Да, разбрах ги.
Времевите цикли на Силата съм ги описал в трилогията "Ти си Това". Книгата можеш да си я вземеш от книжарниците или направо да си я поръчаш от издателство "Кибеа".
Успех по Пътя.
Вечният календар на българите
-
- Регистриран: 06 мар 2023, 16:30
Re: Вечният календар на българите
Благодаря, точно оттам съм закупил трилогията. В момента съм към средата на третата книга. Ако след като я приключа още не ми е "светнало", ще поискам жокери
-
- Регистриран: 06 мар 2023, 16:30
Ехаа, как хубаво е обяснен хода на циклите в третата книга! И колко е важно и тя да бъде прочетена, за да се подреди пълната картина. Още се вълнувам, че попаднах на това знание, а и ми е странно колко леснодостъпно е то - свободно разпространено в интернет и в книжарниците. Хората ходят до другия край на света, правят хиляди практики и отричания да достигнат до нещо, а то е на една ръка разстояние. Kогато говоря с приятели по такива теми, леко се подсмихвам на общоприетите догми, те си мислят, че се държа надменно. Опитвам да обясня знанията заложени в трилогията и форума, но религиозният отпор е непоклатим.
Отново благодаря на sum за всичко това! Въпроси не спират да изникват, но съм решил да се захващам на работа (за мен е и забавление, и приключение) и да си отговоря сам, пък ако много се затрудня и забуксувам, пак ще потърся помощ тук. Поздрави!
Отново благодаря на sum за всичко това! Въпроси не спират да изникват, но съм решил да се захващам на работа (за мен е и забавление, и приключение) и да си отговоря сам, пък ако много се затрудня и забуксувам, пак ще потърся помощ тук. Поздрави!
Радвам се, че се събуди.
Знанието ще ти бъде път.
Да му мислят заспалите.
Знанието ще ти бъде път.
Да му мислят заспалите.
Р.Ч.