ТИ СИ ТОВА ◦◦◦ Tat Tvam Asi ◦◦◦ Thou Art That

Форум за Познанието
Дата и час: Пет Яну 19, 2018 6:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 148 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Сря Фев 06, 2013 10:27 pm 
Offline

Регистриран на: Нед Фев 03, 2013 4:29 pm
Мнения: 59
Здравейте всички,
започвам тази тема по предложение на колегата sum. В нея ще се постарая да дам кратка и възможно по-пълна информация /естествено доколкото ми се простират знанията/ относно устройства за концентриране, активиране и разпределение на жизнената енергия /също наричана од, оргон, прана, мана, ци, ки, биоелектричество, врил и т.н./ По темата сме работили с няколко други колеги от цялата страна както в режим на лична кореспонденция и срещи, така и публично в други форуми.
Като особено важни /поне според мен/ устройства, ще ви запозная първо със хармонизаторите на Слим Спърлинг и какво може да се постигне с тяхна помощ. На първо място, това са антени, съставени от енергийно поляризирани части, които формират два вида полета. Стандартният хармонизатор е съставен от три разположени симетрично ринга, състоящи се от навита надясно /по посока на час. стрелка/ медни дебели проводници /нелакирани/. Краищата на проводниците в ринговете са запоени, а трите ринга също - един за друг в горната и долната си допирни точки. В средата им е разположена т.нар. Аку Вак бобина, представляваща цилиндрична намотка със съединени краища вътре в нея. Тя също се запоява или захваща механично за ринговете в долната и горната си част. Кухите медни сфери по ринговете и в бобината усилват въздействието. Вижте снимките от този линк:
http://www.slimspurling.com/English/too ... izers.html
Този род антени, както и още няколко устройства концентриращи жизнената енергия са дело на Слим Спърлинг, който за съжаление вече не е на този свят. можете да прочетете повече за него като ползвате търсачките.
Какво всъщност прави хармонизаторът? В средата на всеки ринг се формира енергиен позитивен фокус, който обаче е статичен. Аку Вак бобината формира движещ се поток през вътрешността си от долу нагоре, като задвижва общия статичен заряд от ринговете и формира тороидално оргонно поле, което пулсира и расте подобно на растение докато достигне максималния си обем. Т.е. докато растежът на полето се неутрализира от загубите от разсейването му. В случая при хармонизатор с дължина на проводника на единичен ринг един свещен кубит /0,524 м/ полето е с радиус няколко километра, а максимално активната му част - 20-30 метра /радиус/. Зависи от качеството на направата му, кой е авторът, зоната на разположение и др. фактори. В зоната на въздействие спират всякакви скандали, семейни и съседски разправии, влиянието на всякакви дразнеши външни фактори се неутрализира значително. Това е когато е в пасивен режим, т.е. хармонизаторът не е активиран чрез звук, допълнително оргонно захранване и др. В активен режим при същия размер полето достига 60-100 км в радиус и влияе доста силно на климата и околната среда, като чисти всякакви замърсявания, смог, градушки, силен вятър и т.н. С успех може да се ползва за кембъстинг или чистене на кемтрейлс при масирано пръскане от самолети с цел изпълнение на геозащитни операции по охлаждане на атмосферата, формиране на капкови ядра и т.н. - но и замърсяващи въздуха ни с алуминиев нанопрах, барий и прочие боклуци, които дишаме ние и децата ни. Алергиите са най-безобидният резултат от това престъпление срещу хората. Може да видите леко встрани от темата и филма: http://vimeo.com/20054975

Стандартната активация на хармонизатора е със аудиофайлове, като такива са правени от Боб Драч /Bob Dratch/ когато е бил част от екип, включващ още и Слим Спърлинг, Друнвало Мелхиседек и още един неназован публично изследовател. Премахнали са с няколко хармонизатора в активен режим /наречени R2/ цялото замърсяване в района на Финикс, Кейп Код, Денвър - САЩ. Повече подробности може да намерите в книгата "Да живееш в сърцето" на Друнвало Мелхиседек.
Както вече споменах в темата "Вълните", повече за експериментите ни с хармонизаторите може да научите оттук:
http://forum.gogobg.net/viewtopic.php?f=22&t=250
В следващия си пост ще покажа със снимки какво се случва при активация на хармонизатор с аудиофайл, в който е записана енергийна информация във вид на звук или без звук. Също така методика за същото действие без хармонизатор, ползвайки само психическа енергия, насочена чрез визуализация и матрицирана със пречистващата мантра на Кали. Само районът на действие е по-малък, иначе и това работи, когато е по спешност :)
Поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 10:07 am 
Offline

Регистриран на: Вто Авг 31, 2010 2:11 pm
Мнения: 730
Благодаря за разяснението.
На мен специално ми беше много полезно. Слухове много съм слушал, но от практикуващ си е друго.

_________________
Уеб дизайн и изработка на сайт! http://www.sitemiroki.net
Всичко за ездата: http://www.nomadendurance.eu


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 11:05 am 
Offline

Регистриран на: Сря Дек 17, 2008 1:59 am
Мнения: 371
daos написа:
Стандартната активация на хармонизатора е със аудиофайлове…

След активацията хармонизатора запазва ли активното си състояние за неопределено дълго време (самоподдържане) или е необходимо постоянно информационно-енергийно захранване за поддържането му?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 11:15 am 
Offline

Регистриран на: Съб Дек 15, 2012 2:10 pm
Мнения: 1035
Много интересно…
Преди да представиш снимковия материал, моля, поясни как измервате дължината на енергийното поле, което се получава от хармонизаторите от линка: чрез някаква скала или чрез махало или… какъв метод използвате?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 2:35 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Май 02, 2011 10:02 pm
Мнения: 685
Здравей!

Цитат:
влияе доста силно на климата и околната среда, като чисти всякакви замърсявания, смог, градушки, силен вятър и т.н. С успех може да се ползва за кембъстинг или чистене на кемтрейлс при масирано пръскане от самолети с цел изпълнение на геозащитни операции по охлаждане на атмосферата, формиране на капкови ядра и т.н.


Да разбирам ли че може да променя атмосферното налягане в доста голямо пространство?
Ако е така може да се направи контролиран експеримент в малък мащаб..


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 2:44 pm 
Offline

Регистриран на: Вто Авг 31, 2010 2:11 pm
Мнения: 730
От написаното разбрах, че са го направили вече.
Разбира се ми се иска лично да го видя.

_________________
Уеб дизайн и изработка на сайт! http://www.sitemiroki.net
Всичко за ездата: http://www.nomadendurance.eu


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 3:10 pm 
Offline

Регистриран на: Нед Фев 03, 2013 4:29 pm
Мнения: 59
Здравейте отново!
Всички измервания на полето и силата на въздействие на хармонизатори и прочие други оргонни антени и концентратори се правят по радиестезичен път, като всеки ползва метода който му е най-близо до сърцето - махала, багети, рамки, пружинни антени и т.н. Аз лично работя с махало /плюс рамки при търсене по терен/ и ментална радиестезия и не са ми необходими физически диаграми, скали, линеали и прочие "патерици", които са стандартен инструментариум на физикалната радиестезия /по-позната у нас от работите на Луи Тюрен и д-р Стоян Бъчваров/. При мен конкретно всичко е умствена настройка и скала с неограничен брой единици след десетичната точка - при моите разработки съм стигал до мощност на полето 9,99... /двадесет и една девятки след десетичната точка/. Стандартната ментална скала е от нула до плюс десет /същото и в минус/, като десятката е абсолютният заряд и не може да се постигне в тази материална вселена. Графиката е експоненциална, като след 8,5-9/10 започват по-същинските ефекти върху материята. След определено ниво на сила се стига до левитация, отслабване на междумолекулните сили /омекване и разтваряне на веществата едно в друго/, трансмутация на елементи и т.н. Всичко опира до концентрацията на оргон в даден обем или област от пространството. Това съм го постигал частично при някои опити за ползване на т.нар. от алхимиците "алкахест" или универсален разтворител - който всъщност е достатъчно силно заредена с оргон вода или воден разтвор на дадено вещество ;)
По принцип има две величини които са важни при оргонният заряд. Той е донякъде подобен на електричеството, има сила на "тока" /някои го наричат мю-неутринен/ и "напрежение". Има както полева форма във вид на излъчване, така и токова във вид на заредена зона върху повърхност. Може да се предава чрез директен контакт или чрез индукция /предимно полевата форма/. Изолацията е силно затруднена и е предимно чрез многопластова хартия или картон, както и частично чрез дебели вълнени тъкани. Дотук с теорията засега - мисля че стана ясно това оргонът яде ли се, пие ли се и може ли да излезе някаква далавера от него :D Айде сега малко практика.

Както обещах, нека се върнем на деня в който видях този форум и веднага използвах новото знание, достъпно благодарение на колегата sum - чест и почитания за работата му върху файловете в раздела "Вълните" и публикуването им за общо ползване. Тогава имаше масирано пръскане от самолети и колкото искате кемтрейлс /поне десетина бяха ясно видни преди да се разсеят в пелена/. Нека поясня, че стандартния кемтрейлс преминава през фаза на линия, разсейване, образуване на мътна пелена и накрая частично преминаване в плътни облаци от които най-често завалява дъжд. Т.е. наночастиците алуминий стават капкови ядра и падат на земята, но междувременно и образуват почти невидим на нивото на земята смог, който ни трови доста успешно. Това е безумен геоинженерен проект за охлаждане на атмосферата, който е официално разсекретен /дори на ниво ООН/ и не става въпрос има ли такова животно или това са поредните глупости на параноици и псевдо еколози. Пръскат натовски самолети /предимно цистерни/ във всяка страна членка на пакта, от момента на влизането и в него. Ние не сме изключение. Борбата с това безумие, както вероятно знаете, е предимно чрез кембъстъри и всевъзможни подобни оргонни очистители. Сори, нещо се отвлякох от основната тема - връщам се на нея.
Когато прочетох за файловете на sum ги пуснах веднага на колоните на компа. Нито плюс, нито минус излъчване! Настъпи лек временен шаш :) , тъй като очаквах плюсово излъчване, което да неутрализира т.нар. негативни съзнания /летачи по Кастанеда, бесове по православному, негативни елементали и прочие гадини/. Може би ще ви интересно виждането на Наумкин по въпроса http://www.lib.ru/URIKOVA/NAUMKIN/mirowing.txt
Та да продължа. Реших да захраня домашния ми хармонизатор с тези странни вълни и да видя какво ще стане... Навън вече нещата придобиваха сериозен характер - буря, много силен вятър и мътилки по небето. Случи се това:
1. Положение преди операция "трепане на гадини" ;)
http://prikachi.com/images.php?images/960/5838960D.jpg
2. Начало на обработката - тъквмо вече се разслояват боклучите в пелена - не прилича на нормален облак, нали?
http://prikachi.com/images.php?images/962/5838962d.jpg
3. След няколко минути с файл 4 - вятърът изчезна тотално. Формиране на чисто небе и малки бели облачета.
http://prikachi.com/images.php?images/969/5838969f.jpg
4. След няколко минути с файл 6 - горе-долу като при 4, само вече не мирише странно на озон около хармонизатора.
http://prikachi.com/images.php?images/976/5838976I.jpg
5. След спиране на въздействието - нормална плътна облачност, лек дъждец, никаква буря
http://prikachi.com/images.php?images/985/5838985A.jpg
6. На другия ден - чисто синьо небе, което отново се опитаха да напръскат
http://prikachi.com/images.php?images/994/5838994M.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/996/5838996P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/997/5838997w.jpg
7. Хармонизатора, усилен с две оргонни излъчвателни кутии, захранен с аудиофайловете на sum
http://prikachi.com/images.php?images/11/5839011S.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/12/5839012g.jpg

Ще продължа по темата утре, че сега се налага да изляза.
Поздрави!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 4:13 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Май 02, 2011 10:02 pm
Мнения: 685
След като:
Цитат:
при моите разработки съм стигал до мощност на полето 9,99... /двадесет и една девятки след десетичната точка/

и:
Цитат:
Графиката е експоненциална, като след 8,5-9/10 започват по-същинските ефекти върху материята. След определено ниво на сила се стига до левитация, отслабване на междумолекулните сили /омекване и разтваряне на веществата едно в друго/, трансмутация на елементи и т.н.

Следва че със сигурност можеш да постигнеш левитация на даден обект.
Но после казваш:
Цитат:
Това съм го постигал частично при някои опити за ползване на т.нар. от алхимиците "алкахест" или универсален разтворител - който всъщност е достатъчно силно заредена с оргон вода или воден разтвор на дадено вещество ;)


Значи все пак не си постигнал левитация? Тогава как си сигурен че си постигнал
Цитат:
9,99... /двадесет и една девятки след десетичната точка

Май все пак си има нужда от "патерици"
Лично аз ако имах възможност да левитирам обект веднага бих го пробвал, не знам как е при теб :)

Поздрави!

P.S. Защо никой по .... не направи спектрален анализ на следите от самолетите оО


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 5:57 pm 
Offline

Регистриран на: Нед Фев 03, 2013 4:29 pm
Мнения: 59
Левитацията изисква обемно насищане на пространството над обекта. Това е енергоемко занимание, не е достатъчен само заряд. Като аналогия - при ток с ВН от електростатична машина не можеш да стоплиш манджа на котлона. Относно необходимото поле за левитация може да погледнете /който усеща ще го хване ясно/ някой клип на Динамо, в който има левитация.
Правил съм смесване на несмесваеми неща с пренасяне на свойствата на 5% вещество върху цялата смес. Ползвах динамичен оргонен заряд от два различни по същността си източника.
Относно кемтрейлс има доста инфо, няма защо да го коментирам тук.
Поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Техническа радиестезия - оргонни антени и активатори
Ново мнениеПубликувано на: Чет Фев 07, 2013 6:43 pm 
Offline

Регистриран на: Сря Дек 17, 2008 1:59 am
Мнения: 371
daos написа:
Стандартната ментална скала е от нула до плюс десет /същото и в минус/, като десятката е абсолютният заряд и не може да се постигне в тази материална вселена.

Предполагам, въпросният заряд е характеристика на жизнената енергия (оргон, прана, чи и прочее). Защо според теб този заряд „не може да се постигне в тази материална вселена“? Имаш предвид, че не си срещал такава стойност или че е теоретично непостижима? Ако е втория вариант, каква особеност на материята възпрепятства постигането на такава стойност?
Задавам подобни въпроси, защото според знанието поднесено ни от sum в неговите книги и този форум, и вече потвърдено практически от някои съфорумци, става ясно, че в човека са заложени способности да овладее в пълна степен силите изграждащи и движещи материалния свят, и дори много повече. За мен (а вероятно и за много други, четящи темата) ще бъде много интересно, да споделиш познанието си по тази тема, още повече, че видно е, имаш богата практическа опитност. Благодаря ти предварително!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 148 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
cron
Powered by phpBB © 2008 - 2013 форум "ТИ СИ ТОВА"