Страница 1 от 1

Предложение за Раздел за въпроси свързани със знанието

Публикувано: 12 апр 2014, 13:22
от gydel
Мисля че ще е добре да се отвори раздел за въпроси, където всеки да може да си отвори тема по някой въпрос и да може да се отговаря без притеснение, че ще се наруши някоя тема. Аз лично намирам темите за достатъчно стройни за да се отклоняват с въпроси от "първа база".

А пък темите станаха доста обширни и вече се обърквам и трудно откривам необходимото ми.

Например някой спомена за метод за наблюдение на частите на ума. Какъв е той? И постижимо ли е от първа база?

Re: Предложение за Раздел за въпроси свързани със знанието

Публикувано: 15 апр 2014, 10:02
от alex
Добра идея!

Относно това (частите на ума) и на мен ми е мътно. Как са изразени тези части в тялото? В малкия и главния мозък, или в органите?!

Зъбите са 32 в тях има нерви, вътре в челюстите има 2 нервни къбалца доколокото си спомням, =34. Има ли нещо общо? Вероятно няма никаква връзка но като не знае човек всичко минава през ума :D ...

Re: Предложение за Раздел за въпроси свързани със знанието

Публикувано: 15 апр 2014, 11:17
от Admin
На този етап всеки може да отваря тема с въпрос/и в подходящия за целта раздел. Ако темите евентуално набъбнат доста, тогава може да се помисли за нов раздел.

Re: Предложение за Раздел за въпроси свързани със знанието

Публикувано: 06 сеп 2014, 13:00
от kavaevs
Не ми се отваряше нова тема, затова ще дам моето предложение тук. Може да се въведе система за вот. Но по-скоро опция само за положителен вот и да можеш дадена тема да си я подреждаш по най-харесвани коментари. Тъй като някои от темите са станали доста обемни вместо човек да минава през всички коментари ще може да прочете най-харесваните, които се предполага, че ще са тези даващи най-много полезна информация. За жалост нямам достатъчно познания по програмиране за предложа точен начин на имплементация, но може да поразпитам познати и да потърся инфо, ако се наложи.

Поздрави :)

Re: Предложение за Раздел за въпроси свързани със знанието

Публикувано: 06 сеп 2014, 14:13
от Admin
Здравей, kavaevs!
Не ми е известна подобна възможност във софтуерната платформа на форума, която е phpBB. Поразпитай познати с необходимите познания, пък ще видим. ;)