Срещи на форума
Re: Срещи на форума
Алекс, едно време може и да сме имали способността да се намираме без техника, ама сега все още затова използваме телефони и интернет. С най-добри чувства 

Второто го пробвах 
Да повторя въпроса на северния ли бяхте. Защото по едно време помислих че съм ви намерил, ама вече темата се бе преместила на ферментация на плодовите култури, и ми се стори късно за интеграция

Да повторя въпроса на северния ли бяхте. Защото по едно време помислих че съм ви намерил, ама вече темата се бе преместила на ферментация на плодовите култури, и ми се стори късно за интеграция

Северния или южният, какво значение има, така или иначе ти е било късно да се интегрираш

Таньо ||| Преживяванията разкриват действителността |||

интересно ми е дали съм успял да ги позная

.
Последна промяна от novex на 26 май 2014, 15:34, променено общо 2 пъти.
.
Последна промяна от novex на 26 май 2014, 15:31, променено общо 1 път.
Дата все още я уточняваме, ПЕТЪК ИЛИ СЪБОТА! Най-вероятно ще я направим на дата за която има най-много хора, и за която е удобна на всички, пък и защо не и двата ни. Ние сме си тук, така или иначе! 
Моля, пишете ми на лично за да мога да разбера кой кога му е възможно да дойде, та да определим точно кога ще е датата и кой ще идва на нея.

Моля, пишете ми на лично за да мога да разбера кой кога му е възможно да дойде, та да определим точно кога ще е датата и кой ще идва на нея.

ЗДРАВЕЙТЕ, понеже общувах с повечето хора на лично съобщение, официално вече - срещата си остава за събота!
НАЦИОНАЛНА "БРАХМАНСКA" ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА
гр. Ямбол, пицария НОСТОС от 19ч., 31.05.2014г. /събота /
Благодавим ви приятели и до среща на живо! Oчакваме ви.
Пишете ми на лично тези които идват, за да можем все пак да предвидим места за всички.
P.S. Пицарията се намира на ул. Цар Самуил 8 - това е точно срещу Художествената галерия.
линк от Google maps:
https://www.google.com/maps/@42.482641, ... e0!6m1!1e1
Поздрави и хубав ден!
НАЦИОНАЛНА "БРАХМАНСКA" ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА
гр. Ямбол, пицария НОСТОС от 19ч., 31.05.2014г. /събота /
Благодавим ви приятели и до среща на живо! Oчакваме ви.

Пишете ми на лично тези които идват, за да можем все пак да предвидим места за всички.
P.S. Пицарията се намира на ул. Цар Самуил 8 - това е точно срещу Художествената галерия.
линк от Google maps:
https://www.google.com/maps/@42.482641, ... e0!6m1!1e1
Поздрави и хубав ден!