Международното положение

Всичко останало можете да обсъждате тук.
Вселик човек
Мнения: 104
Регистриран: 01 фев 2015, 15:19

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Вселик човек » 02 фев 2016, 10:40

Няколко лекции на един от най-добрите геополитически анализатори в света - Андрей Фурсов. На места просто съм си отбелязал това, което ми е направило най-силно впечатление.


ПЛАНЫ МИРОВОЙ ФИНАНСОВОЙ ВЕРХУШКИ - https://youtu.be/Ftor6HFaxvY

14:30 - Активите на Ротшилд са на стойност около 3,2 трилиона долара. Още по-богати от Ротшилд са фамилията Барух, които водят началото си от Римската Империя - I век сл.Н.е. Тяхна е създадената през 1612 година (в Wikipedia пише 1853г, но предполагам е за "заблуда на противника") Standard Charter Bank, която никога не фигурира в публичното пространство.
- Рокфелер печелят над Ротшилд и в двете световни войни. Рокфелер са "инвестирали" основно в Сталин
55:00 - какво изучават политолози/социолози
1:07:30 - силата на западните елити - 400 години подбор на човешкия ресурс и създаване на система на управление
1:23:00 - въпросната реплика за шахматната дъска, която трябва да бъде счупена в главата на противника :) . Доц. Иво Христов постоянно я цитира.Пятьдесят семей, которые правят миром - https://youtu.be/TPEx1vRgTSI

23:30 - Vanguard и наследниците на монархическите династии
40:00 - борбата между Ватикана (като банкова структура) и западните банки е за контрола върху петте огромни източника на капитали:
- търговия злато и скъпоценни камъни
- проституция
- наркотици
- нефт
- оръжия
50% от западните банки същестуват благодарение на капиталите от наркотрафикаНастоящее и будущее России - https://youtu.be/X7kObw2UykA

1:13:00 - световно правителство няма да има, защото самите свръхбогати фамилии враждуват поможеду си и не могат да се договорят. Трябва да се намали населението до 2 млрд и заличи историческата памет.

gydel
Мнения: 72
Регистриран: 07 ное 2012, 13:26

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от gydel » 19 юни 2016, 05:49

Днес си загубих деня в интернет.

И попаднах на статии за рошилд и пр. Не че е нещо ново, но интересът ми не бе включвал на тази вълна. Тези публикации успяха да ми го включат за малко.

http://bultimes.com/uzhasat-narechen-rotshild/

http://bultimes.com/rotshildovtsi-i-rok ... -ot-sasht/

Статиите "леко" си противоречат, но все пак си заслужават. Първата дава обширна информация, и добре наредена, за фамилията, а втората за недалечно бъдеще.

Ако не стане нещо друго разбира се :)


Та ако искате да знаете в какъв свят живеете, погледнете :)

И нещо малко в страни на тези големи процеси, но пък относно нашата си къщичка
http://a-specto.bg/realnata-vlast-e-v-a ... posolstvo/

Честит Българин
Мнения: 444
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от Честит Българин » 28 юли 2016, 09:16

Това, което ми подсказваше опитът и практиката, това, което беше най-логично и естествено, излиза наяве!!!
Всички медийни измислици са в кошчето за боклук. Дори долупосочените данни да не са напълно сигурни, очертават една реалистична вероятностна картина за събитията по време на преврата! Още един исторически урок!


/Преводът е на чичко Гугълан леки мои корекции , за което се извинявам./


""Това е, което съм получил в деня след преврата за ситуацията в Турция от надежден източник на информация от Близкия Изток:

" Превратът е извършена от 60% от турската армия, включително персонала на военновъздушните сили и дори резервни войници излязоха на улиците, за да подкрепят своите колеги срещу диктатурата на Ердоган ...

резервната армия навлиза на улиците в Анкара и Истанбул, най-големите турски градове, летящи военни хеликоптери, носещи личния състав на армията, като команда на жизненоважни инфраструктурни центрове за борба с тях е успешно изпълнена. Успешен контрол на сградата на телевизионно предаване, международното летище Ататюрк и сградата на Парламента и на Президентския дворец, където Ердоган беше, който е взет от военен хеликоптер до международното летище Анкара, където той поиска да напусне страната незабавно ... Ердоган одобри исканията от водачите на преврата под условие на запазване на живота си и живота на семейството му и му беше предоставено това състояние. Тогава той записва Skype гласово съобщение на борда на самолета, с молба поддръжниците му да излязат на улиците, за да се спрат този преврат .. Никой не излезе на улиците през първите часове на преврата, подкрящите този преврат бяха с хиляди и марширувха до армейски танкове с поздрави към войниците издигаха знамето на Турция, които се отнасят до основателя на модерна Турция Мустафа Ататюрк ... Какво се случи след това? Ердоган отлетя от летище Анкара извън страната и той поиска убежище в Германия, но Германия отказва, след това в Азербайджан, който затвори границите си и така направиха Иран в лицето на Ердоган.

Ердоган не е имал друг избор, освен да се върне. Телефонно обаждане между Обама и Ердоган се състоя в самолета, както е посочено в Washington Post, и попита той и беше дал разрешение да се приземи във военната база Инджирлик САЩ в южната част на Турция.

Моменти след това, 12 неизвестен F-16 самолета в небето на Анкара и Истанбул са засекли и свалили 25 хеликоптера на турската армия, извърщващи превоз на военни и някои лидери, на път да контролират жизненоважните центрове в страната, а истинска война се проведе във въздуха между Air Force и САЩ хеликоптери на турската армия ... свален всички турски военни хеликоптери и уби повечето от войниците и им брой достигна повече от 800 войници и 50 офицери ... комюнике от ЦРУ, ги иска да се предаде и да се спре на преврата в противен случай те ще смаже всички турски войници по границата и в улиците чрез въздушно нападение.

лидерите на преврата не са имали шанс, спират преврата и нареждат на войниците да се оттеглят от улиците и това е краят на преврата.

разбираш ли сега защо има много американски бази в някоя страна? Това е да се предотврати това, което щеше да се случи снощи в Турция, това е едно и също нещо в страните Катар, Саудитска Арабия, Бахрейн, Кувейт и ОАЕ Персийския залив, заобиколени от правилата на американската армия, за да се предотврати преврат.

Можете да намерите видео на YouTube, показващ атака на хеликоптери на ВВС турски и ги пуснете като мухи ..more от 24 хеликоптери, натоварени с офицери и войници бяха свалени в миг на око ...

Ако не беше Америка ... Ердоган днес щеше да бъде бежанец в една от страните, ако той е бил приет за убежище от всяка страна. При успех, преврат би сложило край на страданията на милиони сирийци и иракчани с тероризма и оръжията, които идват от Турция ... просто сложи край на терора на Daesh в региона ... спря преселение на народите, засегнати от политиката на Ердоган и тези, които се удави в морето се опитва да го избяга ... щеше да намери лидерите на Daesh и ал-Nusra самите задържани в Турция ... всичко това нямаше да се случи, ако преврата успя вчера ... но това не е в най-добрия интерес на Америка и в интерес на своите политики в региона. " ""
Ч.Б.

gydel
Мнения: 72
Регистриран: 07 ное 2012, 13:26

Re: Международното положение

Непрочетено мнение от gydel » 30 юли 2016, 05:36

Аз мисля, че америка се опита да отметне ерд. (няма да пиша цялите имена). Ерд. се врътна към Рус. (извиненията) и амер. не и хареса. Особено "отката" на ерд., който поеха основно про-емер. чиновници и военни. (Има един слух за едни амер. ядрени "материали" "арестувани" от ерд. в ижирлик.) Вкл. амер.-то командване в базата. Медиите.
Ерд. си намери повод да прочисти всичко проамериканско в държавата си.

Същото (чистка) тече от изв. време в Русия. А основните играчи са амер. и рус. Рус вече смени началството на флота в кал..ниград. половината губернатори са сменени. и пр.

Надавам ухо на канадското радио. Новините от европа са към5%. И основно относно "горките бежанци" и негостоприемните европейци. Ето понед.25юли направиха предаване с една насилвана пленичка на идил - идеята: идил е гаден(всъщност е отклоняване на вниманието към едно плашило). Едва споменаха събитията в кьолн по нова година. Раздухват как руската държава спонсорирала допинга. Скоро споменаха и за продоволствени проблеми във венецуела.

Доколкото схващам, основната атака на амер. с/у рус. ще стане след изборите в рус. И сега много от нещата са свързани с това нещо. Едните се подготвят за атака, другите за отбрана. Разбира се не с танкове.

А ерд. май реже амер.-я клон. Което е втора сериозна загуба за амер. След брексита.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост