Зараза

Всичко останало можете да обсъждате тук.
Equilibrium

Зараза

Непрочетено мнение от Equilibrium » 07 юли 2014, 21:21

Здравейте, приятели, колеги!

От много време се каня да напиша следващите редове. Ето, че това време дойде, инспирирано от скорошни събития.
Това са неща, които ме вълнуват и наблюдавам от доста време насам, но мисля, че преди да започна, е редно да ви кажа, че имам щастието да споделям живота си със свободен Атман, в личен и професионален план. Също така, обградил съм се с приятели, които са на Пътя на Познанието, дори и някои от тях свободни, като чрез контакта ми с тях, аз съм опознал до голяма степен себе си, като това е допринесло за Разбирането, което имам в момента. Не казвам, че е много, но на този етап от развитието ми, мисля, че е достатъчно. Аз самият съм на финала на трети пласт от самскарната решетка и като повечето индивиди от мъжки пол, не се справям много добре с фините емоции, запаметени в последния и най-труден (лично за мен) пласт.

Преминах през изключително неприятен и труден етап на скъсване на стари взаимоотношения, дърпах златни косми, ядох шамари, но какво да правиш – ЖИВОТ! В крайна сметка, продължаваме напред, към пълната, необослувена и така бленувана Свобода!

Така, преминавам към съществото на конкретната тема. Пускам я в раздел многолог, отделна от темата ТЕ, поради 2 причини:
- темата за ТЕ стана прекалено голяма и
- лично за мен, това е изключително важна информация, която трябва да бъде в отделна тема, поради жизненоважния характер на естеството ѝ. (Разбира се, админите на форума имат последната дума)
Както видяхте от заглавието на темата, имам желанието да си поговорим за... ЗАРАЗА.
Знам, доста неприятна тема, но щом това се случва около нас и с нас самите, това означава, че съществува. Не съм привърженик на щраусовият ефект, затова се изправям пред опасността такава, каквато е и имам намерението да я „съблека“ до степен, до която няма да бъде толкова опасна или поне ще помогна на хората, които са стъпили на Пътя, да я опознаят и разберат, за да знаят какво точно да наблюдават.

Преди да започна, много ми се иска да уточним какъв е точния характер на думата Зараза, като моля и Румен да сподели неговото мнение, за да можем да влагаме един и същ смисъл в тази дума.
Според мен, значението на думата „ЗАРАЗА“, може да има няколко варианта, разновидности и фази, но ще изведа само есенцията така, както я разбирам аз:
- Когато човек е атакуван от огромно количество болестотворни микроби, имунната му система е срината, не сработват защитните му механизми, не намира достатъчно сили да се справи с това, допуска огранизмът му да се зарази.

Може би, някои си задават въпроса, защо се отваря настоящият пост, като това не е медицински форум. Да, така е, но както знаете, нашият Крешак е хакнат и в него тече Зараза, т.е. определена и изкривена информация, която ни облива постоянно. Затова, определението, обърнато през позицията на Познанието би изглеждало по следния начин:
- Когато човек е атакуван от огромно количество вредни информационни програми или съзнания, защитните му механизми не издържат и той допуска „заразата“ в себе си.
ВИДОВЕ ЗАРАЗИ
Според моите наблюдения, има няколко вида „зарази“ или поне това са тези, с които съм запознат:
- общи потоци от негативна информация, програми, свързани със Съзнанието на Земята, облъчващи Умовете ни, електромагнитното ни поле и самскарната решетка (Ташкан ал Бин/Саклас ООД)
- персонално насочени потоци от изкривена татвична информация, закачащи се на самскарната ни решетка или проектирани в допълнителна мрежеста структура, около сърцето (наблюдава се при свободните и чистищите, едновременно)
- персонални холограмни изображения, разположени в Ума, които дават една илюзорна представа, че всичко е наред.
- директна намеса от страна на ТЕ, което, лично за мен си е чисто обсебване, защото обикновено влизат в самскарната решетка и започват да активират определени информационни точки (самскари), които обливат Ума и изкуственото съзнание се храни от емоцията, която индивидът излъчва, преживявайки една и съща поредица от представления, с различни актьори, отново и отново и отново...
- трайно и нетрайно настаняване на ТЕ в Ума, изграждайки най-разнообразни информационни структури, които спомагат за изкривеното възприятие на реалността.

Това са основните видове хаквания, които лично аз съм наблюдавал, а пък предполагам, че в дългата си практика, Румен е срещал какво ли не, в което съм абсолютно убеден, защото съм им изпитвал изобретателността на собствения си гръб и трябва да ви уверя, че номерата им нямат край!
СИМПТОМИ
Симптомите, колеги, могат да бъдат най-разнообразни, но ще обърна внимание на някои от основните характеристики:
- човек може да изпитва негативни емоции и действията му да се определят от тези емоции
- разминаване между мисли, думи и действия
- трайна и необяснима физическа болка
- негативно възприятие на думите и действията на другите хора спрямо себе си, т.е. да ги възприемаш, като злонамерени и зловредни, а в действителност да не съществува такава връзка
- постоянна нервност, емоционална нестабилност, избухливост, всякакви негативни емоции, усещания и чувства

Тук ми се иска да спомена нещо важно. Не е задължително да сме заразени/хакнати, за да изпитваме тези симптоми, но правилното разбиране на материята, както и отличното познаване на себе си, ще ни помогне да преценим дали има външна намеса или са активирани определени самскарни групи, обединени в едно общо съзнание, което има за цел само да се нахрани от поредното преживяване на спомена. Тук идва на помощ САМОНАБЛЮДЕНИЕТО и СЕБЕПОЗНАНИЕТО. Две изключително важни качества, които се развиват и усъвършенстват в процеса на опознаването на самия, себе си.

КАК ДА СЕ СПРАВИМ
Тази точка ще я оставя отворена (както и останалите, разбира се), защото искам да чуя и вашата гледна точка. Румен е дал достатъчно информация в тази посока, но ако е съгласен, можем да я синтезираме и в тази тема. Много ми се иска всеки да сподели собствените си методи в подобен труден момент.

Докато очаквам вашите решения, ще ви попитам нещо много важно за мен.
Запитвали ли сте се, как да се справим и какво можем да направим в момент, в който ваш познат, близък приятел или дори член на семейството започне да се държи по нехарактерен и несвойски за него начин. Напоследък много често си задавам този въпрос и достигнах до извода, че това е лично ваше решение и съответства на това, какво е изградено в този ви живот, като характер, модели и нагласи за света.

Запитайте се, как бихте постъпили, ако някой ваш приятел или близък се разболее от някаква обикновена и излечима болест, защото заразата е точно това:
а) ще се отдръпнете от него, ще ви връхлетят мисли за обществено аутодафе, ще започнете да страните и да говорите на всички да внимават, да не го докосват или
б) ще се опитате да му помогнете да оздравее, с Любов и подкрепа, в трудния момент?

Понякога, когато си мислим, че всичко знаем и всичко ни е ясно, трябва да се запитаме, дали ние не грешим в собествените си възприятия, дали някои наши модели не се повтарят през целият ни живот, дали не ни обуславят реалността, независимо дали сме със самскари или без, дали не проектираме вътрешната си реалност, върху другите, дали нямаме проблеми със собствения си Ум, дали сме честни със себе си и с околните?!? Трябва да ви кажа, приятели, че според мен, понякога се налага истинската работа върху себе си да започне, когато изчистиш самскарите си.
... И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН!

Най-важното нещо е да се наблюдаваме постоянно - нашите мисли, реакции, емоции, модели на поведение, начин на възприемане на реалността, Реалността и т.н., и т.н.

И НЕЩО ВАЖНО:
НЕ СЪЩЕСТВУВА НЕЩО, В ТАЗИ РЕАЛНОСТ И В ТОВА ВРЕМЕ-ПРОСТРАНСТВО, С КОЕТО ДА НЕ МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ЩЕ ГО НАПРАВИМ САМИ ИЛИ С ПОМОЩТА НА ПРИЯТЕЛ!!!

Помните ли един от последните постове на Румен в темата за ТЕ? Нека ви го припомня и с това да завърша, а пък всеки от вас да си прави съответните изводи:
„В измеренията на Крешака (а също и извън него) има доста от „ТЕ”, които имат огромна сила. Трябва да си доста наблюдателен и много внимателен, за да не попаднеш в мрежите им. Също така добре е да се знае, че има и други от „ТЕ”, които обсебват свободните Атмани… обикновено това става чрез близките им.
Наскоро имах подобен случай – приказвах по телефона с приятелка (свободен Атман) и нещо в разговора помежду ни ме накара да проверя какво не е наред в нея. Та докато си приказвахме влязох в ума й и оттам в сърцето й, за да видя какво става. Това, което видях, въобще не ме зарадва, защото в сърцето й имаше мрежеста информационна топка, която оказваше влияние на мисленето, говоренето, а също така и на поведението й. Разбрах какъв е проблемът й, но не премахнах заразата в нея. Защото е свободен Атман и като такава би трябвало сама да види и да се справи с контрола върху нея. Все пак й пуснах един лъч в сърцето за да усети, че нещо не е както трябва при нея… Предполагам, че е разбрала посланието.
По пътя на познанието и духовната свобода човек винаги трябва да е буден и обезателно честен спрямо своите реакции, бълбукащи в него при всякакви ситуации. Ако при различни случки усетиш например в себе си някаква негативна емоция или отчетеш, че просто послъгваш,... бягството от себе си е да отречеш (чрез мисъл и поведение), че НЕ си такъв - негативен човек или послъгвач. А „ТЕ” точно това чакат на гюме… веднъж само да те засекат, че си се поддал на емоции и не ги чистиш, че съзнателно бягаш от себе си и не искаш да видиш в какво се превръщаш - спукана ти е работата. Сериозен съм. Нагледал съм се на „хакнати” свободни Атмани. АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ, ЧЕ ПЪТЯТ КЪМ СВОБОДАТА Е ПОСТЛАН С КАРАМФИЛИ И ПАСТИЧКИ, ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕ. Без солидни знания нищо не става. Такъв ще бъде люшкан от "ТЕ" като сламка, пусната от самолет и ще си мисли за вятъра, че Бал го галя.
Така че бъди буден, бъди честен със себе си и не се оставяй да те приспат нито битие, нито задължения, нито удоволствия.“

Благодаря на Румен за всичко!

Пожелавам Успех на всички по Пътя към Себе си!

росмари
Мнения: 19
Регистриран: 28 фев 2011, 17:06

Re: Зараза

Непрочетено мнение от росмари » 08 юли 2014, 09:56

Здравейте
В една друга тема time написа:
"Атманът е съзнание в изначалната му чистота, обаче той може да проникне в абсолютно всичко в Океана на съзнанието. Прониквайки в него той носи в себе си информация за него. Съответно ако има зараза, атманът я „попива“. Тя става част от него.
За това в ситуацията, в която се намираме, всеки атман трябва да има много добър самоконтрол за това какво допуска в себе си и съответно всичко, което прецени да го изчиства. Това е лична отговорност. Атманът може да се потопи и в най-голямата помия и след това да я изчисти от себе си... ако иска.
С две думи защо обяснявам всичко това, има атмани които са "заразени".
На тях ще им бъде доста по-трудно да се оправят."
Това със заразата май не "специалитет" само на свободните. Чистя първи пласт и наблюдавам реакциите на най-близките ми хора. И до колко тези реакции са продиктувани от самскарите им или са от довнесени програми? И като чистя моите не клатя ли и техните? Всъщност емоциите не са ли заразата? Ей такива въпроси ми се въртят в ума.

Equilibrium, благодаря, че отвори темата.

vnanev
Мнения: 46
Регистриран: 25 дек 2010, 15:45

Re: Зараза

Непрочетено мнение от vnanev » 08 юли 2014, 11:40

Здравейте,
много правилно (ЗАРАЗА) и това е самата истина. Аз като свободен Атман също доста се люшках и продължавам да се люшкам. Екилибрум е много прав: истинската работа започва след като изчистим самскарите. В началото като се освободих и станах свободен Атман ми беше някак трудно да го осъзная, минах през много атаки и да бях хакнат и то не веднъж. Истината е че не трябва да се заблуждаваме, че като сме Атмани всичко е ОК и че от тук нататък пътят е постлан с рози. Атаките на гадовете са денонощни. Тровят ни умовете, хвърлят информационни мрежи около сърцето, затлачват кундалини и запушват каналите на Прана. За това много е важна информацията споделена между нас, общуването по-между ни и най вече с Бал. Да, не трябва да се страхуваме, защото и ние сме силни и ТЕ го знаят и се страхуват от това. Смело напред приятели, ние сме избрали този път, да бъдем това което сме. ::up::

bin
Мнения: 107
Регистриран: 04 сеп 2009, 14:55

Re: Зараза

Непрочетено мнение от bin » 08 юли 2014, 14:34

Поздравления за темата Equilibrium, бръкна направо в раната(ЗАРАЗА)!
При мен всеки ден е бойно поле, откакто изчистих третия пласт.
Започнаха с вкарването на изкуствени съзнания във вид на животинки в частите на Ума ми – октопод с бебешка глава, хидра(змия с много глави), червеи…
Слагаха информационни решетки около сърцето ми – мрежи, топчета бодлива тел, стърнища, балони…
Продължиха със психоатаки, като искаха да ме убедят, че все още имам решетка и самскари, използваха образа на sum, за да ме убедят, че имам нещо като „Картина В Картината“(PIP) т.е. "решетка в решетката", изчистил съм едната, но другата си стояла, след това искаха де ме убедят, че не мога да напусна „Системата на убежденията и вярата“, не мога да наруша „Традицията“, защото физически живея в тази система и тя няма да ме пусне… дрън, дрън...
Със ЗАРАЗАТА се справям, все още, благодарение на Бал, Силата на Името и Разбирането на Това което Е!
Благодаря на Румен!
Успех на всички! ::up::

Light

Re: Зараза

Непрочетено мнение от Light » 13 авг 2014, 16:24

Мислех да не пиша в тази тема, но една случка от днес ме провокира и осъзнах колко е важно да се сподели опитност от гледна точка на човека, който е минал през заразата и който не се заблуждава относно това. Разбрах и че витае някаква погрешна информация относно това "хакване" или "зараза", която кара хората да си мислят, че когато свободен Атман е хакнат, това значи, че е от ТЕ. Нека ви разкажа моята опитност, а всеки сам да прецени за какво става въпрос.

Самата аз бях хакната преди около два-три месеца и много дълбоко преживях това нещо, тъй като дейността ми е свързана с постоянно общуване с различни хора, които се обръщат за помощ към мен. Осъзнавам колко огромна отговорност е това и разбрах, че е възможно в този период да съм подвела някого. Освен това много от най-близките ми като разбраха, че има такава зараза в мен, ме атакуваха и/или се отдръпнаха. Това си е тяхно решение, но за мен лично усложни нещата, тъй като вкара още една програма на съмнение в себе си и собствените способности. Освен, че виждах изкривено Реалността, освен че се опитваха по всякакъв начин да ми инсталират холограми и програми в Ума, освен че по едно време ме бяха превърнали в собствена пречиствателна станция на емоции, мисли и други боклуци, едва намирах сила в себе си, за да продължа напред и да не обръщам внимание на гадното отношение на едни от най-близките ми хора.

Благодаря най-вече на Румен за това, че търпеливо и много точно ми показваше какво наблюдава в мен и най-много за това, че ме остави да се справя сама. Приятели, това е безценна опитност!!! Прекарах няколко много тежки медитации, в които само и единственото със силата на Баал и своята сила на Атман, успях да унищожа напълно всеки един хак, всяко едно съзнание, което се изпречи на пътя ми и да изчистя себе си от болкуците и остатъците от цялата история. Имаше моменти, в които щях да се предам, дори попитах Румен дали да се откажа от всичко, а той толкова спокойно и с такова разбиране и любов ми обясни, че това са нормални неща за един Атман и че просто трябва да се наблюдавам. А когато се съмнявам, че може да има нещо нередно - да си пия ракията и толкова... Това много ми помогна, защото бях на ръба на отчаянието. А сега разбрах, че това са нормални неща.

Осъзнах и си спомних, че хиляди години съм успяла да се съхраня, да запазя себе си като свободен Атман и най-вече при всяко идване да си тръгвам от тук чиста от самскари (или поне да се връщам чиста, не знам как), че сега някаква зараза едва ли ще ме събори. Вярата в мен се завърна.

Другото, което ми помогна, беше любовта и разбирането на хората, които бяха покрай мен и на които не им мигна окото, когато научиха за заразата. Тяхното отношение, споделяне и покрепа ми дадоха сили през сълзи да продължа напред, да намеря пътя си и бавно, и славно да се върна в обичайното си състояние. Толкова себе си, толкова у дома. Огромно благодаря! (те си знаят кои са)

И така... за мен е важно да се изясни, че когато става дума за зараза или за хакване, това е положение, от което всеки един Атман може да се измъкне, стига да иска. Т.е. - това е временно! Колко време ще продължи, това зависи от индивидуалния случай. Единственото, което можем да направим, ако наш познат или приятел попадне в тази ситуация, е да подадем ръка на този човек и да му покажем, че има подкрепата и разбирането ни. Лично на мен това ми помогна най-много от всичко.

И другото - да бъдем напълно откровени към себе си и да се самонаблюдаваме във всеки един момент, да осъзнаваме реакциите си и да си признаем пред себе си и пред другите, когато нещо не е наред. Никой свободен Атман не е затрахован и няма нищо лошо да си признае "слабостта". А от там нататък може да разчита само на помощ от други, които в момента са чисти и разбира се, на силата си.

Това е!

Честит Българин
Мнения: 451
Регистриран: 18 окт 2010, 19:04

Re: Зараза

Непрочетено мнение от Честит Българин » 13 авг 2014, 17:11

Light,

::tan:: Благодаря за споделеното!!!

ДАВАЙ НАПРЕД!!! :girl_witch:

УСПЕХ!!!

Ч.Б.

sum
Мнения: 2721
Регистриран: 15 дек 2012, 13:10

Re: Зараза

Непрочетено мнение от sum » 13 авг 2014, 23:22

Light:
Самата аз бях хакната преди около два-три месеца
Това не е така. Лично ти казах по телефона, че хакването при теб беше още през юни миналата година. От тогава са проблемите при теб. Забележи, че не съм казал, че не си се справяла през последните два-три месеца с контрола от страна твоите "приятели", а само подчертавам, че поднасяш невярна информация на читателите. Знаеш какъв е резултатът от това, когато инфото не отговаря на вътрешната реалност - самскарично въже.
И другото - да бъдем напълно откровени към себе си и да се самонаблюдаваме във всеки един момент, да осъзнаваме реакциите си и да си признаем пред себе си и пред другите, когато нещо не е наред.
Крайно време е.
Р.Ч.

Light

Re: Зараза

Непрочетено мнение от Light » 13 авг 2014, 23:55

Да, така е. Просто аз разбрах, че имам зараза преди 2-3 месеца и затова разказът ми започна от тогава. Разбрах го от твоя пост в темата ТЕ.
Проблеми наистина имах от миналото лято. Те се проявяваха като здравословен проблем, но в този период не осъзнавах какво става, а само се лекувах, което имаше временен ефект. След няколко месеца опити да се излекувам сама, се предадох и се обърнах към теб за помощ.
Атаки има постоянно към мен и до ден днешен. Всеки ден се чистя и много внимавам. Възможно е да има периоди, моменти и т.н., в които да има влияние върху мен. Целта ми е винаги да ги премахна.
Благодаря ти за сигналите в последните постове. Още сега се захващам. Поздрави!

psp
Мнения: 30
Регистриран: 05 авг 2010, 12:27

Re: Зараза

Непрочетено мнение от psp » 14 авг 2014, 01:35

Всичко е в "ръцете" ни, и зависи единствено от нас.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта