Децата на новото време (индиго- деца)

Всичко останало можете да обсъждате тук.
vnanev
Мнения: 46
Регистриран: 25 дек 2010, 15:45

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от vnanev » 10 фев 2011, 11:56

Иска ми се повече да поговорим за хората, които започват да осъзнават, че всичко около тях е една фалшива реалност. Че матрицата започва да се пропуква. Хората все повече започват да си задават въпроси, защо това, защо така, кои сме ние? Започват да разбират, че рилигите се обезличават, защото всичко лошо, което се случва те го свързват с Господ и той не насреща, за да им помогне. Търсят отговори на въпросоте си. Все повече успяват да стигнат до някъде, но най- важното трябва да се разбере: кои сме ние. Ние които сме тук във форума имаме добра база. Четем разискваме, сравняваме знания. 
Иска ми се повече да се задълбочим върху това: като че ли  времето ни притиска, за да немерим по бързо отговорите на въпросите си. Всякаш нещо важно предстои да се случи, което ще промени хода на нещата. Също така и на някой му изтича времето и за това сме свидетели на всичко това, което се случва в наши дни. Затова отворих темата за новите деца( хора). Индиговия цвят не е от значение нито аурата на хората, а това че все повече се " раждат" за разбирането на истинското на реалното и затова че все повече хора искат да се докоснат до знанието. 

novex
Мнения: 467
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от novex » 10 фев 2011, 20:32

Интересно, че аз скоро също попаднах на една от тези статии, децата индиго, моите родители ме попитаха за мнението ми. Ами отговор им, че това са измислици. Какво ще рече това понятие "новото време", нима времето се дели на старо и ново, по скоро знанието е ново и старо. Самото знание, което води до Разбирането, неможе да има много варияции, то е едно. И това Знание води до Атман /Разбирането/. От цялата информация научихме, че има две поколения на Земята, това на Премъдрите и това на Адам и Ева, а сега да има и трето "ново", малко ми звучи фантастично. Но вярно е, че сега според мен епохата е такава, че хората /колкото и да са малко/ имат по-голяма осъзнатост за "реалността". Може би не е случайно.
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

lony
Мнения: 101
Регистриран: 21 дек 2008, 12:13

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от lony » 11 фев 2011, 16:27

Доста полезна информация за определението "деца индиго" има не къде да е, а в Уикипедия :) :

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%B3%D0%BE

riderman
Мнения: 207
Регистриран: 01 дек 2010, 21:17

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от riderman » 11 фев 2011, 20:07

Съвсем случайно ме осени една хипотеза поне за мен де :idea: Според вас индиговите деца(хора)не е ли възможно да са хора които преди време са освободили Атмана си от оковите(самскарите) и сега са решили да се преродят,за да помогнат на духовното развитие на човечеството?Мисля,че може би има известна логика в думите ми защото сами виждаме фактите,че съществуват такива хора и те са повече от преди(може би има причина) и тези въпросните хора са по зрели в духовно отношение,постоянно търсят истината и сякаш знаят отговорите на въпросите за вечните неща!...

vnanev
Мнения: 46
Регистриран: 25 дек 2010, 15:45

Re: Децата на новото време (индиго- деца)

Непрочетено мнение от vnanev » 11 фев 2011, 21:26

Не знам, може би не е правилно да отъждествяваме хората като индигови деца, но със сигурност имам едно усещане, че все повече хора започват да си спомнят някои неща от предишните си животи или да осъзнават, че реалноста не е само това, което виждаме. Това го разбирам, защото говоря на познати за нещата, които обсъждаме във форума и ми прави впечатление следното: има едни, които им е интерсно това, за което им говоря, но нищо повече; има други, които поглеждат с надсмешка; трети пък въобще не искат и да чуят за такива работи; но има и други, които аз смятам за хора, които започват да разбират, че нещата наистина са така. Като че ли отделни думи, случки им напомнят нещо, връщат се назад във времето, замислят се, задават си въпроси, търсят отговори. Интересното е, че преди 10-15 години назад тези хора можеби са били по-малко. Или същия брой, но с неосъзнато разбиране. Нещата започват да се задвижват с по- бързи темпове, както споменахме по горе в темата. Мисълта ми е, с това ускоряване на нещата може би предстои нещо важно да се случи или нещо да преключи и да започне ново.


Подобно и на теб riderman мисля, че освободени Атмани са се преродили с мисия. Да помогнат на хората да намерят себе си.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта