Срещи на форума
Срещи на форума
Здравейте, съфорумци!
Отварям тази тема, с ясната цел и идея да послужи на всички, които желаят да организират срещи между единомислещите, които са стъпили на Пътя, в града, в който живеят и в които могат да споделят лична опитност, свързана с практиките и разбиранията си.
Приятели, нашата опитност показа, че е прекрасно и още повече полезно, до себе си да имаш човек, на който можеш да споделиш опитността си, особено в труден момент. Възползвайте се.
~~~~~~~
И така...
Започва моя милост, с покана към всички регистрирани и нерегистрирани приятели, които са на Пътя на Познанието,
в гр. Бургас, 31.07.2013г., от 20ч.
Подробности за събитието, на лични съобщения.
/off
~~~~~~~
~НАЦИОНАЛНА "ВСЕЛЕНСКА" ФОРУМ СРЕЩА "ТИ СИ ТОВА" -
Бургас - Приморско, 23.08.2013г. - 24.08.2013г.
~~~~~~~
TEMA:
Морското разнообразие и симбиотичната връзка с човека, както и дискусия за ферментацията на нишесте, получено главно от зърнени култури - най-вече малцов ечемик.
ПОДТЕМИ:
Явлението СВОБОДА и има ли тя почва у човека, в днешният 21век.
Повече информация, на лични съобщения.
Отварям тази тема, с ясната цел и идея да послужи на всички, които желаят да организират срещи между единомислещите, които са стъпили на Пътя, в града, в който живеят и в които могат да споделят лична опитност, свързана с практиките и разбиранията си.
Приятели, нашата опитност показа, че е прекрасно и още повече полезно, до себе си да имаш човек, на който можеш да споделиш опитността си, особено в труден момент. Възползвайте се.
~~~~~~~
И така...
Започва моя милост, с покана към всички регистрирани и нерегистрирани приятели, които са на Пътя на Познанието,
в гр. Бургас, 31.07.2013г., от 20ч.
Подробности за събитието, на лични съобщения.
/off
~~~~~~~
~НАЦИОНАЛНА "ВСЕЛЕНСКА" ФОРУМ СРЕЩА "ТИ СИ ТОВА" -
Бургас - Приморско, 23.08.2013г. - 24.08.2013г.
~~~~~~~
TEMA:
Морското разнообразие и симбиотичната връзка с човека, както и дискусия за ферментацията на нишесте, получено главно от зърнени култури - най-вече малцов ечемик.
ПОДТЕМИ:
Явлението СВОБОДА и има ли тя почва у човека, в днешният 21век.
Повече информация, на лични съобщения.
Последна промяна от Equilibrium на 13 авг 2013, 17:54, променено общо 2 пъти.
Re: Срещи на форума
Има, да. Желателно е да се потвърди до сряда, 14ч., тъй като форумната среща ще представлява събитие, с опознавателен характер, което ще бъде осъществено на черноморския бряг, обилно полято със "здравословна" бира и цаца. 

Прекрасна идея, Equilibrium! Истина е, че споделянето на преживявания и помощ от хора, с които си говорим на един език е тласък по пътя!
Благодаря за поканата, запиши ме!
Поздрави!
Благодаря за поканата, запиши ме!
Поздрави!
-
- Регистриран: 04 фев 2010, 09:40
Здравейте!
Equilibrium, хубава идея, но малко изневиделица ми идва... Аз лично бих дошъл и имам желание, но... в сряда съм на работа до 18ч., а и без това съм от Русе. Бих предпочел да се насрочат две дати примерно в календарната година, да кажем всяка събота на последна седмица на еди кой си месец и т.н. Хубаво е все пак да направим и "жив" контакт, но аз и да искам няма да мога да дойда на тази уговорена среща...
Аз предлагам едната дата да е след сезона за чистене на самскари, а другата не знам... Вие как мислите?
Equilibrium, хубава идея, но малко изневиделица ми идва... Аз лично бих дошъл и имам желание, но... в сряда съм на работа до 18ч., а и без това съм от Русе. Бих предпочел да се насрочат две дати примерно в календарната година, да кажем всяка събота на последна седмица на еди кой си месец и т.н. Хубаво е все пак да направим и "жив" контакт, но аз и да искам няма да мога да дойда на тази уговорена среща...
Аз предлагам едната дата да е след сезона за чистене на самскари, а другата не знам... Вие как мислите?
Стенли
Здравей, Astronomer!
Честно да ти кажа, идеята за тази среща се роди напълно спонтанно и нейното осъществяване отне точно 15мин.
Иначе, винаги сме отворени към идеи, а и нищо не ни пречи да организираме нещо по-сериозно. Сега ми хрумва, че дори можем да насрочим и дата, в която да направим национална-форум среща. Ще го обсъдим с приятелите и ще пишем.
Поздрави!
п.п. Давайте още предложения и идеи...
Честно да ти кажа, идеята за тази среща се роди напълно спонтанно и нейното осъществяване отне точно 15мин.

Иначе, винаги сме отворени към идеи, а и нищо не ни пречи да организираме нещо по-сериозно. Сега ми хрумва, че дори можем да насрочим и дата, в която да направим национална-форум среща. Ще го обсъдим с приятелите и ще пишем.
Поздрави!
п.п. Давайте още предложения и идеи...
-
- Регистриран: 04 фев 2010, 09:40
Чак пък национална-форум среща. Според мен и една среща на бира с цаца върши същата работа. Според мен най-ценното в този форум са ПРЕЖИВЯВАНИЯТА на хората. С това този форум е по-ценен от всеки друг. А главната му цел е само една - СПОДЕЛЯНЕ НА ПРЕЖИВЯВАНИЯТА. Хората споделят, а какво прави всеки си е негова работа.
От преживяванията се трупа ОПИТНОСТ. Тази опитност става безценна в един момент. И всички приказки, идеи, систематизации и т.н. на гуровци се пръскат като надут балон, когато вече имаш опитност, знание и личен контакт със и за „нещата”. В този смисъл пак казвам и една приятелка среща на брега на морето или я някое барче върши същата работа
От преживяванията се трупа ОПИТНОСТ. Тази опитност става безценна в един момент. И всички приказки, идеи, систематизации и т.н. на гуровци се пръскат като надут балон, когато вече имаш опитност, знание и личен контакт със и за „нещата”. В този смисъл пак казвам и една приятелка среща на брега на морето или я някое барче върши същата работа

Стенли
Не че ще дойда, не и че не искам, но наистина по-добре да е в събота. Така ще може да се видиш и не само с хора от Бургас. И наистина, доказано е че когато се обсъди нещо, или се сподели се избистрят нещата!
Поздрави за идеята
Поздрави за идеята

@Astronomer, друже, точно това имаме предвид и ние. Формулировката "национална-форум среща", е в смисъла, че при обявена дата, хора, от цяла България, биха могли да си планират идване към Бургас/Приморско, за да се видим и обменим опитност, нищо повече. Няма да снимаме с камери и да го излъчваме по телевизията и нямаме мераци да го правим като "Първи Вселенски ТиСиТова Събор" - Бургас 2013г. 
Просто, идеята възникна, когато решихме да се съберем приятели, които сме на Пътя и да му пийнем по биричка на морето, на раздумка и в приятна компания. Изведнъж се оказа, че сме около 10-на човека и си казахме, защо не поканим и още хора, та, ако е гарга, да е рошава.
И така...
Ако желаеш, на лични ще ти предоставя повече информация.
Други за сряда? Хайде хора, не се стеснявайте...

Просто, идеята възникна, когато решихме да се съберем приятели, които сме на Пътя и да му пийнем по биричка на морето, на раздумка и в приятна компания. Изведнъж се оказа, че сме около 10-на човека и си казахме, защо не поканим и още хора, та, ако е гарга, да е рошава.

И така...
Ако желаеш, на лични ще ти предоставя повече информация.
Други за сряда? Хайде хора, не се стеснявайте...

Подкрепям идеята
Пишете ме и мен и аз идвам

Пишете ме и мен и аз идвам