ТИ СИ ТОВА ◦◦◦ Tat Tvam Asi ◦◦◦ Thou Art That

Форум за Познанието
Дата и час: Вто Авг 22, 2017 8:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 165 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Вълните
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 9:13 pm 
Здравейте.

Преди 4,5 г. в един разговор с моя кум, провокирани от легендите за Орфей и дълбаейки дебрите на познанието се чудехме как може да направим така хората да получат от необятната любов по някакъв друг начин.
Разбира се нищо не можахме да измислим и оставихме въпроса отворен… Но само няколко минути след като се отказахме да мислим по темата Боби /така се казва кумът/ изведе един много интерес въпрос.
Той има звукозаписно студио и предложи да вляза в медитация и да се потопя в центъра на любовта /Вишну/, а през това време да сложи микрофон близо до мен и да включи на запис. Чудеше се: ако успея да премахна звуковите вълни дали тогава на дигиталния носител няма да остане вълната на любовта?

Решихме да направим експеримент. В неговото студио влязох в медитация, излязох от тялото си и се потопих в океана от любов. През това време включи микрофоните на запис и така прекарах само няколко минути.
Излязох от медитация и след това започнахме да обработваме записа… по-точно той го обработваше, а аз стоях и гледах. В него ден не можахме да се справим с проблема как да премахнем звука и го оставих да работи… След няколкодневни усилия успя да изолира звука и ми се обади да отида и да преценя какво е станало с експеримента. Влязох в студиото и седнах срещу тонколоните. Тогава Боби пусна диска, върху когото вече нямаше никакви звукови вълни… и тогава вълните на любовта се разляха и изпълниха стаята.
Когато вълната премина през мен буквално подскочих и не повярвах как въобще е възможно тази енергия да се запамети… Не знам дали ще ми повярвате, но този феномен ние и до ден днешен не можем да си го обясним. Реално звукова вълна няма, но, когато пуснем записа чувството любов се усеща с огромна сила. Предположихме, че при експеримента любовта се е “проявила” чрез хармониците и по някакъв неизвестен за нас начин се е записала на диска. Не знаем как стана... знаем само, че записаната любов се влияе от силата на звука. Тоест колкото повече увеличаваме силата на звука, толкова повече се увеличава и излъчването на любовта. А как се е записала на цифровата техника въобще не ни е ясно.
Знам, че звучи невероятно, но досега 20-на човека са “слушали” записа и всички казват /без да знаят какво има записано/, че усещат някаква енергия около себе си или в сърцето, която на моменти приятно ги разтриса.

Това беше преди 4,5 години.

Към средата на този месец уморен от битки с „ТЕ“ се наложи на създам друг тип вълни, които могат да унищожават гадните съзнания. Просто ми писна да се разправям с всякакви съзнания, които за щяло и нещяло идват да ме правят на глупак…
Аз не им цепя басма, но през последните няколко месеца нещата станаха много сериозни. И колкото повече стават сериозни, толкова повече гадове решават да идват в мен с цел тотален контрол и физическа разправа. Аз пък от своя страна в такива ситуации решавам два пъти повече да трепя. Така с течение на времето се създаде една лавинообразна пропорция, която ескалира до висоти, които трудно се описват.
С това положение се оправям, но от друга страна виждам как всички приятели около мен постоянно биват жестоко атакувани от гадовете. През това лято то не бяха болести то не бе чудо… Е, аз винаги им помагам като паралелно с това прекрасно си давам сметка, че другите хора, с които не се познавам лично /а са тръгнали да работят със самскарите си/ едва ли ще имат някакъв шанс да се оправят с „ТЕ“. А това означава, че много трудно ще разкрият действителността на Атман в себе си. А това е проблем!
Та затова създадох новите вълни… при пускането на диска записаната вълна да унищожи „ТЕ“ както в човек, така и в пространството около него.

Уф… много има за обяснение относно вълните. За сега съм решил да ги кача във форума, откъдето всеки свободно да може да си ги изтегли. Преди това обаче предлагам ако имате въпроси да ги разгледаме един по един, защото темата е много сложна.
Давайте…


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 9:57 pm 
Offline

Регистриран на: Чет Фев 04, 2010 10:40 am
Мнения: 128
Доста кофти е ситуацията при мен. Не знам до каква степен можете да разберете, но… последните месеци са доста зле. Все едно ти наливат някаква отрова..., сигурен съм, че съм контролиран, но как да кажа... чувствам се безпомощен. Какво правят ТЕ? Точат енергия. Как контролират? Чрез чужди мисли и вменяване на различни чувства. Аз например постоянно изпитвам чувство на вина, дори и да не съм виновен. И ако това не е натрапено чувство... не знам кое е. Имам обаче два въпроса:

1.Как можем да разберем дали някой келеш ни контролира или самият наш Ум ни играе номера? Дали някой ни контролира или преживяваме наша собствена карма? Всъщност дори и да разберем не знам дали има голямо значение, защото енергията, която отделям е голяма и се чувствам скапан.

2. Защо имам чувството, че откакто съм в пубертета, та чак до сега все ме контролират? Защо примерно мен? Толкова ли съм интересен? Или пък това си е моя карма? Примерно има някои хора, които... как да кажа си живеят нормално, без голямо психическо и мисловно напрежение, а при мен то определено не е малко. Важен е въпросът как се избират „жертвите” на ТЕ?

Ето, например когато чета определени книги, пък и този форум, усещам как чувството ми на гордост заработва, станал съм по-голям идеалист и съм зациклил на тази фаза. Макар че, съзнавам, че това е абсолютна щуротия да поставям Егото си в центъра и да правя всичко според него. В смисъл такъв действията ми, мислите и т.н. са в онзи кръг със седемте части, който е описан в главата Системата на прошката. Общо взето, ако ревността ми намалее, то се увеличава идеализмът и обратно. Всичко ми се върти в кръга на т.нар. седем смъртни гряха в християнството и не мога да изляза от тях.

Общо взето, като те гледам и теб sum, виждам че става една игра на надлъгване и на надцакване с ТЕ. Мислех си, че ти трябва... как да се изразя... „автоматично” да ги разбиваш, защото все пак еволюцията тече в друга посока... Наистина е сложно. Това с вълните е добре. Но не е ли това временно решение? Както преди беше казал за онзи лъч, който се образува при чистенето на самскари и на който те пречеха и т.н. В смисъл каквото и да се ИЗМИСЛИ, то ТЕ явно намират начин за противодействие. Защото на всичко ИЗМИСЛЕНО може да се намери нещо противоположно..., така че как ще стане работата не ми е ясно.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 10:31 pm 
Не става въпрос нещо ново да се измисли, на което да може да се противодейства от страна на „ТЕ“, Astronomer.
Тук става въпрос, че на диска има записана СИЛА, която унищожава съзнанията.
Разбираш ли?


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 10:53 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Юли 26, 2010 8:36 pm
Мнения: 145
По-ценно нещо от това, едва ли би могъл да измислиш, sum :sunny:


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 10:59 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Ное 09, 2009 7:37 pm
Мнения: 205
Ti Si Tova II написа:
Великите Човеци обикаляли периметъра, който избирали, ходели при примитивните човешки същества, като при тези срещи буквално обливали с обилни порции любов бъдещите хора. Стояли при тях по няколко дни и след това отивали сред друго племе... Никога не се задържали на едно място повече, отколкото било нужно. Били постоянно в движение...
В сърцата на Хомо сапиенс лумвал огън, което карало отделният индивид да търси по-продължителен контакт с Великите Човеци. По този начин много хора от различните племена последвали първите учители.., събирали се заедно и групово ходели при тях... Тези срещи били необикновени, защото Великите Човеци нищо не правели, само седели в поза "Лотос", с гръб един към друг, потопени в блаженство.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:03 pm 
Offline

Регистриран на: Сря Дек 01, 2010 10:17 pm
Мнения: 187
Браво sum за интересния метод,за който си се сетил да им противодействаме на Те.За съжаление докато те съществуват винаги ще има пречки по пътя.За вълните,които възпоизвеждат любов разбрах как са записани,само малко ми е интересно как сте записали силата,която ги унищожава(предполагам най-вероятно това е когато си имал сблъсък с Те си помолил Господ за помощ и по този начин е станало възможно записването на силата на цифров носител)?
Което помага е добре дошло! :D Така,че sum давай насам звуковите вълни!Ако може дай и тези,които излъчват любов.

Поздрави


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:08 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Юли 26, 2010 8:36 pm
Мнения: 145
Вече ще можем да се противопоставяме на ТЕ, дори когато са ни изтощили физически и психически. Страхотно!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Пон Ное 28, 2011 11:19 pm 
Offline

Регистриран на: Вто Авг 31, 2010 2:11 pm
Мнения: 740
И..ха, това е новина.
Това звучи като положителната версия на газа който разпръскват над България определени самолети. Информацията за които моментално се изтрива от на всякъде.

_________________
Уеб дизайн и изработка на сайт! http://www.sitemiroki.net
Всичко за ездата: http://www.nomadendurance.eu


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 12:09 am 
Това е супер интересна новина, sum! Наистина съм впечатлен и едновременно с това ми хрумват доста идеи, но искам първо да те питам - какво според теб е записано на записа, ако не е звукова вълна? Защото, поне доколкото ми е известно, всичко около нас е вълни. Самите вълни се различават една от друга и имат определена дължина и честота. Възможно ли е силата, която е записана да излъчва в определен честотен диапазон, който да не може да се улови от техниката? Боби как е отделил тази сила, когато не я е разграничавал от останалите звуци или просто е изтрил всичко, а силата е останала?

Ако има определена честота, си мисля, че мога да усиля действието на силата. Хм, всъщност, струва ми се, че дори и да няма такава честота, пак мога да пробвам да го направя. ::thinking::


Върнете се в началото
  
 
 Заглавие: Re: ВЪЛНИТЕ
Ново мнениеПубликувано на: Вто Ное 29, 2011 12:10 am 
Offline

Регистриран на: Сря Дек 24, 2008 2:59 am
Мнения: 343
По принцип студийните тонколони са от висок клас.
Пробвали ли сте на обикновена аудио система която поддържа по-ограничен диапазон дали ефектът е същият?

Познавам човек, който експериментира с оргонит. Toй направи и голям кембъстър и го инсталира в Пловдив. Чудя се дали няма да има ефект ако се зареди един такъв оргонит с тази сила?


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 165 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB © 2008 - 2013 форум "ТИ СИ ТОВА"