Добър ден на всички Човеци, посещаващи този форум!
На 9.01.2020г. дойде при мен "Откровението на Румен" - трилогията "Ти си Това"!!!
Да, за мен тя е с ранг "откровение", имаща право мого повече от известните апокрифни и признати евангелия. И заедно с материалите от форума(които май вече по количество страници са повече от трилогията) са не само теоретическо, но и практическо ръководство за действие.
Румене, от все сърце те поздравявам! Полиграфически трилогията е перфектна, особено весели "Атманчето" от илюстрацията на гърба на корицата.
Четейки трилогията, започнах по навик да комплектовам материала, първо намерих "Чхандогя упанишад" на санскрит с английски превод и пълен превод на руски. Когато се зачетох в санскритскитя вариант си спомних за един въпрос който си бях задал преди повече от 38 години: откъде произлиза ведическата буква "а"? Отговорът получих след няколко часа на 9.01.2020 в прикаченият файл нахвърлях на бърза ръка скица.
Как мислите има ли живот в това решение или е плод на болна фантазия?
ОСъ
ОСъ
Добра нощ на всички будни Човеци!
В прикаченият файл накратко изложих как стигнах до форума и трилогията "Ти си Това" по дни и по минути, може би ще ви е интересно!:)
Сега се занимавам със структурата на пласта на Крешака, интересни неща излизат.
Въпрос към администрацията на форума, как се сменя наименованието на темата?
По правилно ще е названието "ОСъ" вместо "Ведическата санскритска буква "а"".
Иван.
В прикаченият файл накратко изложих как стигнах до форума и трилогията "Ти си Това" по дни и по минути, може би ще ви е интересно!:)
Сега се занимавам със структурата на пласта на Крешака, интересни неща излизат.
Въпрос към администрацията на форума, как се сменя наименованието на темата?
По правилно ще е названието "ОСъ" вместо "Ведическата санскритска буква "а"".
Иван.
- Прикачени файлове
-
- Регистриран 23 дек 2019, 19-10.pdf
- (855.04 KиБ) Свален 248 пъти
Re: ОСъ
Здравей.
Радвам се за споделеното от теб. Само да вметна, че ако и на мен имаше кой да казва и обяснява.. ехее, колко време и мъка бих си спестил. Но, това е положението. Все пак някой трябваше да прокара пъртината, по която ще е лесно да се върви без значение кога във времето.
Радвам се за споделеното от теб. Само да вметна, че ако и на мен имаше кой да казва и обяснява.. ехее, колко време и мъка бих си спестил. Но, това е положението. Все пак някой трябваше да прокара пъртината, по която ще е лесно да се върви без значение кога във времето.
Р.Ч.