"Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Всичко останало можете да обсъждате тук.
Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

"Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от Честит Българин » 29 яну 2015, 11:46

Здравейте,

Знаете, че не съм привърженик на този тип автори - източници на информация, но понякога си "сверявам часовника" с изнесеното от тях по разни въпроси.

За да не заспамвам нашия форум, ще кача превода и извадки от оригинала по най-глупавия начин, съжалявам.

Преводът е дело на Чичко Гуг, аз тук - там само го барнах, защото иначе е трудно разбираем.

Приятно запознаване с мнението на Дейвид Уилкок за хакнатите неща около и в нас!

Честит Българин
Прикачени файлове
на Слънчеватасистема.docx
(35.69 KиБ) Свален 171 пъти

Gor
Мнения: 18
Регистриран: 11 сеп 2013, 15:19

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от Gor » 29 яну 2015, 13:33

Качвам го с леки корекции... във фала който свалих думите ми излизат сляти, просто ги разделих и промених няколко срички.
Честит Българин... благодарности за находката и труда ти :applause:

Актуализация на информацията от Дейвид Уилкок - "ЦЯЛАТА СЛЪНЧЕВА СИСТЕМА Е ЗАБРАНЕНА ... ПОД КАРАНТИНА"

Понеделник, 26 януари, 2015
Дейвид Уилкок актуализиране чрез Fulford Blog - 26 януари 2014
Имаш ли в началото на този път.Сега трябва да го прочетете.
Големи неща се случват в момента, предполагащи масивни и положителни промени тази година. Ще бъде интересно да видим колко от тях Бениматук.
- David
Коментар от dwilcockна 27 януари, 2015 @ 1:38 AM
************************************************** *************
Това е добро обобщение на това, което се случва във физическия смисъл на думата. В по-голямо чувство на общност и околна среда около нас, е имало решителни и удивителни ходове. Никой от Кабал не е очаквал това. Дори и с тяхните технологии, които ви позволяват да видите потенциалните трудности, те не са успели.
Някои от събитията, които се случват в момента, бяха предвидени, но не и за тази година. Всичко се е ускорило драматично. Кабал вярва, и е научил, че те трябва да изпитат пълно разкриване и очевидно поражение. Само тогава ще се появят техните богове, за да ги спасят и да изпълнят своите пророчества.
И все пак, това, което ние сега виждаме е, че цялата слънчева система е била обект на забрана. Всеки е под карантина. Никой не може да влиза в тях, никой не може да излезе, и няма комуникации, може да използвате в или извън- двупосочно. Това може да не е много за хипер-напреднала цивилизация, но това е променило играта.
Освен това, само за последните 3 седмици почти всички офанзивни оръжейни способности, включително и най-секретните, са взети на отчет и / или унищожени.Това включва тайна SDI неща, ядрени оръжия, каквото се сетите.
Това идва от няколко нови източници вътрешна информация, които са се появили и доказа, че е много надеждна. Кабал очевидно вижда това като огромна бъркотия и ужасна заплаха. Моят поглед върху него, както и на всички останали, е, че това е предвестник на големи събития, които ще се случват на земята.
Би било невъзможно да се открие и победи Кабал без тези неща, които се случват, тъй като щяха да се опитат да привлекат всеки към тях. Залозите са много високи и аз ще се огранича смътно само с посочване на това което казвам сега. Нека просто кажем, че е една много сложна и невероятна история, и хората в рамките на този свят са с напълно изгорели умове.
Така че нещата изглеждат много, много интересни.
- David
Коментар от dwilcockна 27 януари, 2015 @ 1:50 AM
************************************************** *************
Другото нещо, което трябва да се каже за "заключените врати" е, че всички членове на Кабал, опитващи се да се измъкнат оттук, като например с кораб, в действителност се провалят. Има най-различни съобщения за странни метеори и атмосферния вления и екипите за прочистване са много заети.
Знам, че това звучи като научна фантастика. Пожелавам ви да разберете мисълта ми, но имам силни резерви да кажа повече в момента. Има няколко неща, които намирам за изключително вълнуващи. Нека просто кажем, че Сноудън "документите" са много, много по-дълбоки от всичко, което сме виждали досега. Там има всичко.
Защо останалото все още не е разкрито, никой не знае, различно е от разкритото, изглежда, алиансът следва някакъв последователен процес в ума.
- David
Коментаротdwilcockна 27 януари, 2015 @ 2:03 AM
************************************************** *************
Кабалистката символиката на феникса е фоно карта за тях, отчасти поради това, че в тяхната религия се посочва, че те трябва да бъдат победители. Те умират във физическа форма, но тяхната програма живее. Така че те вярват.
Мога да кажа, че всички в средните и висшите нива на "Илюминати", които знаят за какво става дума точно сега са изключително загрижени. Всъщност ужасени, както никога преди.
Аз не искам да навредя на тези хора и не съм алчен за това. Аз ще кажа, че ако хората на високо равнище се разработят, те най-вероятно ще останат изключително предизвикателни и мачо чак до момента, в който се получи това, което точно видяхме със Садам.
Ние знаем, че нацистите спечелиха космическата програма, и в началото на 20 век, те направили сделка с Dracos - т.е. рептилиите и различните цивилизации като тях, които те завладяват – за защита. Народът "в ноу" Сега казват, че поражението на влечугоподобните е сигурно. Има много хора, които все още се срещат в нашата слънчева система, но те не могат да се махнат, техните съюзници не могат да влязат, и те нямат комуникации. За това те са изключително уплашени.
Аз усвоявам нова вътрешна информация с по-висока скорост и по-голям обем от всякога в живота ми напоследък. Има толкова много, че е извън моята способност дори да започна да я обобщя точно сега. Току-що споделих някои от най-интересните и най-незначителни битове за нашето непосредствено настояще.
- David
Коментаротdwilcockна 27 януари, 2015 @ 2:09 AM
************************************************** *************
"Любопитното" едва сега започва.
Извънземните се занимават с това да постигнат и изградят изцяло заместваща паралелна реалност, в която хората да живеят и работят , и което изглежда е реално в нашето бъдеще.
Казах на хората на най-високо ниво, че това е, което се случва. Казаха ми, че това е "невъзможно" и никой не ми повярва. Но сега, събитията, които се очакват през 2016-2017, като "Grand кулминация" тип неща, се случват в момента.
Животът е много интересен напоследък. Имах буквално дванадесет часа вътрешен непрекъснат индивидуален разговор в петък.
- David
Коментаротdwilcockна 27 януари, 2015 @ 2:15 AM
Източник:
Издигането с Майката Земя и текущото състояние на нещата: Дейвид Уилкок актуализиране чрез Fulford Blog - 26 януари 2014

berbera
Мнения: 57
Регистриран: 29 май 2013, 11:34

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от berbera » 29 яну 2015, 21:12

Таралежа е странна птица, ако не я ритнеш няма да отлети.

Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от Честит Българин » 30 яну 2015, 12:00

Здравейте,
Позволявам си да продължа леко темата с цитат от една по-обширна статия-анализ за положението в нашата Слънчева система от така наречения Кобра.

Четвъртък, 29 януари 2015 г.
Тайван Conference Report / Solar System Положението Актуализации
…………………
„По време на конференцията, взехме важни физически и енергични стъпки към финансово нулиране и нова справедлива и балансирана финансова система.

През същия уикенд, всички физически стрейнджлет и toplet бомби на групата Chimera са изчистени. Само плазмени стрейнджлет и toplet бомби за сега са останали. Plasma равнината остава основна силна област на групата Chimera и това трябва да е следващата ни грижа, преди да се случи събитието. Ние ще обобщим положението на плазмата подробно в една от бъдещите публикации в блога.

В резултат на изчистването на физическите бомби, имаше голямо облекчение сред Положителните сили и много информация, която е била класифицирана сега се е превърнала в безопастна за освобождаване. Това кратко освобождаване от Дейвид Уилкок се появи само няколко часа след изчистването на физическите бомби и аз бях изненадан, че той е разкрил толкова много толкова рано, докато операциите все още продължават.“
………………………………………….. и т.н.
Автор Кобра


Честит Българин

Свободния Дух
Мнения: 462
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 30 яну 2015, 14:58

Въпросните коментари на Дейвид Уилкок са по отношение на материал написан в блога на Бенджамин Фулфорд, разглеждащ актуални политически и икономически събития в световен мащаб. Ето един човешки превод (моите уважения към изкуствения интелект на „Чичко Гугъл“, но не се е справил особено добре)! ;)

27.01.2015; 1:38

Този път пристигна рано. (става въпрос за материала на Бенджамин Фулфорд – бел. моя) Сега трябва да го прочета. Огромно множество неща се случват в момента, които подсказват, че тази година ще се случат внушителни и положителни промени. Интересно ми е, за колко от тях Бен пише тук.

27.01.2015; 1:50

Това е добро резюме на случващото се във физическия аспект. В по-широкия аспект на човешка общност и обкръжаващата ни среда се осъществяват решителни и удивителни стъпки. Никой от кабалистите не го е очаквал. Дори с тяхната технология, която им позволява да гледат във възможните варианти на бъдещето, точно този не е бил там.
Някои от събитията, които се случват в момента бяха предвидени, но не и за тази година. Всичко се е ускорило драматично. Кабалистите вярват, и са били научени, че те трябва да изпитат пълно разкриване и привидно поражение. Само тогава техните богове ще се появят, за да ги спасят и изпълнят техните пророчества.
И все пак, това, което сега виждаме е, че цялата слънчева система е била блокирана. Всички са под карантина. Никой не може да влезе, никой не може да излезе и също така никаква комуникация не може да премине в която и да е от двете посоки. Това може и да не е голяма работа за някоя свръх напреднала цивилизация, но в случая променя цялата игра.
Освен това, в рамките на последните три седмици, на практика всички нападателни оръжейни системи, включително и най-секретните, са били извадени от строя или унищожени. Това включва тайни неща от Инициатива за Стратегическа Отбрана, ядрени оръжия, каквото се сетите.
Тази информация идва от няколко нови вътрешни източника, които се появиха и доказаха, че са изключително надеждни. Кабалистите, очевидно, възприемат това като огромна бъркотия и ужасна заплаха. Моето виждане по въпроса, както и на всички други, е, че това е предвестник на големи събития, които ще се случват на Земята.
Без тези неща, които се случват, би било невъзможно да се разобличат и победят кабалистите, защото те биха опитали да завлекат (унищожат) всички със себе си. Залозите са много високи и аз ще изнервя някои хора дори споменавайки бегло това, за което говоря в момента. Нека просто кажем, че това е една много сложна и невероятна история, и умовете на хората в рамките на този свят са били напълно „издухани“.

27.01.2015; 2:03

Другото нещо, което би трябвало да кажа за "блокадата" е, че всички кабалисти, опитващи се да се измъкнат оттук, като например с космически кораб, са всъщност били „отстреляни“. Има множество съобщения за странни метеори и атмосферни явления, и екипите за прочистване са много заети. Знам, че това звучи като научна фантастика. Иска ми се, да можехте да четете мислите ми, но имам силни резерви да кажа повече в момента. Има няколко неща, които намирам за изключително вълнуващи. Нека просто кажем, че "документите" на Сноудън са много, много по-дълбоки от всичко, което сме виждали досега. Там има всичко. Защо останалото все още не е разкрито, никой не знае, но изглежда, че алиансът е замислил последователен процес (на разкриване на информацията – бел. моя).

27.01.2015; 2:09

Кабалистката символика на феникса е като тяхна визитка, отчасти поради това, че тяхната религия прави уговорката, че те трябва да бъдат победени. Те умират във физическа форма, но техния план продължава да се осъществява. Това е, в което вярват.
Мога да кажа, че всички в средните и висшите нива на "Илюминати", които знаят какво се случва точно сега, са изключително загрижени. Всъщност ужасени, както никога преди. Не им желая злото, затова и не злорадствам поради случващото се. Ще кажа, че ако високопоставени хора бъдат екзекутирани, те най-вероятно ще останат изключително предизвикателни и агресивни до самия момент на обесване, точно както видяхме при Саддам.
Знаем, че нацистите спечелиха в аспекта на космическата програма, и в началото на 20-и век те направиха сделка с Драконите – т.е. рептилите (влечугоподобните) и различните цивилизации като тях, които те завладели – за закрила. Хора притежаващи необходимото знание казаха, че поражението на влечугоподобните е сигурно. Има много от тях хванати като в капан в нашата слънчева система и те не могат да излязат, техните съюзници не могат да влязат, и те нямат комуникации. Затова те са изключително уплашени.
Напоследък поглъщам нова информация от вътрешни източници с по-висока скорост и по-голям обем от когато и да било. Толкова е обширна, че е извън способностите ми дори да започна да я обобщавам точно сега. Сега само споделих някои от най-интересните и най-значими парченца от нея за нашето непосредствено настояще.

27.01.2015; 2:15

Думата „интересно“ едва загатва за същината на нещата.
За да могат извънземните, които се занимават с това, да постигнат успех, беше необходимо да създадат паралелна реалност изцяло заместваща истинската, в която хората живееха и работеха, и която изглеждаше, че ще бъде нашето истинско бъдеще.
Казах на хора от най-високо ниво, че това е, което се случва. Отговориха ми, че това е "невъзможно" и никой не ми повярва. Но сега, събитията, които се очакваха през 2016-2017, от рода на "Великата кулминация", се случват в момента.
Животът стана много интересен напоследък. Имах буквално дванадесет часа непрекъснат разговор с вътрешен източник само през този петък.

27.01.2015; 12:01

Мисля, че ХААРП все още функционира и не е бил изваден от строя – все още. Кабалистите може да опитат някои „мръсни номера“ включително умишлено създаване на земетресения, но силно се съмнявам, че ще им бъде позволено.
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

Dimitar
Мнения: 373
Регистриран: 24 дек 2008, 01:59
Местоположение: София

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от Dimitar » 30 яну 2015, 20:11

Това някакъв ченълинг ли е? Сигурно някой пак се е свързал с командира на командата Ащар.
Има хора които от десетина години чакат "Федерацията на светлината" да възнесе планетата Земя и този процес все се случва в момента...

koan
Мнения: 72
Регистриран: 07 ное 2013, 10:29
Местоположение: Бургас

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от koan » 30 яну 2015, 20:24

Поразчоплих в нета за въпросния Дейвид Уилкок и според мен или са го хакнали или яко го работят или и двете.
Намерих в YouTube осем филмчета - по 12-13 мин всяко, озаглавени "Изследвания върху полето на източника", в които въпросния Уилкок има някои попадения, но според мен общо взето дудне едно и също. Ако имате търпение да ги изгледате - аз нямах - изгледах ги на "вентилатор", в осмото филмче накрая ще разберете че Джордж Вашингтон се е възнесъл и е станал бог и май беше издърпъл и Линкълн. Винаги съм знаел, че американците са малко чикита, но като почнат с техните бащи основатели, направо ме разбиват. Накрая човека си каза, че трябва да си купите книгата тя струвала само 30 долара. В амазон е около 18 доларада.
НО ..... Кое ми наостри антенките?
Милия ми Уилкок каза, че трябва да споделяме общо съзнание! ::thinking::
Благодаря прекрасни ми Улкок! :facepalm: Аз съм пас. ::down::

Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от Честит Българин » 31 яну 2015, 11:37

Здравейте,
:idea:
Първия пост в темата започнах с изричното уточнение, че автори от типа на Уилкок, Фулфорд, Кенън, Кобра, и т.н. и т.н. не са особено долюбвани от мен. С години четях техни анализи с надеждата, че ще си оформя някакъв реалистичен мироглед за ставащото в света на икономическите и технологичните отношения. Разбрах, обаче, че всички са хакнати и играят роля във филма "ОБЕРИ КАЙМАКА!" с режисьори и сценаристи изкуственяците. В карамболата от инфо, която те снасят, естествено има и зрънца истина, иначе "манджата" няма да е вкусна. Ако бяха толкова неудобни - до сега многократно щяха да са изчистени от сценаристите, както например се случва с откриватели и изобретатели на полезните и прогресивните за човечеството неща!!! Нетът е гъкан с примери. :expvsmoz:
Да не се отплесвам! :crazy_pilot:
Идеята ми беше, че инфо за карантината, макар и в мащаб Слънч сист е упомената и в разнообразни източници, па дори и хакнати.

Успех! :Bulgaria:

Честит Българин

sum
Мнения: 2705
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: "Слънчевата система под карантина" - Д. Уилкок

Непрочетено мнение от sum » 31 яну 2015, 12:37

Само да обърна внимание, че от хиляди години Слънчевата система беше под карантина. Но от няколко години обаче вече не е. Пътят е отворен.
Приятно джиткате из дебрите... И внимавайте със скоростта по завоите :D
Р.Ч.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта