Дарения

GOESTOINFINITY
Регистриран: 09 ное 2009, 18:37

Дарения

Непрочетено мнение от GOESTOINFINITY » 15 ное 2010, 14:39

Възможно ли е да се сложи нещо като бутонче за дарения, или да се изведе банкова сметка?

Владимир

Re: Дарения

Непрочетено мнение от Владимир » 15 ное 2010, 16:48

За какви дарения става въпрос GOESTOINFINITY? За болно дете ли пишеш или за старчески дом,или за нещо друго?

GOESTOINFINITY

Непрочетено мнение от GOESTOINFINITY » 16 ное 2010, 09:25

За създателите на сайта.

Admin
Регистриран: 21 дек 2008, 16:32

Непрочетено мнение от Admin » 16 ное 2010, 11:19

Здравей, GOESTOINFINITY!
Екипа на форума „Ти си това” оценя твоето добронамерено предложение, но ние сме възприели работата си по поддръжката на сайта като общественополезна дейност, извършвана pro bono (безплатно) и затова не смятаме за необходимо и редно, събирането на каквито и да било средства от страна на съфорумците.
…Пък и събирането на парични и прочее дарения, като правило, си е приоритет на религиозните структури, а ние тук не сме им поддръжници (меко казано).
:lol:

GOESTOINFINITY

Непрочетено мнение от GOESTOINFINITY » 16 ное 2010, 14:52

Ясно. Обаче аз съм на мнение, че има разлика между "събиране", както ти го определяш, и "даряване". Последното на когото когато му скимне може да даде някой лев безвъзмездно. Но пък щом не става, окей, НП.

Мерси за отговора все пак и лек ден.

time
Регистриран: 22 дек 2008, 19:48

Непрочетено мнение от time » 16 ное 2010, 15:32

Според мен идеята на GOESTOINFINITY не е лоша. Най малкото за регистрацията и поддръжката на сайта се плащат такси. Не виждам защо да не се отвори обща каса и от нея да се поемат всички финансови разходи.
Admin написа:ние сме възприели работата си по поддръжката на сайта като общественополезна дейност, извършвана pro bono (безплатно)
Това разбира се е похвално, но ако някой друг също би желал да се включи и да бъде полезен с нещо, не виждам защо трябва да му се отказва.
Вече малко или много, всички са наясно с мащабите и значимостта на информацията, изнесена във форума. Обяснимо е желанието и стремежа да се помогне… който както може.

men
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Непрочетено мнение от men » 16 ное 2010, 15:59

Доколкото чета редовно форума не си спомням създателите на този сайт "ТИ СИ ТОВА" да са искали дарения за поддръжката му ...

Dimitar
Регистриран: 24 дек 2008, 01:59

Непрочетено мнение от Dimitar » 16 ное 2010, 17:42

Ако толкова има желаещи да дават пари, дайте да организираме малко популяризирането на форума, да купим един банър в news.bg или някой друг сайт.
Аз съм сложил спонсориран линк в Google - например за този месец до момента при търсене за "медитация" са кликнали 72 души. Друг е въпросът колко от тях се задържат във форума, но и един на хиляда да се спре пак има файда.

sum
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Непрочетено мнение от sum » 17 ное 2010, 10:00

Здравейте.
Интересно е предложението на GOESTOINFINITY, за отваряне на банкова сметка… Лично аз виждам в тази идея мотив на съпричастност.

Искам да ви споделя, че годишните такси и другите разходи по поддържането на сайта не са кой знае какво.
Ако например отворим сметка за… дарения за сайта и се съберат повече пари… то чудя се с остатъка какво ще правим? Първата ми мисъл е да си направим банкет и да изядем и изпием парите. Но при това положение напълно възможно е да има хора, които ще са дали през годината някакви пари за сайта, а да не могат да дойдат на банкета. Какво ще си помислят тогава? „Аз давам пари, а те ги изядоха без мен…”.
Така че идеята за банкета не става, защото ще се създаде конфликт.

Dimitar даде много добра идея за популяризиране на форума… С неговата идея съм съгласен, но трябва да се намери човек, който да се занимава само с това - имам предвид да се рови по сайтовете и да следи за нещата… Аз нямам време за това.

Ще видим. Нека малко да отлежи идеята… може пък да излезе нещо полезно.
Р.Ч.

Baphaa
Регистриран: 11 сеп 2010, 07:55

Непрочетено мнение от Baphaa » 18 ное 2010, 11:38

Здравейте,

Ще си позволя да изразя и собственото си мнение, въпреки че съм отскоро тук и все още не съм изчел всичко!

Според мен идеята за дарения и реклама на форума е добра, но идеята за личен контакт е брилянтна. И аз например не бих се разсърдил ако не мога да присъствам на среща между съфорумците, а бих направил всичко възможно да отида, и ако все пак не успея, бих им пожелал приятно прекарване.

Не знам за вас, но на мен ми дотегна от това интернет общуване, и най-вече от това, че реално не мога да говоря с почти никой от моите приятели на темите, които се дискутират тук, без да предизвикам смутени усмивки *tochno taka*

Отговори