Кибела, од, оргон, прана, чи, ци, ...

Текстове и коментари.
Philip
Мнения: 131
Регистриран: 30 сеп 2011, 15:47
Контакти:

Re: Кибела, од, оргон, прана, чи, ци, ...

Непрочетено мнение от Philip » 28 фев 2013, 17:15

Така е засега все още за съжаление, daos.
Но все пак тази информация е нужно да излиза в пространството.
Човек е това, което си позволи да бъде : )

Philip
Мнения: 131
Регистриран: 30 сеп 2011, 15:47
Контакти:

Re: Кибела, од, оргон, прана, чи, ци, ...

Непрочетено мнение от Philip » 28 фев 2013, 17:17

А това е за нешпрехащите : )
Преразказано накратко:

ЭПС - - ефект на кухите структури
Соты – пчелни пити
Свойства на това поле – възниква и се увеличава до максимума си за няколко минути; Не се екранира от нищо; По-силно действа в посока, обратна на Слънцето; Дори да се премахне предизвикалото го „нещо”, в зависимост от това какво е било,полето остава на мястото от десетки минути, до няколко денонощия; Чувства се с ръце, нежни части на тялото, мозъка, както и различни чувства във всяко от сетивата ни- виене на свят и пропадания в пространството, зрителни халюцинации, метален вкус, активна мозъчна дейност.
• 6 пчелни пити наредени една върху друга (продават се в пчеларски магазини и сайтове) действат както обезболяващо, така и възстановяващо.
• 15 картонени поставки за по 30 яйца (кори за яйца) се свързват или залепват. Поставят се на десет – двадесет сантиметра над главата.
• 6 листа А4 – приблизително 21 х 29 см. Срежете ги на две откъм дългата страна. Стават А5 – тетрадка за писане – малък формат.(може да се ползват направо 12 такива листа) Нагънете ги на хармоника с 10 ребра. Разтегнете ги дотолкова, че да станат квадрати. Залепете ги едно за друго (нагоре – свободните краища на листовете)Всеки по-горен е завъртян на 30 градуса спрямо предишния по часовника (дясно въртене)
• 6 еднакви кръга, на които нарязвате венчелистчета и правите разрез до центъра.Залепвате ги да станат конуси, които да влизат един в друг. Съединявате ги с конец, минаващ през централните им отвори.
• Оформете кръгло дървено трупче както е показано на рисунката (като пумпал). Пробийте по него отвори с размер на молив или малко по-големи без да се свързват в дълбочина една с друга. При завъртане по оста, излъчването се увеличава (чувства се и без въртене)( този ефект (бързо въртене на цилиндър с отвори) е използван за устройство за моментално прегряване на вода – пара)
• Букет от цветя (лалета, нарциси, лилии, камбанки) Промяната на пространството се чувства и когато са насочени нагоре, но по-добре се чувства ако се обърнат наобратно – отворените цветове към земята.
• Ако имате чешма с решетчица, която да я разпрашава – когато се пусне силно студена вода и приближавате ръцете си отстрани можете да почувствате това поле (няма се предвид движението на увлечения въздух ). Влиянието на същото се чувства и при силен дъжд в обозрима далечина.
• Същия ефект може да се създаде с дебела книга. Отворете я донякъде, сложете я върху маса с разлистени доколкото е възможно еднакво страници и гръб към Слънцето. След няколко минути ще почувствате полето.
• „Среден конус” – десетина пластмасови фунии (за течности) се вкарват плътно една в друга, като на последната (на широката й част се залепва тъкан или мрежичка). Тънката част на фуниите се насочва към Слънцето.
• „Малък конус” – От филмови ленти за фотоапарат (едно време имаше и такива ). Навиват се две – три една в друга. Залепва се или се стяга с ластик отвън. Избутва се центъра и се получава нещо като „далекогледче”. Насочена с малкия диаметър към Слънцето – излъчва най-силно. Действа накъдето и да е насочена – посока – от тясната към широката част.
• Преди години главоболие и мозъчно сътресение са лекували с дребно сито (за брашно). Най-добре действа, когато е между Слънцето и главата.
• На човек влияе всичко около него. Всяко нещо излъчва по-силно или слабо такова поле. Колкото е по-разбъркано полето около нас, а не еднородно, толкова повече са неразположенията. Най-силно влияе формата на помещението, а след това всичко, в което има кухини или влакнеста структура – всъщност микро кухини.
• Формата на някои молекули също е излъчваща. Нафталин – създава нееднородно поле със сгъстявания на места. Активен въглен – също с многостранна структура.
• Благотворни за човек – пчелни пити, сито
• Пирамидка от 8 еднакви плътни гладки сламки? (дървени пръчици). Закачете я на тънка, дълга нишка (най-добре от дамски чорап или чорапогащник). След като я окачите и се успокои, насочете двете си ръце( с пръсти, насочени в една посока и без да допирате ръцете), както е показано на картината от един, два метра. Насочете ги към левия или десния край покрай конеца към пирамидата. След няколко минути ще видите резултата.

Приятна игра! :)
Човек е това, което си позволи да бъде : )

Philip
Мнения: 131
Регистриран: 30 сеп 2011, 15:47
Контакти:

Re: Кибела, од, оргон, прана, чи, ци, ...

Непрочетено мнение от Philip » 06 мар 2013, 10:50

Рядко има заснети кадри с истински добри чувства, които са излъчени силно.
Това е едно от тях. Дори и да затворите очи, докато кадрите вървят пред вас, можете да почувствате излъчените чувства. Черпя ви! :inlove: ::up:: :sunny:
50187429.gif
Нужно е да го "прегледате", за да го видите. : )
Човек е това, което си позволи да бъде : )

alex
Мнения: 687
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Кибела, од, оргон, прана, чи, ци, ...

Непрочетено мнение от alex » 17 ное 2013, 23:06

Какво всъщност е Оренда?

Енергия, разбира се. Някои я наричат Дъхът на Бога, други Небесен водач. Дали Оренда е българската енергия? Това е любимият ми въпрос! Дали Рейки е японската енергия? НЕ!

Ки, Ци, Чи, Ла, Хварно, Светия дух, Прана...Всичко това са имена на Божествената енергия. И не щеш ли се оказа, че и по нашите земи тази енергия е имала име! Още преди векове...още по азиатските ни земи... Даже сме го учили в училище, помните ли?
http://www.mystics.eu/%D0%BC%D0%B8%D1%8 ... -zemi.html
Orenda-Symbols.jpg
Има аналог в индиански племена:
o·ren·da
[aw-ren-duh, oh-ren-] Show IPA
noun
a supernatural force believed by the iroquois Indians to be present, in varying degrees, in all objects or persons, and to be the spiritual force by which human accomplishment is attained or accounted for.
http://dictionary.reference.com/browse/orenda

Ако не сте засичали какво означават отделните символи, може да си изпробвате интуицията :)

alex
Мнения: 687
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Кибела, од, оргон, прана, чи, ци, ...

Непрочетено мнение от alex » 01 апр 2014, 20:24

Сега чета една книга за лечение с прана. Там работят с цветни прани (включително виолетова). Странното е че още от първите няколко реда, засегнаха темата за белите точици /фотоните/.
В книгата ги наричат Глобули, като те се водят някакъв вид въздушна Прана. Която може да се преработва в организма.
Имало и земни Глобули, които достигат до 10 см над земната повърхност, които били с по-големи размери.

Тези глобули се разграждали от далака в бяла прана. в която се съдържат и всички останали цветове. От друга страна Виолетовата прана има качествата на всички цветове.

Пранично лечение някой прилагал ли е? (освен Румен) :D
Относно лечението с прана, хубаво ли е да има отделна тема, или и в тази си става?

Праната може ли да се счита за материя ?

alex
Мнения: 687
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Кибела, од, оргон, прана, чи, ци, ...

Непрочетено мнение от alex » 07 апр 2014, 10:34

Имайте предвид, че не едобре да държите кристал дълго време за обратната на заострената му страна ( за основата му). От там се излъчва "отрицателна", за човек енергия, която кара енергийното му поле (аурата) да се разширява прекомерно.
Когато енергийното поле се разширява, това до какво води? Намаляване на честотата на вибрация или друго ?

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост