От много време се каня да напиша следващите редове. Ето, че това време дойде, инспирирано от скорошни събития.
Това са неща, които ме вълнуват и наблюдавам от доста време насам, но мисля, че преди да започна, е редно да ви кажа, че имам щастието да споделям живота си със свободен Атман, в личен и професионален план. Също така, обградил съм се с приятели, които са на Пътя на Познанието, дори и някои от тях свободни, като чрез контакта ми с тях, аз съм опознал до голяма степен себе си, като това е допринесло за Разбирането, което имам в момента. Не казвам, че е много, но на този етап от развитието ми, мисля, че е достатъчно. Аз самият съм на финала на трети пласт от самскарната решетка и като повечето индивиди от мъжки пол, не се справям много добре с фините емоции, запаметени в последния и най-труден (лично за мен) пласт.
Преминах през изключително неприятен и труден етап на скъсване на стари взаимоотношения, дърпах златни косми, ядох шамари, но какво да правиш – ЖИВОТ! В крайна сметка, продължаваме напред, към пълната, необослувена и така бленувана Свобода!
Така, преминавам към съществото на конкретната тема. Пускам я в раздел многолог, отделна от темата ТЕ, поради 2 причини:
- темата за ТЕ стана прекалено голяма и
- лично за мен, това е изключително важна информация, която трябва да бъде в отделна тема, поради жизненоважния характер на естеството ѝ. (Разбира се, админите на форума имат последната дума)
Както видяхте от заглавието на темата, имам желанието да си поговорим за... ЗАРАЗА.
Знам, доста неприятна тема, но щом това се случва около нас и с нас самите, това означава, че съществува. Не съм привърженик на щраусовият ефект, затова се изправям пред опасността такава, каквато е и имам намерението да я „съблека“ до степен, до която няма да бъде толкова опасна или поне ще помогна на хората, които са стъпили на Пътя, да я опознаят и разберат, за да знаят какво точно да наблюдават.
Преди да започна, много ми се иска да уточним какъв е точния характер на думата Зараза, като моля и Румен да сподели неговото мнение, за да можем да влагаме един и същ смисъл в тази дума.
Според мен, значението на думата „ЗАРАЗА“, може да има няколко варианта, разновидности и фази, но ще изведа само есенцията така, както я разбирам аз:
- Когато човек е атакуван от огромно количество болестотворни микроби, имунната му система е срината, не сработват защитните му механизми, не намира достатъчно сили да се справи с това, допуска огранизмът му да се зарази.
Може би, някои си задават въпроса, защо се отваря настоящият пост, като това не е медицински форум. Да, така е, но както знаете, нашият Крешак е хакнат и в него тече Зараза, т.е. определена и изкривена информация, която ни облива постоянно. Затова, определението, обърнато през позицията на Познанието би изглеждало по следния начин:
- Когато човек е атакуван от огромно количество вредни информационни програми или съзнания, защитните му механизми не издържат и той допуска „заразата“ в себе си.
- общи потоци от негативна информация, програми, свързани със Съзнанието на Земята, облъчващи Умовете ни, електромагнитното ни поле и самскарната решетка (Ташкан ал Бин/Саклас ООД)
- персонално насочени потоци от изкривена татвична информация, закачащи се на самскарната ни решетка или проектирани в допълнителна мрежеста структура, около сърцето (наблюдава се при свободните и чистищите, едновременно)
- персонални холограмни изображения, разположени в Ума, които дават една илюзорна представа, че всичко е наред.
- директна намеса от страна на ТЕ, което, лично за мен си е чисто обсебване, защото обикновено влизат в самскарната решетка и започват да активират определени информационни точки (самскари), които обливат Ума и изкуственото съзнание се храни от емоцията, която индивидът излъчва, преживявайки една и съща поредица от представления, с различни актьори, отново и отново и отново...
- трайно и нетрайно настаняване на ТЕ в Ума, изграждайки най-разнообразни информационни структури, които спомагат за изкривеното възприятие на реалността.
Това са основните видове хаквания, които лично аз съм наблюдавал, а пък предполагам, че в дългата си практика, Румен е срещал какво ли не, в което съм абсолютно убеден, защото съм им изпитвал изобретателността на собствения си гръб и трябва да ви уверя, че номерата им нямат край!
- човек може да изпитва негативни емоции и действията му да се определят от тези емоции
- разминаване между мисли, думи и действия
- трайна и необяснима физическа болка
- негативно възприятие на думите и действията на другите хора спрямо себе си, т.е. да ги възприемаш, като злонамерени и зловредни, а в действителност да не съществува такава връзка
- постоянна нервност, емоционална нестабилност, избухливост, всякакви негативни емоции, усещания и чувства
Тук ми се иска да спомена нещо важно. Не е задължително да сме заразени/хакнати, за да изпитваме тези симптоми, но правилното разбиране на материята, както и отличното познаване на себе си, ще ни помогне да преценим дали има външна намеса или са активирани определени самскарни групи, обединени в едно общо съзнание, което има за цел само да се нахрани от поредното преживяване на спомена. Тук идва на помощ САМОНАБЛЮДЕНИЕТО и СЕБЕПОЗНАНИЕТО. Две изключително важни качества, които се развиват и усъвършенстват в процеса на опознаването на самия, себе си.
Докато очаквам вашите решения, ще ви попитам нещо много важно за мен.
Запитвали ли сте се, как да се справим и какво можем да направим в момент, в който ваш познат, близък приятел или дори член на семейството започне да се държи по нехарактерен и несвойски за него начин. Напоследък много често си задавам този въпрос и достигнах до извода, че това е лично ваше решение и съответства на това, какво е изградено в този ви живот, като характер, модели и нагласи за света.
Запитайте се, как бихте постъпили, ако някой ваш приятел или близък се разболее от някаква обикновена и излечима болест, защото заразата е точно това:
а) ще се отдръпнете от него, ще ви връхлетят мисли за обществено аутодафе, ще започнете да страните и да говорите на всички да внимават, да не го докосват или
б) ще се опитате да му помогнете да оздравее, с Любов и подкрепа, в трудния момент?
Понякога, когато си мислим, че всичко знаем и всичко ни е ясно, трябва да се запитаме, дали ние не грешим в собествените си възприятия, дали някои наши модели не се повтарят през целият ни живот, дали не ни обуславят реалността, независимо дали сме със самскари или без, дали не проектираме вътрешната си реалност, върху другите, дали нямаме проблеми със собствения си Ум, дали сме честни със себе си и с околните?!? Трябва да ви кажа, приятели, че според мен, понякога се налага истинската работа върху себе си да започне, когато изчистиш самскарите си.
... И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН!
Най-важното нещо е да се наблюдаваме постоянно - нашите мисли, реакции, емоции, модели на поведение, начин на възприемане на реалността, Реалността и т.н., и т.н.
И НЕЩО ВАЖНО:
НЕ СЪЩЕСТВУВА НЕЩО, В ТАЗИ РЕАЛНОСТ И В ТОВА ВРЕМЕ-ПРОСТРАНСТВО, С КОЕТО ДА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИМ САМИ ИЛИ С ПОМОЩТА НА ПРИЯТЕЛ!!!
Помните ли един от последните постове на Румен в темата за ТЕ? Нека ви го припомня и с това да завърша, а пък всеки от вас да си прави съответните изводи:
„В измеренията на Крешака (а също и извън него) има доста от „ТЕ”, които имат огромна сила. Трябва да си доста наблюдателен и много внимателен, за да не попаднеш в мрежите им. Също така добре е да се знае, че има и други от „ТЕ”, които обсебват свободните Атмани… обикновено това става чрез близките им.
Наскоро имах подобен случай – приказвах по телефона с приятелка (свободен Атман) и нещо в разговора помежду ни ме накара да проверя какво не е наред в нея. Та докато си приказвахме влязох в ума й и оттам в сърцето й, за да видя какво става. Това, което видях, въобще не ме зарадва, защото в сърцето й имаше мрежеста информационна топка, която оказваше влияние на мисленето, говоренето, а също така и на поведението й. Разбрах какъв е проблемът й, но не премахнах заразата в нея. Защото е свободен Атман и като такава би трябвало сама да види и да се справи с контрола върху нея. Все пак й пуснах един лъч в сърцето за да усети, че нещо не е както трябва при нея… Предполагам, че е разбрала посланието.
По пътя на познанието и духовната свобода човек винаги трябва да е буден и обезателно честен спрямо своите реакции, бълбукащи в него при всякакви ситуации. Ако при различни случки усетиш например в себе си някаква негативна емоция или отчетеш, че просто послъгваш,... бягството от себе си е да отречеш (чрез мисъл и поведение), че НЕ си такъв - негативен човек или послъгвач. А „ТЕ” точно това чакат на гюме… веднъж само да те засекат, че си се поддал на емоции и не ги чистиш, че съзнателно бягаш от себе си и не искаш да видиш в какво се превръщаш - спукана ти е работата. Сериозен съм. Нагледал съм се на „хакнати” свободни Атмани. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА Е ПОСТЛАН С КАРАМФИЛИ И ПАСТИЧКИ, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ. Без солидни знания нищо не става. Такъв ще бъде люшкан от "ТЕ" като сламка, пусната от самолет и ще си мисли за вятъра, че Бал го галя.
Така че бъди буден, бъди честен със себе си и не се оставяй да те приспат нито битие, нито задължения, нито удоволствия.“
Благодаря на Румен за всичко!
Пожелавам Успех на всички по Пътя към Себе си!