Ч.
Изпратиха ми изтритите снимки от темата. Ето ги:
изтритите снимки от следващата страница:
Възстанових ги
Преминаваме към немата „Народът Господен”. Изтритата снимка е от стр.1 от мнението на men:
„Ето изображението на светилището на Бог Баал-Бел, стълб с 2 рога на него и два обелиска в подножието му, в ляво е брошката от слонова кост 1200г. пр.н.е. и вдясно графично оформление на изображението:”
Хубаво, ама г-т Г е преценил, че не бива да я виждаме. Имате ли я?
А тези тези са Преминаваме към немата „Народът Господен”. Изтритата снимка е от стр.1 от мнението на men:
„Ето изображението на светилището на Бог Баал-Бел, стълб с 2 рога на него и два обелиска в подножието му, в ляво е брошката от слонова кост 1200г. пр.н.е. и вдясно графично оформление на изображението:”
Хубаво, ама г-т Г е преценил, че не бива да я виждаме. Имате ли я?
Р.Ч.
Ето снимката от стр.1 на темата "Народът Господен":
На стр.3 има още липсващи снимки.-
- Регистриран: 18 окт 2010, 19:04
Ето ги:
Ч.Б.
Ч.Б.
Прибавих ги.
Следват изтритите снимки от темата „Тайната във формата на една... снежинка” от секция "Творчество". На стр.1 е проблемът.
Някой има ли ги?...
Следват изтритите снимки от темата „Тайната във формата на една... снежинка” от секция "Творчество". На стр.1 е проблемът.
Някой има ли ги?...
Р.Ч.
-
На шега-на майтап изрових от нета само сн.4. Тя си има адрес.
За останалите многообразието е огромно. Ч.Б.
Струва ми се това е едната мандала - първата: Втората я имам на стената зад монитора закачена с тиксо и не мога да си открия файла. Като я намеря ще я закича.
Ч.Б.
За останалите многообразието е огромно. Ч.Б.
Струва ми се това е едната мандала - първата: Втората я имам на стената зад монитора закачена с тиксо и не мога да си открия файла. Като я намеря ще я закича.
Ч.Б.
Добре, качвам ги…
Остана само да възстановя втората снимка от темата „Мандала” и изтритата снимка от темата „Небесните очи на Родопа” (секция Творчество). На стр.1 от мнението на men е поразията:
„Редно е да говорим за ДРЕВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ по нашите земи, а не за "скални хора"!”
Редно е, но Овчаров от години друго ни втълпява.
След тези редове снимката за съжаление я няма. Имате ли я?
Остана само да възстановя втората снимка от темата „Мандала” и изтритата снимка от темата „Небесните очи на Родопа” (секция Творчество). На стр.1 от мнението на men е поразията:
„Редно е да говорим за ДРЕВНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ по нашите земи, а не за "скални хора"!”
Редно е, но Овчаров от години друго ни втълпява.
След тези редове снимката за съжаление я няма. Имате ли я?
Р.Ч.
-
Качената мандала е първата в мнението.
А за втората съм се пообъркал. Тази на стената ми е от друга тема, в която Румен обясняваше как да я обхождаме с очи и накрая се вижда лицето на Брахман.
Извинете!
Ч.Б.
А за втората съм се пообъркал. Тази на стената ми е от друга тема, в която Румен обясняваше как да я обхождаме с очи и накрая се вижда лицето на Брахман.
Извинете!
Ч.Б.
Видях, че съм пропуснал една изтрита снимка от темата „Многологът от Спиралата”
Мнението е мое. Ето какво съм писал:
„Някои неща се разбират по добре, когато са нарисувани. Постарал съм се максимално точно да представя центровете в нас.
Сините кръгове са трите форми на съзнанието, проявени във всеки човек. Това са независими структури, преливащи една в друга и много трудно разграничими.”
А ето и въпросната снимка, която г-н Г любезно е изтрил. Възстанових я.
Голям тарикат излезе този г-н Галфон. Голям подбор е имало при триенето на снимков материал… Обаче, викам, да вземе да се и да му вземат обратно хонорара за несвършена работа.
Останаха само още две снимки за възстановяване. Едната е от темата „Мандала”, а втората от темата „Небесните очи на Родопа”.
Мнението е мое. Ето какво съм писал:
„Някои неща се разбират по добре, когато са нарисувани. Постарал съм се максимално точно да представя центровете в нас.
Сините кръгове са трите форми на съзнанието, проявени във всеки човек. Това са независими структури, преливащи една в друга и много трудно разграничими.”
А ето и въпросната снимка, която г-н Г любезно е изтрил. Възстанових я.
Голям тарикат излезе този г-н Галфон. Голям подбор е имало при триенето на снимков материал… Обаче, викам, да вземе да се и да му вземат обратно хонорара за несвършена работа.
Останаха само още две снимки за възстановяване. Едната е от темата „Мандала”, а втората от темата „Небесните очи на Родопа”.
Р.Ч.