Предсказване посредством махало и личното подсъзнание

Текстове и коментари.
Сен Жермен
Мнения: 2
Регистриран: 21 окт 2010, 20:08

Предсказване посредством махало и личното подсъзнание

Непрочетено мнение от Сен Жермен » 21 окт 2010, 20:58

Във всеки цивилизован човек способностите за предсказване и предвиждане на собственото бъдеще са напълно развити, но работата е там, че ние още не сме свикнали да си служим с тях. Ние се раждаме с тези умения, но не схващаме силата им. Те все още са неизпитани оръжия в нашите ръце. Материалната ни и физическа нагласа, с които изцяло сме привикнали, изтласкват другите и скриват тяхното съществуване.
В човешкото подсъзнание се съдържа информация за всяко събитие, случващо се във Вселената.
Представете си клетката на организма. Тя не може да види целия организъм. Но в нея се съдържа информация за всичко в организма. Тя е закодирана на генетично ниво. Човекът е такава клетка на Вселената. В неговото подсъзнание се съхранява всякаква информация за миналото, настоящето и даже за бъдещето на Вселената.
С това се обясняват много феномени: ясновидство, предсказване. Или феноменът на четене на мисли и предаването им на разстояние. Гаданието с махало също се отнася към тях. Всеки човек може да развие тези способности и даже по-големи. Необходимо е преди всичко чистота на мисленето. Колкото по-чисти мисли и намерения има човек, толкова по-силни стават тези способности, и толкова по-голям достъп ще получи до знанието на Вселената.
Употребата на радиестезично махало довежда до установяване на връзка с подсъзнанието и максимално развиване на интуицията на човека, който провежда сеанса. Самият уред се задвижва от човешкото биофизично поле и подсъзнание. Когато задава въпроси, човек излъчва в космическото информационно пространство сигнал, а връщайки се при него, неговата мисъл с отговор предизвиква задвижване на махалото.
Предсказването с махало, е метод изключително лесен и достъпен за всички, известен на човечеството още от дълбока древност. Служил е добре дори и на хората без „специални” дарби. Той е безопасен, надежден и ефективен, а най-ценното е, че за изпълнението му не се изисква твърде много време. Единствено нужното за постигане на успех е: визуализация, практика, упоритост, и вяра в това което вършите.
Системната употреба на махалото може да стане добър сътрудник при успешното справяне с предизвикателствата на настоящето, за предвиждане на определени моменти от бъдещето, за реализиране на целите, и за намиране отговорите на важни жизнени въпроси.
Махалото без съмнение е важен помощник в комуникацията с подсъзнанието, в проектирането на бъдещето и ръководството на личната съдба.

Предсказването с махало е още един от начините да влезете в хармония с Вселената, и да изживеете чувството, че разбирате смисъла на живота си…

Материалите са ползвани от http://www.hiromantia-ezoterika.com
В. Синелников и Таня Тсиолакиду
Fotolia_3319536_XS.jpg
Fotolia_3319536_XS.jpg (72.34 KиБ) Видяна 3261 пъти
[/color]

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост