Международното положение

Всичко останало можете да обсъждате тук.
gydel
Мнения: 77
Регистриран: 07 ное 2012, 13:26

Международното положение

Непрочетено мнение от gydel » 21 сеп 2014, 09:48

Понеже последно време (2-3 години) се интересувам от икономика, разбрах че сащианците са в заеми до гърлото. И се чудех как държат. И стигнах до политиката и нейното продължение. В момента "дават тон" на васалите си в зап.европа как да печатат пари и задължават колониите като нас да изкупуват техния дълг. Вижте закона за БНБ. Там ясно е написано за какво служи. И че българските власти нямат никакви правомощия над БНБ, освен да гласуват друг закон за БНБ.

Вижте клиповете на Федоров и Стариков във тубата. Препоръчвам да потърсите по-дългите, (защото има кратки откъслечни) за да проследите цялата идея на автора. Федоров е депутат от думата, т.е. има достатъчно информация. И по интересното е, че я представя в достъпен вид. Прави впечатление много точния израз и подбор на думите.

Та накратко, в момента се води война м/у сащ и русия като фронта е открит в украйна. Залога е, че ако русия успее да излезе от условията в които бе поставена 91-ва и особено ако успее да привлече китай индия и бразилия на своя страна, отделно и доста петролни страни, ще се образува отново център на власт и сила, различна от англосаксонската. Не че китай няма проблеми, но ако само китай реши да пусне американските си дългови "ценни книжа" за продан, ще настъпи срив на пазара на американски дългови книжа и изобщо срив на дълговите книжа и ще започне верижна реакция, в която както се казва "пода под американците ще падне". Голямата депресия ще изглежда като неделен пикник. Защото вече доста време американската икономика не работи. Те са били най-големия кредитор, сега са най-големия длъжник. И подържат този си статут с печатане на долари (долара е все още световно призната валута) и с оръжие. Ирак, Либия.

А аз лично стигнах до извода, че нещо голямо стои зад кормилото на целия англосаксонски свят където парите са основната ценност в живота. И вкарва хората в нещо като робско положение. Хората дефакто са заставени да бачкат като луди пренебрегвайки всякакви човешки ценности. Лъжата и лицемерието са на изключително високо ниво. Щом закона го позволява и се изкарват пари - няма проблеми. Нищо друго не е с такъв приоритет както парите. И искат да наложат това положение и на останалата част от света. В това виждам основния сблъсък в момента. Двете основни "сили" които се търкат. Но едната е консолидирана. Във вид на "западното развито общество" с всичките му организации - световна банка, световна търговска организация, нато и пр. А останалите са разпокъсани и изолирани или свързани но далеч по-"меко".
Та русия пак може да се окаже обединител на останалите и да дръпне чергата под америка.
Според мен америка е обречена, въпрос на време да се срути. Дали сама ще го направи или някой ще и помогне не е от значение. Както навремето със СССР, същата работа. Интересни събития предстоят.

Започвам да си мисля, че не сме мръднали много от това да сме народ от единаци, трудни за обединяване, но обединяващи се под голям зор или много способен държател (държавник) - бесите в нас още живеят. Сякаш имаме специална духовна закваска от която се раждат Ванги, Дъновци(с всички резерви към него), богомили, севрюки, ако щете и людмили. Някои няма да ги споменавам, ние си ги знаем, да са живи и здрави. В последните 10-на години най-доброто което намирам в тази област излиза от българи. И не защото имам предпочитания. Просто тук е кухнята на всички тези манджи. Има и загоряло, но има и "божествено". Което донякъде ме радва, но както казваше бай тошко колев "това едва ли ще ви/ми помогне".

__________________
добре че този път се усетих навреме и преди да натисна "Изпрати", натиснах Ctrl+A и Ctrl+C. Първото селектира всичко, второто копира. Щото пак излязох от сесия и ми искаше да се логна пак. Та успях да си спася писането. Паренайряндуха.

със здраве!
Метевторипластпочватретистралджамай2019

berbera
Мнения: 57
Регистриран: 29 май 2013, 11:34

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от berbera » 21 сеп 2014, 23:28

Поживем- увидим

ИстинатаEнякъдеTук
Мнения: 16
Регистриран: 02 май 2014, 07:56

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от ИстинатаEнякъдеTук » 22 сеп 2014, 18:41

gydel, всичките ти изводи са правилни!
gydel написа:Вижте закона за БНБ. Там ясно е написано за какво служи. И че българските власти нямат никакви правомощия над БНБ, освен да гласуват друг закон за БНБ.
Именно контрола над националните банки на уж суверенните държави е основният бизнес на династията на ето този "хрисим" човечец - Сър Евелин Ротшилд (от Лондонския клон) - https://www.youtube.com/watch?v=4am_hBILZ3U#t=257
Както неговият пра-пра-пра-пра-дядо Натан Ротшилд в началото на 19 век заявява, добивайки контрол над уж държавната Bank of England - "Дайте ми контрол над националната банка на дадена държава (печатането на парите) и не ме интересува кой пише законите й." (цитирам по памет)

В момента активите на династия Ротшилд се оценяват на между 300 и 600 ТРИЛИОНА американски гущера!!! За справка - брутният вътрешен продукт на САЩ е около 16 трилиона долара. А световният БВП - 74! Т.е. дори ВСИЧКИ хора на планетата да работим 6-7 години и събираме абсолютно ВСЯКА изкарана парица в касичка, отново, ВСИЧКИ тези почти 7 млрд души, няма да имаме повече денги от Ротшилдите...

Когато бях на 12 прочетох книга за Ванга и пророчествата й (мисля бе написана от племенницата й). От тогава помня две неща:
1. през 1969г космонавтите от Аполо 13 се натъкват на Луната на множество космически кораби (това е публична тайна) и
2. „Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години (казано през 1979 г.) Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка." Цитатът взех от интернет, но общо взето това бе написано в книгата.

Сега, като оставим настрано възможното преиначаване на думите на Ванга (най-вече от русофилски, "славянски" съображения), въпросното сближаване на Китай, Русия и Индия е повече от видно от подписаните търговски споразумения през последните 20 години, но най-показателно е последното значимо гласуване в ООН - това по въпроса за анексирането на Крим. Китай и Индия са гласували въздържали се.
UN Voting.jpg
Знаейки какво е намерението на Ротшилдите и ционистката им клика - световно правителство, чип за проследяване в тялото (уж за безопасност), интернационална, електронна парична единица (че ако не слушаш, просто да ти "изтрият" паричките от компютъра) и т.н. - искрено се надявам Ванга да е права и Русия, Китай и Индия да се договорят.
gydel написа:А аз лично стигнах до извода, че нещо голямо стои зад кормилото на целия англосаксонски свят където парите са основната ценност в живота. И вкарва хората в нещо като робско положение. Хората дефакто са заставени да бачкат като луди пренебрегвайки всякакви човешки ценности. Лъжата и лицемерието са на изключително високо ниво. Щом закона го позволява и се изкарват пари - няма проблеми. Нищо друго не е с такъв приоритет както парите. И искат да наложат това положение и на останалата част от света.
Ето как е създадено консуматорското обществто -> https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 4g#t=4007s (десетина минути от видеото)
Никой няма интерес от духовно пробуждане. Да не говорим за Атмани...
gydel написа:Сякаш имаме специална духовна закваска от която се раждат Ванги, Дъновци(с всички резерви към него), богомили, севрюки, ако щете и людмили.
Някъде бях чел изказване на Севрюкова, в което тя твърдеше, че в България се прераждат както някои от най-низшите, така и някои от най-висшите души. Както и че България никога нямало да има силна икономика, но пък за сметка на това сме щели да бъдем духовния център на света.

Поживем - увидим... ;)

П.С. Прилагам едно интересно филмче за Путин и ловките му маневри спрямо могъщата еврейска общност при овладяване на контрола над Русия - http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=6941

Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Честит Българин » 07 ное 2014, 11:55

Здравейте,
Привърженик съм на съвсем други четива, но на няколко пъти в годините срещам с някои разминавания тази програма. Независимо от това, че съдържанието пали фитила на ярост и възмущение в мен, съм се старал да го приемам по-хладно. Дори съм допускал , че всичко е изфабрикувано с конспиративни цели. Загледах се внимателно в подчертаните от мен изрази и ... РАЗБРАХ! Тази програма ще да е истинска! Подчертаните неща свързват изцяло унищожението на българите като причина с „българската предхристианска религия” /думата „религия”я заменям с „учение”/ и „ Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.” Това „после”, като че ли е вече!!!
Втората част с имената не я коментирам – там всеки може да си вади изводи.
Успех!
Ч.Б.
Прикачени файлове
за изтребване на българския народ.doc
(117 KиБ) Свален 295 пъти

men
Мнения: 977
Регистриран: 21 дек 2008, 12:38

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от men » 07 ное 2014, 17:31

По делата и резултатите ще ги познаете!

Приватизация, която разруши работещи предприятия.

Унищожаване на Българското село, основна клетка на Българската икономика.

Разбиване и неразвиване на индустриалното производство.

Политика на ниски доходи дори и за висши специалисти.

Нерегламентиран внос на стоки, който съсипва родното производство.

Стимулиране раждаемостта в малцинствени етноси чрез социални помощи и безработица.

Резултатът:

Няма работа, можещите бягат в чужбина / основна цел/

Рязко намаляване на българското население.

Затриване на цели села.

41% първокласници на които майчиния език не е български.

Ненормално ниски заплати в браншове с високи печалби.

Масово напускане на страната от висши специалисти - лекари, инженери, програмисти и др.

Циганизация т.е. увелчаване на неграмотното и нежелаещо да учи циганско население.

В училищата учениците властват над учителите. Масови отсъствия от час, които се крият от директорите. Системата дава власт на учениците над учителите. Учителите са зависими от учениците.


И г.т. и г.н.

Вселик човек
Мнения: 121
Регистриран: 01 фев 2015, 15:19

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Вселик човек » 14 май 2015, 08:20

Въпрос на гледна точка - Краят на цивилизацията - https://www.youtube.com/watch?v=jCE8Oo4CfUw
- Камъните в Джорджия, САЩ - https://www.youtube.com/watch?v=TvuBsfNGTN8#t=7216

Въпрос на гледна точка - Краят на цивилизацията - част 2 - https://www.youtube.com/watch?v=nDonlCa64CA

Доц. Иво Христов: Опитват да взривят Македония заради „Турски поток“ - http://glasove.com/politika/51349-doc-i ... rski-potok

Вселик човек
Мнения: 121
Регистриран: 01 фев 2015, 15:19

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Вселик човек » 22 юли 2015, 22:38

Доц. Иво Христов: Гърция ще бъде разкостена като нас - http://svetoven.pogled.info/balkani/new ... a-kato-nas

Вселик човек
Мнения: 121
Регистриран: 01 фев 2015, 15:19

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Вселик човек » 09 сеп 2015, 10:33

Европа е в ступор. САЩ избраха да останат сами срещу света - http://memoriabg.com/2015/08/31/evropa- ... htu-sveta/

Вселик човек
Мнения: 121
Регистриран: 01 фев 2015, 15:19

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Вселик човек » 19 сеп 2015, 16:10

Тайните разговори - Световен гамбит част ІІ - https://www.youtube.com/watch?v=xaBcGoKnYZc

(Тук - https://www.youtube.com/watch?v=k_VsqWSMuIE – е първото видео, но там не се казва почти нищо ново спрямо досегашните разговори между Стойчо Керев и Иво Христов)

Иво Христов: Европа ще бъде завладяна! Това е само началото! - https://www.youtube.com/watch?v=8O1w9-wOKoc

Прилагам и малко информация от книгата Архитектите на Луцифер:
20150919_155202.jpg
20150919_155252.jpg

Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Честит Българин » 30 сеп 2015, 11:04

Въпрос на гледна точка
28 септември в 14:50 · Редактирано ·

Ноември. Името на Адът.

Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежананска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи - завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действие на чужда територия. Никой не си представяше самолета като бомба, но това стана факт през 2001 година. Тази война роди най-безжалостната тактическа атака на Ислямска държава.

Децата и жените се използват като жив щит за безпроблемното преминаване на обучени джихадистки бойци на европейска територия. Връщането на тези маси обратно не е опция. Всеки един от тях е получил сериозна сума, за да изпълни задачата. Ислямисткият проект за превземане на Европа е в ход. Не напразно тази армия от жени, деца и радикални бойци не признава национални граници и суверенните права на живеещите в собствените си страни мирни граждани.

Те окупират, вилнеят и безцеремонно използват думите - “деца, жени и права”. За пореден път Европа се оказа в капана на безумната политика на еврочиновници. Слаби и жалки президенти, зависими политици изоставиха ценностите обявявани за икони на цивилизацията.
Сега накратко за развитието на ситуацията до края на годината.

До месец истинската бройка на бойците с деца и жени проникнали в Европа, наричани погрешно мигранти и бежанци, достига половин милион. Само Хърватска докладва за десетократно увеличаване на пристигащите “мигранти”. Разселването на армията мъже, жени и деца (увеличаването на раждаемостта на територията на Европа е първостепенна задача) е целенасочено. То се направлява от внедрени във всяка група военизирани джихадисти с опит.

Лагерите са организирани на военен принцип и спазват стриктна дисциплина. Изследването на придвижването на групите (наричани от експерти в засекретени доклади - взводове до 15 човека и роти до 400- 500 човека) демонстрира отличното спазване на тактиката позната като “марш на скок”. Сборните пунктове са определяни в движение и масите се придвижват целенасочено по зададени маршрути. Те използват мобилите оператори като свои официален канал. На кадри излъчвани в световните телевизонни канали е видно кои са взводните и ротните командири.

Представете си картата и лъчите на ислямската армия - Германия, Дания, Швеция, Норвегия, Франция - това са страните с най-големи природни ресурси. Разположените там бойци приближават 250000 и нарастват. В подстъпите към тези страни - Хърватска, Унгария, Сърбия, Чехия, Словакия, Италия има вече разположени приблизитело 100000 войници и нарастват. Само у нас се говори за около 15000 бойци. Във Великобритания службите засичат над 3000 радикализирани елементи според британската полиция цитирана от “Таймс”. Справка интернет - 500 бойци превземат сирийски град безпроблемно. Така обръча около богатите на ресурси страни е затворен и подстъпите към тях са отрязани. Европейските страни не разполагат със силни армии.

Европейският войник не е обучен да воюва с толкова безжалостен враг използващ без погнуса деца камикадзета. Факт - Германия отказа да депортира осъден от немски съд убиец на полицай в Ирак, защото ще бъде екзекутиран на електрическия стол и това заради спазване на човешките му права в Европа.

Командата за фронтова атака ще бъде подадена след инсцениран смъртен случай на “бежанец с дете” или “бежанка с дете” убит по невнимание от полицай или военен. Това е План “А”.
План “В” - До средата на месец ноември ще има “загинали бежанци от прекален полиценски произвол". Случайно или след непредизвикани сблъсъци, които избухват всекидневно заради настъпващата зима с охраняващите “мигрантите” полиция и армия. Мъже, жени и деца започват да отнемат оръжието на полицаи и войници.

Адът има едно име - Ноември.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта