Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Текстове и коментари.
daos
Мнения: 59
Регистриран: 03 фев 2013, 15:29

Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от daos » 06 фев 2013, 21:27

Здравейте всички,
започвам тази тема по предложение на колегата sum. В нея ще се постарая да дам кратка и възможно по-пълна информация /естествено доколкото ми се простират знанията/ относно устройства за концентриране, активиране и разпределение на жизнената енергия /също наричана од, оргон, прана, мана, ци, ки, биоелектричество, врил и т.н./ По темата сме работили с няколко други колеги от цялата страна както в режим на лична кореспонденция и срещи, така и публично в други форуми.
Като особено важни /поне според мен/ устройства, ще ви запозная първо със хармонизаторите на Слим Спърлинг и какво може да се постигне с тяхна помощ. На първо място, това са антени, съставени от енергийно поляризирани части, които формират два вида полета. Стандартният хармонизатор е съставен от три разположени симетрично ринга, състоящи се от навита надясно /по посока на час. стрелка/ медни дебели проводници /нелакирани/. Краищата на проводниците в ринговете са запоени, а трите ринга също - един за друг в горната и долната си допирни точки. В средата им е разположена т.нар. Аку Вак бобина, представляваща цилиндрична намотка със съединени краища вътре в нея. Тя също се запоява или захваща механично за ринговете в долната и горната си част. Кухите медни сфери по ринговете и в бобината усилват въздействието. Вижте снимките от този линк:
http://www.slimspurling.com/English/too ... izers.html
Този род антени, както и още няколко устройства концентриращи жизнената енергия са дело на Слим Спърлинг, който за съжаление вече не е на този свят. можете да прочетете повече за него като ползвате търсачките.
Какво всъщност прави хармонизаторът? В средата на всеки ринг се формира енергиен позитивен фокус, който обаче е статичен. Аку Вак бобината формира движещ се поток през вътрешността си от долу нагоре, като задвижва общия статичен заряд от ринговете и формира тороидално оргонно поле, което пулсира и расте подобно на растение докато достигне максималния си обем. Т.е. докато растежът на полето се неутрализира от загубите от разсейването му. В случая при хармонизатор с дължина на проводника на единичен ринг един свещен кубит /0,524 м/ полето е с радиус няколко километра, а максимално активната му част - 20-30 метра /радиус/. Зависи от качеството на направата му, кой е авторът, зоната на разположение и др. фактори. В зоната на въздействие спират всякакви скандали, семейни и съседски разправии, влиянието на всякакви дразнеши външни фактори се неутрализира значително. Това е когато е в пасивен режим, т.е. хармонизаторът не е активиран чрез звук, допълнително оргонно захранване и др. В активен режим при същия размер полето достига 60-100 км в радиус и влияе доста силно на климата и околната среда, като чисти всякакви замърсявания, смог, градушки, силен вятър и т.н. С успех може да се ползва за кембъстинг или чистене на кемтрейлс при масирано пръскане от самолети с цел изпълнение на геозащитни операции по охлаждане на атмосферата, формиране на капкови ядра и т.н. - но и замърсяващи въздуха ни с алуминиев нанопрах, барий и прочие боклуци, които дишаме ние и децата ни. Алергиите са най-безобидният резултат от това престъпление срещу хората. Може да видите леко встрани от темата и филма: http://vimeo.com/20054975

Стандартната активация на хармонизатора е със аудиофайлове, като такива са правени от Боб Драч /Bob Dratch/ когато е бил част от екип, включващ още и Слим Спърлинг, Друнвало Мелхиседек и още един неназован публично изследовател. Премахнали са с няколко хармонизатора в активен режим /наречени R2/ цялото замърсяване в района на Финикс, Кейп Код, Денвър - САЩ. Повече подробности може да намерите в книгата "Да живееш в сърцето" на Друнвало Мелхиседек.
Както вече споменах в темата "Вълните", повече за експериментите ни с хармонизаторите може да научите оттук:
http://forum.gogobg.net/viewtopic.php?f=22&t=250
В следващия си пост ще покажа със снимки какво се случва при активация на хармонизатор с аудиофайл, в който е записана енергийна информация във вид на звук или без звук. Също така методика за същото действие без хармонизатор, ползвайки само психическа енергия, насочена чрез визуализация и матрицирана със пречистващата мантра на Кали. Само районът на действие е по-малък, иначе и това работи, когато е по спешност :)
Поздрави

miroki
Мнения: 730
Регистриран: 31 авг 2010, 14:11

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от miroki » 07 фев 2013, 09:07

Благодаря за разяснението.
На мен специално ми беше много полезно. Слухове много съм слушал, но от практикуващ си е друго.

Свободния Дух
Мнения: 588
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 07 фев 2013, 10:05

daos написа:Стандартната активация на хармонизатора е със аудиофайлове…
След активацията хармонизатора запазва ли активното си състояние за неопределено дълго време (самоподдържане) или е необходимо постоянно информационно-енергийно захранване за поддържането му?
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

sum
Мнения: 2735
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от sum » 07 фев 2013, 10:15

Много интересно…
Преди да представиш снимковия материал, моля, поясни как измервате дължината на енергийното поле, което се получава от хармонизаторите от линка: чрез някаква скала или чрез махало или… какъв метод използвате?
Р.Ч.

alex
Мнения: 689
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от alex » 07 фев 2013, 13:35

Здравей!
влияе доста силно на климата и околната среда, като чисти всякакви замърсявания, смог, градушки, силен вятър и т.н. С успех може да се ползва за кембъстинг или чистене на кемтрейлс при масирано пръскане от самолети с цел изпълнение на геозащитни операции по охлаждане на атмосферата, формиране на капкови ядра и т.н.
Да разбирам ли че може да променя атмосферното налягане в доста голямо пространство?
Ако е така може да се направи контролиран експеримент в малък мащаб..

miroki
Мнения: 730
Регистриран: 31 авг 2010, 14:11

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от miroki » 07 фев 2013, 13:44

От написаното разбрах, че са го направили вече.
Разбира се ми се иска лично да го видя.

daos
Мнения: 59
Регистриран: 03 фев 2013, 15:29

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от daos » 07 фев 2013, 14:10

Здравейте отново!
Всички измервания на полето и силата на въздействие на хармонизатори и прочие други оргонни антени и концентратори се правят по радиестезичен път, като всеки ползва метода който му е най-близо до сърцето - махала, багети, рамки, пружинни антени и т.н. Аз лично работя с махало /плюс рамки при търсене по терен/ и ментална радиестезия и не са ми необходими физически диаграми, скали, линеали и прочие "патерици", които са стандартен инструментариум на физикалната радиестезия /по-позната у нас от работите на Луи Тюрен и д-р Стоян Бъчваров/. При мен конкретно всичко е умствена настройка и скала с неограничен брой единици след десетичната точка - при моите разработки съм стигал до мощност на полето 9,99... /двадесет и една девятки след десетичната точка/. Стандартната ментална скала е от нула до плюс десет /същото и в минус/, като десятката е абсолютният заряд и не може да се постигне в тази материална вселена. Графиката е експоненциална, като след 8,5-9/10 започват по-същинските ефекти върху материята. След определено ниво на сила се стига до левитация, отслабване на междумолекулните сили /омекване и разтваряне на веществата едно в друго/, трансмутация на елементи и т.н. Всичко опира до концентрацията на оргон в даден обем или област от пространството. Това съм го постигал частично при някои опити за ползване на т.нар. от алхимиците "алкахест" или универсален разтворител - който всъщност е достатъчно силно заредена с оргон вода или воден разтвор на дадено вещество ;)
По принцип има две величини които са важни при оргонният заряд. Той е донякъде подобен на електричеството, има сила на "тока" /някои го наричат мю-неутринен/ и "напрежение". Има както полева форма във вид на излъчване, така и токова във вид на заредена зона върху повърхност. Може да се предава чрез директен контакт или чрез индукция /предимно полевата форма/. Изолацията е силно затруднена и е предимно чрез многопластова хартия или картон, както и частично чрез дебели вълнени тъкани. Дотук с теорията засега - мисля че стана ясно това оргонът яде ли се, пие ли се и може ли да излезе някаква далавера от него :D Айде сега малко практика.

Както обещах, нека се върнем на деня в който видях този форум и веднага използвах новото знание, достъпно благодарение на колегата sum - чест и почитания за работата му върху файловете в раздела "Вълните" и публикуването им за общо ползване. Тогава имаше масирано пръскане от самолети и колкото искате кемтрейлс /поне десетина бяха ясно видни преди да се разсеят в пелена/. Нека поясня, че стандартния кемтрейлс преминава през фаза на линия, разсейване, образуване на мътна пелена и накрая частично преминаване в плътни облаци от които най-често завалява дъжд. Т.е. наночастиците алуминий стават капкови ядра и падат на земята, но междувременно и образуват почти невидим на нивото на земята смог, който ни трови доста успешно. Това е безумен геоинженерен проект за охлаждане на атмосферата, който е официално разсекретен /дори на ниво ООН/ и не става въпрос има ли такова животно или това са поредните глупости на параноици и псевдо еколози. Пръскат натовски самолети /предимно цистерни/ във всяка страна членка на пакта, от момента на влизането и в него. Ние не сме изключение. Борбата с това безумие, както вероятно знаете, е предимно чрез кембъстъри и всевъзможни подобни оргонни очистители. Сори, нещо се отвлякох от основната тема - връщам се на нея.
Когато прочетох за файловете на sum ги пуснах веднага на колоните на компа. Нито плюс, нито минус излъчване! Настъпи лек временен шаш :) , тъй като очаквах плюсово излъчване, което да неутрализира т.нар. негативни съзнания /летачи по Кастанеда, бесове по православному, негативни елементали и прочие гадини/. Може би ще ви интересно виждането на Наумкин по въпроса http://www.lib.ru/URIKOVA/NAUMKIN/mirowing.txt
Та да продължа. Реших да захраня домашния ми хармонизатор с тези странни вълни и да видя какво ще стане... Навън вече нещата придобиваха сериозен характер - буря, много силен вятър и мътилки по небето. Случи се това:
1. Положение преди операция "трепане на гадини" ;)
http://prikachi.com/images.php?images/960/5838960D.jpg
2. Начало на обработката - тъквмо вече се разслояват боклучите в пелена - не прилича на нормален облак, нали?
http://prikachi.com/images.php?images/962/5838962d.jpg
3. След няколко минути с файл 4 - вятърът изчезна тотално. Формиране на чисто небе и малки бели облачета.
http://prikachi.com/images.php?images/969/5838969f.jpg
4. След няколко минути с файл 6 - горе-долу като при 4, само вече не мирише странно на озон около хармонизатора.
http://prikachi.com/images.php?images/976/5838976I.jpg
5. След спиране на въздействието - нормална плътна облачност, лек дъждец, никаква буря
http://prikachi.com/images.php?images/985/5838985A.jpg
6. На другия ден - чисто синьо небе, което отново се опитаха да напръскат
http://prikachi.com/images.php?images/994/5838994M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/996/5838996P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/997/5838997w.jpg
7. Хармонизатора, усилен с две оргонни излъчвателни кутии, захранен с аудиофайловете на sum
http://prikachi.com/images.php?images/11/5839011S.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/12/5839012g.jpg

Ще продължа по темата утре, че сега се налага да изляза.
Поздрави!

alex
Мнения: 689
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от alex » 07 фев 2013, 15:13

След като:
при моите разработки съм стигал до мощност на полето 9,99... /двадесет и една девятки след десетичната точка/
и:
Графиката е експоненциална, като след 8,5-9/10 започват по-същинските ефекти върху материята. След определено ниво на сила се стига до левитация, отслабване на междумолекулните сили /омекване и разтваряне на веществата едно в друго/, трансмутация на елементи и т.н.
Следва че със сигурност можеш да постигнеш левитация на даден обект.
Но после казваш:
Това съм го постигал частично при някои опити за ползване на т.нар. от алхимиците "алкахест" или универсален разтворител - който всъщност е достатъчно силно заредена с оргон вода или воден разтвор на дадено вещество ;)
Значи все пак не си постигнал левитация? Тогава как си сигурен че си постигнал
9,99... /двадесет и една девятки след десетичната точка
Май все пак си има нужда от "патерици"
Лично аз ако имах възможност да левитирам обект веднага бих го пробвал, не знам как е при теб :)

Поздрави!

P.S. Защо никой по .... не направи спектрален анализ на следите от самолетите оО

daos
Мнения: 59
Регистриран: 03 фев 2013, 15:29

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от daos » 07 фев 2013, 16:57

Левитацията изисква обемно насищане на пространството над обекта. Това е енергоемко занимание, не е достатъчен само заряд. Като аналогия - при ток с ВН от електростатична машина не можеш да стоплиш манджа на котлона. Относно необходимото поле за левитация може да погледнете /който усеща ще го хване ясно/ някой клип на Динамо, в който има левитация.
Правил съм смесване на несмесваеми неща с пренасяне на свойствата на 5% вещество върху цялата смес. Ползвах динамичен оргонен заряд от два различни по същността си източника.
Относно кемтрейлс има доста инфо, няма защо да го коментирам тук.
Поздрави

Свободния Дух
Мнения: 588
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 07 фев 2013, 17:43

daos написа:Стандартната ментална скала е от нула до плюс десет /същото и в минус/, като десятката е абсолютният заряд и не може да се постигне в тази материална вселена.
Предполагам, въпросният заряд е характеристика на жизнената енергия (оргон, прана, чи и прочее). Защо според теб този заряд „не може да се постигне в тази материална вселена“? Имаш предвид, че не си срещал такава стойност или че е теоретично непостижима? Ако е втория вариант, каква особеност на материята възпрепятства постигането на такава стойност?
Задавам подобни въпроси, защото според знанието поднесено ни от sum в неговите книги и този форум, и вече потвърдено практически от някои съфорумци, става ясно, че в човека са заложени способности да овладее в пълна степен силите изграждащи и движещи материалния свят, и дори много повече. За мен (а вероятно и за много други, четящи темата) ще бъде много интересно, да споделиш познанието си по тази тема, още повече, че видно е, имаш богата практическа опитност. Благодаря ти предварително!
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост