Конникът с глава

Позната и непозната...
manechi
Мнения: 97
Регистриран: 06 ное 2012, 12:55
Местоположение: Ямбол

Re: Конникът с глава

Непрочетено мнение от manechi » 03 мар 2016, 16:57

Ех, ех, мечтатели !
МАТЕЙ

sum
Мнения: 2766
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Конникът с глава

Непрочетено мнение от sum » 04 мар 2016, 10:58

Тук няма мечтатели... :)
Става въпрос за жестока манипулация, извършвана чрез герба ни. И това, както вече стана ясно, е направено в далечната 1879 - 1880 година, когато руските хералдици ни натрисат пагубни за страната ни символи. А нашите родни умници през всичките тези години си бъркат в носа и лапат каквото намерят.
Р.Ч.

manechi
Мнения: 97
Регистриран: 06 ное 2012, 12:55
Местоположение: Ямбол

Re: Конникът с глава

Непрочетено мнение от manechi » 04 мар 2016, 15:52

Тъй де, потвърждавам думите ти, мнението ми е същото ! А мечтите са за това, че не вярвам някой да се осъзнае и поправи грешките ! Дано не съм прав, ама надали !
МАТЕЙ

sum
Мнения: 2766
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Конникът с глава

Непрочетено мнение от sum » 06 мар 2016, 19:30

Прочетох малко за хералдиката и за изискванията, които са еталон при направата на герб. Оказа се, че в този си вид моят идеен проект няма как да мине... :D . Обаче, нещата са още по-интересни, защото според изискванията на хералдиците герба ще стане още по-добър... ;)] Но, за това по нататък...
Р.Ч.

sum
Мнения: 2766
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Конникът с глава

Непрочетено мнение от sum » 15 май 2016, 10:55

Хибридните войни: Стратегическото раздробяване на Балканите

http://www.memoriabg.com/2016/05/13/hib ... i-balkani/
Р.Ч.

gydel
Мнения: 77
Регистриран: 07 ное 2012, 13:26

Re: Конникът с глава

Непрочетено мнение от gydel » 20 май 2016, 02:03

Метевторипластпочватретистралджамай2019

сергей
Мнения: 3
Регистриран: 06 юни 2018, 17:07

Re: Конникът с глава

Непрочетено мнение от сергей » 06 юли 2018, 11:04

Здравейте!
Позволявам си намеса, защото смятам, че сте точно това, което търся от няколко години.
Търся "Пътя" и при това много внимавам какъв ще намеря. Критерият ми е къде води. Ако усетя, че ще "храня" някой друг Бог, спирам да чета.
Това е единственият подобен форум, който чета от толкова дълго време и в който се регистрирах.
Поставям коментар в тази тема, защото усещам нещо, което според мен не е много подходящо. Не мога да квалифицирам - дали е подигравка или нещо друго, но според мен емоцията и насоката на думички като "родни умници" и "лапат каквото намерят", употребена от Съм не подобряват ситуацията. Точно от Вас научих, че мислите и думите имат отгромна сила. Предполагам, че когато го правят Атмани нещата са още по-силни. Голяма част от тези, към които е насочено това не осъзнават какво правят. Една от причините за това са точно тези "малки" елементи, за които говорите в тази тема.
Като един от тези, които отскоро са в една от тези сгради с гербовете, бих предпочел да търся решение. Думите ме засегнаха и така и трябва. Досега съм спал и съм се лутал и никой друт не ми е виновен. Един шамар не е излишен, стига да е разбираем. Мого да кажа, че не се събудих от тази тема. Не знам какво ме изкара от съня, но е добре да се събудят повече човеци.
Вие най-добре знаете разликата между знание и незнание.
И тук първата стъпка би трябвало да е "знание", така че да се отворят очите, за да се види "пътя" и да се тръгне по него.
Виждам, че коментарите са от доста отдавна, но хората, които ни управляват все още са изложени на това въздействие и не би следвало да очакваме чудеса от тях.
Важен е и факта, че въпреки това намерих книгите и всички Вас и това сигурно означава, че нещата вървят в правилна посока.
Колкото до паметника "освободител", моето мнение е, че трябва да се намери начин да се компенсира "излъчването". Колкото и да е непонятно за някой, към българите и към всичко българско съществува огромна омраза, която се реализира в явно и прикрито унищожение. Този "освободител" трябва да припомня, че освободителите също са опасни, може да изпълняват конкретния план за ликвидация, че опасността винаги ще е пред прага ни и не трябва да има почивка за тези, които са се наели да ръководят и да защитават България.

Благодаря, че Ви има!
Благодаря за книгите и за това което правиш!
Бих попитал как да помогна, но видях, че многократно отклони подобни въпроси, така че когато съм готов, се надявам да помогна.
Не бих Ви оставил, защото смятам, че сте в правилния път и бих искал да тръгна по него, така че Доскоро!!
сергей

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост