"Инсайт" и лъжите на Виктория Богданова; кои са психолозите в Инсайт и етичните норми на Ротари

Всичко останало можете да обсъждате тук.
koan
Мнения: 72
Регистриран: 07 ное 2013, 10:29
Местоположение: Бургас

"Инсайт" и лъжите на Виктория Богданова; кои са психолозите в Инсайт и етичните норми на Ротари

Непрочетено мнение от koan » 16 сеп 2019, 00:39

Още когато коментирах по темата „психолог Виктория Богданова” отбелязах, че тя трябва да се казва „Лъжите на Виктория Богданова”.
Дълго време се чудех дали въобще да се захващам, но безмерната наглост на Виктория Богданова явно не трябва да остава скрита зад фалшивия и образ, и тъй като същата продължава да се занимава със скромната ми особа, и продължава да прекрачва прага на личното ми пространство, реших да осветля публичния ефир с малко информация за таз натура безподобна, психоложка безпардонна, ротарианка неспособна.
Та за какво същество иде реч.
Водена от етичните правила на „Ротари”: Това ли е истината? Справедливо ли е спрямо всички, които засяга? Ще създаде ли добронамереност и по-добри приятелства? Ще бъде ли от полза за всички, които засяга? Виктория Богданова, ни в клин ни в ръкав, на 30.05.2019 г. , ми праща съобщение: „Поздрави! Бъди жив и здрав!Дано се осъзнаеш някой ден!”, придружено с мелодраматично филмче, отразяващо най-големия страх на Виктория Богданова – да не бъде оставена от съпруга си и да заживее в бедност, поради невъзможността и да се издържа като психолог.
30.05.2019.jpg
Брях ми ся?
Ироничните „поздрави” и „бъди жив и здрав” – добре, мога да преглътна, тъй като след курса по емоционална интелигентност на Виктория Богданова, която тя твърдеше-забележете, че е измислила сама, посетих сертифициран психолог, който, за разлика от Виктория, имаше право да води такъв курс, но за какво да се осъзная? Нищо общо нямаме с Виктория, не съм я водил по-хотели в София, не съм си тръгвал през нощта, не съм я изоставял!!! В този момент посланието на Виктория Богданова, като един Шинпиден мастер, сякаш трансферира ментален вятър към то мен И отведнъж та съ осъзнах!
Съгласно Декларацията на ротарианеца, от всеки ротарианец в бизнеса или професията се очаква, с всички сили да издига престижа на професията си, в дух на вярност към етичните принципи, да спазва законите на страната и моралните норми на обществото, да осигурява възможности за реализация на младите хора, да бъда честен в представянето на професията си пред обществото.
Пъзелът ми се нареди.
Спазвайки етичните принципи на психологията и моралните норми в обществото, психологът Виктория Богданова, който съм посещавал в това и качество, и който „професионално” ме е консултирал по проблемите ми в брака и ме е съветвал да прекратя същия, издирила телефона на бившата ми жена и предложила услугите си на Кошаревски свидетел, за да ми натрие мацуната дето съм адвокат на Румен Чорбаджийски.
От там ми се навързаха и другите „благи”, „морално-етични” послания на Виктория Богданов от рода на „…насреща съм като стар приятел….”/само да вметна че според Виктория Богданова „стар”, означава от преди 10000 г., но в този „филм” си е неин и аз не участвам – запознах се с нея на тренинг по психология през 2015 г. Предполагам, че познатите и от преди 10000 г. са в Карлуково/ и „Коце, браво …. станал си адвокат на дявола”.
31.03.2018.jpg
Адв на дявола.jpg
О, възвишена Виктория! О, Богданова,фундамент на морала! О, психологически, гръбнак на етиката!
Ама това не е всичко!
За да осигури възможности за реализация на младите хора и за да бъда честна в представянето на професията си пред обществото, през 2017 г. Виктория Богданова, заедно с друг фундамент на морала – студентката по психология Недялка Баева - Елект-президент на Ротари клуб-Поморие, създават Психолози в Бургас "Инсайт", където заедно със друга студентка по психология Ангелина Меранзова, започват да дават психологически консултации, представяйки последните две студентки за завършили психоложки.

O tempora, o mores, би възкликнал Цицерон, ама не и Виктория Ботданова и компания, тъй като като ги понастъпих по мазолите, запяха одата на ротарианеца от едноименната опера „Аз не съм от тия как'Сийке”. Прочетете пълните им с морал и етика отговори по отворилата се темата.

http://e-burgas.com/post/angelina-meran ... -igra-4661


Край на 1-ва част
Очаквайте: Какви сигнали подадох в прокуратурата срещу Виктория Богданова за лъжесвидетелстване
Костадин Атанасов

sum
Мнения: 2765
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Лъжите на Виктория Богданова, кои са психолозите в Инсайт или етичните норми на Ротари

Непрочетено мнение от sum » 16 сеп 2019, 21:53

:facepalm: Леле, леле,… гледай ти какви работи ставали. Поста ти е направо голямо О_леле. :shock:
Много интересно съобщение ти изпратила психолог Богданова. Психологически погледнато това си е психо тормоз. Професионална работа. :idea:
И,… ЩО се интересува от личния ти живот, не разбирам. Пък може да ти е била навита през тези години, знам ли. Ти си висок, чаровен и снажен, пееш добре, помниш като слон… нещо което други явно не са. Пък и постоянно те прегръщаше като те видеше… то не бяха усмивки, погледи, туй онуй и прочее.
Но много ме впечатли това, че ти си ходил при нея да ползваш услугите й като психолог, а тя те е съветвала да се разведеш със съпругата си. Само да ти кажа, че нормален психолог никога НЯМА да ти каже такава простотия на терапия. Хаха, психоложка, колкото и писателка.
Но още повече ме изуми това, че психолог Виктория Богданова в наглостта и злобата си е стигнала дотам, че е отделила време да търси телефона на бившата ти и се е свързала с нея… сигурно за да плетът чорапи заедно. Просто нямам думи. *wacko*
Р.Ч.

novex
Мнения: 493
Регистриран: 10 авг 2009, 21:54

Re: Лъжите на Виктория Богданова, кои са психолозите в Инсайт или етичните норми на Ротари

Непрочетено мнение от novex » 17 сеп 2019, 01:26

Точно когато съм сигурен, че саркастичната бруталност на Коцето ме е убил.., следва пост на Румен, хахаха
Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

sum
Мнения: 2765
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Лъжите на Виктория Богданова, кои са психолозите в Инсайт или етичните норми на Ротари

Непрочетено мнение от sum » 17 сеп 2019, 10:53

Някой може ли да качи въпросното клипче, че не мога да го намеря да го изгледам.

Интересно ми е какво следва след съобщението на психолог Богданова: „Поздрави! Бъди жив и здрав!Дано се осъзнаеш някой ден!”.
Какво трябва да осъзнае адвокат Атанасов от клипчето „Преди година напуснах жена си“. :roll:

Хайде, давайте да гледаме…
Р.Ч.


sum
Мнения: 2765
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Лъжите на Виктория Богданова, кои са психолозите в Инсайт или етичните норми на Ротари

Непрочетено мнение от sum » 17 сеп 2019, 18:05

*wacko* Не мога да повярвам, ега ти манипулацията.
И какво излиза - ходиш на психолог и си плащаш за това, като при всяка консултация ти се дава съвет да се разведеш. Развеждаш се. А след това получаваш съобщение с видеоматериал, чрез който ти се внушава, че трябва да се прибереш при жена си. После пък й се обаждаш и ставате приятелки и започвате да плетете чорапи заедно. Е няма такъв филм… Уникално. :lol: „Докато свят светува“ ряпа да яде.
Последна промяна от sum на 26 сеп 2019, 10:37, променено общо 1 път.
Р.Ч.

koan
Мнения: 72
Регистриран: 07 ное 2013, 10:29
Местоположение: Бургас

Re: Лъжите на Виктория Богданова, кои са психолозите в Инсайт или етичните норми на Ротари

Непрочетено мнение от koan » 25 сеп 2019, 23:29

Разнищвайки житието и страданията на света вода ненапита Виктория Богданова, ще продължа от там където приключих първата част на изложението си, а именно яростна дискусия, която се разгоря на 27.03.2018 г. в е-Бургас http://e-burgas.com/post/angelina-meran ... -igra-4661 /посочил съм линк, но го качвам и тук/, по повод поредната от лъжите на този примера за подражание в ротарианските среди. Става въпрос за това, че Ангелина Меранзова – ортак на Виктория Богданова във фирмата Инсайт е представяна навсякъде, към тази дата, като психолог.
Тъй като в е-Бургас малко са поизчезнали снимките на Ангелина Меранзова – незнайно защо, ще поосвежа обстановката с малко снимки на въпросните студентки Недялка Баева и Ангелина Меранзова.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.png
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
В тази дискусия образецът на честност, знамето на морала и лицето на етиката – Виктория Богданова написа:
„Заявявам, че моите служители са високо квалифицирани психолози и ако на някой оторизиран орган му трябват дипломи те сами идват на проверка, както вече се е случвало по поръчка на същата конкуренция, за която вече стана дума! Ние сме си спокойни за себе си и не сме длъжни в публичното пространство да доказваме каквото и да е било!”

За разлика обаче от целокупната част от народо-населението, което преди заспиване, чете я Светата Библия, я Светия „Плейбой”, аз се приспивам с една забавна книжка наречена Наказателен кодекс. Защо я наричам забавна, ще разясня по някое време.
Цитирам част от това книжле:
Чл. 324. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 89 от 1986 г., изм., бр. 1 от 1991 г., бр. 10 от 1993 г.) (1) Който упражнява професия или занаят, без да има съответна правоспособност, се наказва с лишаване от свобода до една година или с глоба от сто до триста лева.

Чл. 209. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г.; изм., бр. 26 от 2010 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г.; изм., бр. 26 от 2010 г.) Който с цел да набави за себе си или за другиго имотна облага възбуди или поддържа у някого заблуждение и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва за измама с лишаване от свобода от една до шест години. (2) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.; изм., бр. 26 от 2010 г.) Който със същата цел използва заблуждението, неопитността или неосведомеността на някого и с това причини нему или другиму имотна вреда, се наказва с лишаване от свобода до пет години. (3) В маловажни случаи по предходните алинеи наказанието е лишаване от свобода до една година или пробация.

За мен бе очевадно, че Виктория Богданова фабрикува поредните си лъжи и без да и цепя басмата, жарсето и коприната, написах един сигнал до Районна прокуратура - Бургас, подробно излагащ цялата фактология по случая.
СП.pdf
(8.48 MиБ) Свален 146 пъти

Край на 2-ра част
Очаквайте: Виктория Богданова - лъжесвидетел.
Костадин Атанасов

sum
Мнения: 2765
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Лъжите на Виктория Богданова, кои са психолозите в Инсайт или етичните норми на Ротари

Непрочетено мнение от sum » 30 сеп 2019, 10:42

Да, всичките тези рекламни снимки на Ангелина Меранзова, работеща в „Инсайт“ при психолог Виктория Богданова, е от времето, когато е била студентка 4 курс в БСУ. Както виждаме тя още от 2017 година се цани за такава психоложка, но не й стига това, но също така се е представяла и за детска психоложка. Чудя се през това време (докато си вземе дипломата) какви ли консултации е правела!?... :roll: :neznam: но пък е добре да се знае, че след като се вземе дипломата, за детски психолог се учи поне още две години... Горките деца, горките родители.
71586369_2445095095770871_2255572190835507200_n.jpg
3.jpg
А от подчертаното (с червено) от текста разбирам, че и Нели Баева е сложена към този списък на психолозите (доколкото си спомням в началото на 2018г беше студентка 2 курс, когато е правена снимката). Но от рекламното каре друго чета за нея. Брех…. :w00t:
И още нещо - никой от тях не е психотерапевт, ама много важно :lol:
Р.Ч.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта