Невидимите убийци в храната ни

Всичко останало можете да обсъждате тук.
vergildido
Мнения: 105
Регистриран: 08 сеп 2009, 22:35

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от vergildido » 13 яну 2013, 18:32

Аз проблема с водата съм го решил от около 2 години.Купих си дестилатор само натискам копчето и готово,няма мъкнене на туби по етажите няма го и проблема с флуора.Водата има страхотен вкус.

alex
Мнения: 687
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от alex » 13 яну 2013, 20:27

Не се споменава КОМ, там е 2,13, когато имам възможност предупреждавам хората да не дават на децата си от води с флуорид.
Децата не се развиват добре умствено! Даже в това клипче се доказва че IQ-то драстично спада...
http://www.youtube.com/watch?v=Wk3P89Lbi1k

Бях видял в едно друго клипче че флуорида "калцира" някаква главна жлеза, и за това се получавало така. Което директно влияе и върху духовната "отвореност" на човека... тоест пийте водица с флуорид и спете сладко сладко :))))

miroki
Мнения: 730
Регистриран: 31 авг 2010, 14:11

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от miroki » 13 яну 2013, 22:05

vergildido написа:Аз проблема с водата съм го решил от около 2 години.Купих си дестилатор само натискам копчето и готово,няма мъкнене на туби по етажите няма го и проблема с флуора.Водата има страхотен вкус.
За обратна осмоза ли става въпрос?
Ако може да провериш дали е така.

vergildido
Мнения: 105
Регистриран: 08 сеп 2009, 22:35

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от vergildido » 13 яну 2013, 22:09

процеса е същия като при варене на ракия

ascension
Мнения: 14
Регистриран: 17 мар 2011, 22:31

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от ascension » 13 яну 2013, 22:26

vergildido написа:Аз проблема с водата съм го решил от около 2 години.Купих си дестилатор само натискам копчето и готово,няма мъкнене на туби по етажите няма го и проблема с флуора.Водата има страхотен вкус.
Здравей! Би ли споделил повече информация за дестилатора: откъде го купи например, какъв модел е?
От доста време търся в интернет читав дестилатор за питейна вода на добра цена, така че информацията ти ще ми е от полза.
Благодаря предварително :))) ::hat::

vergildido
Мнения: 105
Регистриран: 08 сеп 2009, 22:35

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от vergildido » 13 яну 2013, 23:20

Съжалявам но не помня от къде съм го взел.От интернет го поръчах.Тогава струваше 270 лв. На едно зареждане прави 3.5 литра при което изгаря около 3 кв. Така че след време дори се избива инвестицията.
Изглежда точно така
http://www.market.bg/item4173_399.html
дори може да е същия.
Водата има много добър вкус на когото съм дал да опита всеки я харесва.
Малко му е шумен вентилатора,но като го пусна в кухнята на нощна не ме бърка

miroki
Мнения: 730
Регистриран: 31 авг 2010, 14:11

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от miroki » 14 яну 2013, 09:23

Мерси, някои ползват обрано осмозна вода. Има подобни уредчета и за нея. Но тя също не се препоръчва за постоянно пиене. За това питах.

иво
Мнения: 37
Регистриран: 27 ное 2012, 20:45

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от иво » 14 яну 2013, 11:32

За "обратната осмоза" няма такава работа. Можеш да пиеш такава вода без проблем щото от нея изчезват всякакви микроби ,бактерии, хлор и други химични елементи. Намерих един сайт в който видят такавасистема за пречистване http://www.aqua-prod.com/homesolutions/index/12

Иначе веднага смених в нас пастите за зъби. Голямо благодарско за инфото....... :D ::hat::

alex
Мнения: 687
Регистриран: 02 май 2011, 22:02

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от alex » 14 яну 2013, 12:27

Не пийте дестилирана вода бе хора :IL

Тази вода ще извлича минералите от организма ви! Никак не е полезно! Все едно пиеш ракия, ако прекачиш примерно 1-2 литра на другия ден може и да ти е лошо като да си пил 0.5 л. ракия :lol:

Ако самата кана има някакви обогатяващи ампули или нещо подобно няма да има проблем.

Сега потърсих в нета, и се оказва че дори в БГ мама, където хората се доверяват за здравето на децата си чета това:
Добре де, защо казват, че когато се пие дестилирана вода тя отмива всички важни минерали от организма ни, защото била "жадна" за тях и реално заради това не е хубаво да се пие постоянно . Това вярно ли е? Thinking
Разбира се, че не е вярно, дори това няма как да го коментирам. Не може да си изсмукваме теории от пръстите само и само , за да докажем, че нещо е вредно...
По късно същия човек с отговор:
Солта и сребърната вода са вредни дори и в минимални количества. Аз и семейството ми отдавна пием само дестилирана вода. В нета срещнах и други семейства, които пият само дестилирана вода. Всички истини и заблуди относно питейните води са описани много добре в тази книга:
/линк/
Поне 90% от статиите в Интернет са грешни или подвеждащи.
Линка не работеше и го премахнах, НО това което говори е точно на обратно...

Да помислим с помощта на това което сме учили в училище, когато сложим сол в вода, солта се разтваря. Когато сложим още пак се разтваря, ако сложим пак и не се разтвори, означава че разтвора е наситен. Разтворимостта пряко зависи от температурата на водата, когато нагреем малко водата и тази сол която не се е разтворила ще се разтвори.

Когато вкарваме в организма дестилирана вода, съответно за да не се губят минерали трябва да се пикае дестилирана вода, да обаче в организма има определена температура, което кара водата да има определена разтворимост, съответно намира минералите откъдето може, от стомаха от клетки от кръвта отвсякъде, дори от кости!

Сега до мен има един лист от годишен преглед, виждам че относителното тегло на урината е 1,005-1,050, тоест до 50 грама по тежка от водата... това ще рече че има поне 40гр. твърди вещества, сред тях действително може да има белтъци и други примеси, но дори и да са 20гр. не са малко.
Ако пиете само дестилирана вода, по литър на ден след година ще сте загубили 720гр. минерали.
/като се замисля че 1л. плътни соли тежи поне 1,5-2 кг излиза че може да има до 100 грама соли (съмнително,но за хора с проблеми в бъбреците не чак толкова съмнително). което за година смятайте колко соли и минерали може да излязат от организма :facepalm: /

За сребърната вода оО как може да е вредна, та навремето специално са посребрявали манерките за да са анти-бактериални.
Намерих един сайт http://сребърнавода.com/ е вероятно са прекалили с хвалбите но ...

А солта в водата, сещам се само че като се уплашех от нещо като малак ми даваха солена вода :D

Поздрави :)

Свободния Дух
Мнения: 462
Регистриран: 17 дек 2008, 00:59

Re: Невидимите убийци в храната ни

Непрочетено мнение от Свободния Дух » 14 яну 2013, 13:26

alex написа:Бях видял в едно друго клипче че флуорида "калцира" някаква главна жлеза, и за това се получавало така. Което директно влияе и върху духовната "отвореност" на човека...
Прилагам няколко извадки от субтитърния файл към филма "The 2012 Enigma By David Wilcock" (наличен за свободно сваляне в http://www.kolibka.com), които имат пряко отношение към темата и предизвикват (поне при мен) доста размисли.

Епифизната жлеза е обяснена донякъде чрез традиционните методи - донякъде разбират какво прави, наблюдавайки как след като светлина попадне върху ретината, има малка нервна система, наречена "симпатична нервна система", чиито неврони, както и самата светлина навлизат в епифизната жлеза. Когато светлината изчезне, това е електромагнитен сигнал за епифизата, че е време за сън и тя започва да отделя мелатонин в гръбначно-мозъчната течност, активирайки целия мозъчен механизъм за сън и цялата нервна система. Епифизната жлеза до голяма степен се асоциира със спане. Логично е, защото за да се пренесем в мистично състояние на съзнанието, трябва да сме в дълбоко медитативно, отпускащо, дзен тип съзнание. Това не е случайно.

Епифизата отделя и друг химикал - това са по-нови изследвания - наречен "диметилтриптамин", или ДМТ. Тези неща са много популярни сред Ню Ейдж кръговете, хората пият южноамерикански отвари като йопо и аяхуаска, с което може би сте по-добре запознати. Съществуващата дефиниция за това, какво прави ДМТ, включва: "релативистко забавяне на времето; пътуване във времето - когато навлезем в полето на времето, където е триизмерно, а не линейно; пътешествия до паранормални светове - като магическите кръгове; и срещи с духовни или други мистични другоизмерни същества. Ето отново формата. Каква е голямата тайна? Вътрешността е пълна с вода. Защо това да е голяма тайна и какво като вътре има вода? Водата във вътрешността на епифизата прескача през време-пространството, ще го обясним след секунда. Проблемът при повечето хора е, че с напредване на възрастта водата се калцира. Всъщност на ЯМР (ядрено-магнитен резонанс) така се открива дали има тумор в мозъка. Повечето хора имат такова парченце калций в центъра на мозъка, което изглежда бяло на ЯМР или рентгеново лъчение. И ако този малък приятел се намира от едната страна, защо е така? Защото туморът притиска мозъка и размества подредбата. Нашата епифизна жлеза би трябвало да служи за достъп до други измерения, а вместо това я калцираме чрез приеманата храна, флуорид в пастата за зъби, флуорид във водата, прекалено пиене на сода, газирани напитки, твърде много рафинирани мазнини и захар, бяло брашно. Умереното използване не е вредно, не ви казвам да минете на някаква ненормална диета. Но това калциране представлява т.нар. в Библията "белег на звяра". Белегът на звяра е на челото, нали? Спомняте ли си от Библията? Какво би трябвало да означава? Би трябвало да означава, че сме уловени в хватката на материализма. Духовният ни достъп е затворен, това е символизмът.

По цялата вътрешност на епифизата има пръчици и колбички, точно както ретината на окото. Смятате ли, че може би след като са го нарекли "трето око", са знаели за какво говорят? Мислите ли, че окото трябва да има роговица, леща и всички вътрешни течности? Течността е там, но имаме и ретина. Явно нещо се случва вътре, сякаш там има малък телевизор и можем да получим от него звук и картина. Картината се улавя от пръчиците и колбичките и това е нашето въображение. Това е окото на ума. Там всъщност има ретина. Забелязвали ли сте, че когато силно си представите нещо, наистина го виждате. Можете да затворите очи,
но все още да виждате разни неща. Някои неща могат да се случат и в ума, не казвам, че всичко, което помислите, се показва в епифизата. Но голяма част от контактите ни с другата страна - пътуване във времето, сънища, връзката на сънуващото тяло - т.нар. "сребърна връв" е закотвена точно тук. Ето защо, когато хората имат извънтелесни преживявания, чуват един пукащ звук. Пукането идва от тук. Отговорът как действа това е, че когато изчезне светлината, се създава електромагнитен щит. Може би се стимулира при отделянето на ДМТ. Тези две артерии тук не изглеждат големи, но е известен факт, че през епифизата преминава повече количество кръв от всяка друга жлеза. Тази жлеза има най-високата концентрация на енергия в тялото в сравнение с всичко друго. Това е защото тя е нашата звездна врата. Ако си представите този сложен електромагнитен щит, който започва да се образува, виждате тези странни завъртания около жлезата в различни посоки. Когато се забърза достатъчно - което не бих могъл да ви покажа - целият става червен. Имаме съвършено образуван щит около жлезата. Когато това стане, тя вече е защитена от електромагнитни, радиовълни и цялата енергия, която ни отнася към пространство-времето. Това отваря вратата към време-пространството, също както като изстреляме бъкибол молекулата към отвора, тя се разтваря отвътре навън и се превръща във вълна. В тази вода има малки молекули, наречени "микроклъстери". Те могат да се обръщат и това е вратата, през която можем да гледаме във време-пространството.
Днес съм Тук, а утре Там - ex, че скитник съм голям.

Отговори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост