Като идея :) един чат може да се сложи към форума
Като идея :) един чат може да се сложи към форума
Така ще можем да дискутираме лично и по бързо със съфорумците които са на линия личната си опитност и знание
.

Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||
-
- Регистриран: 09 ное 2009, 18:37
Re: Като идея :) един чат може да се сложи към форума
Да, това според мен е добра идея. Остава и администраторът да е съгласен... 

Здравейте.
Екипът прецени, че поне на този етап форумът "Ти си Това" няма нужда от чат.
Идеята е, че споделената тук информация, е добре да бъде достъпна за всеки читател и по-всяко време.
Във форума се задават въпроси и се получават отговори, споделят се знание и опитност, които могат да бъдат полезни и на много от читателите, които все още не са се решили да пишат и участват активно.
Докато информацията в чата ще бъде полезна само за питащия или тези които са "на линия", и ще бъде достъпна единствено "ден за ден" (т.е. не се запазва нагледно, както е при форумите).
Екипът прецени, че знанието е добре да бъде записвано и запазвано, и занапред под формата, каквато е в този форум, за да бъде достъпно и след време за тези, които към момента не са готови за него.
Поздрави от екипа!
Екипът прецени, че поне на този етап форумът "Ти си Това" няма нужда от чат.
Идеята е, че споделената тук информация, е добре да бъде достъпна за всеки читател и по-всяко време.
Във форума се задават въпроси и се получават отговори, споделят се знание и опитност, които могат да бъдат полезни и на много от читателите, които все още не са се решили да пишат и участват активно.
Докато информацията в чата ще бъде полезна само за питащия или тези които са "на линия", и ще бъде достъпна единствено "ден за ден" (т.е. не се запазва нагледно, както е при форумите).
Екипът прецени, че знанието е добре да бъде записвано и запазвано, и занапред под формата, каквато е в този форум, за да бъде достъпно и след време за тези, които към момента не са готови за него.
Поздрави от екипа!
-
- Регистриран: 09 ное 2009, 18:37
Да, в това наистина има резон и е по-добре сякаш така, както е. Убедихте ме.

Екипът си знае най-добре работата, аз не искам да се меся
Надявам се информацията в него да се запази, дано го архивирате и на твърди дискове, това е безценно знание.
Радвам се, че ви има!!! Този форум е безценен за мен лично! Благодаря Ви!
Поздрави на целият екип! 

Радвам се, че ви има!!! Този форум е безценен за мен лично! Благодаря Ви!

Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||