ТИ СИ ТОВА ◦◦◦ Tat Tvam Asi ◦◦◦ Thou Art That

Форум за Познанието
Дата и час: Вто Авг 22, 2017 8:32 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Попчетата...
Ново мнениеПубликувано на: Вто Мар 29, 2016 10:24 am 
Offline

Регистриран на: Съб Дек 15, 2012 2:10 pm
Мнения: 1024
http://childabuserecovery.com/pope-fran ... pe-murder/

Превод: Дамян Петков

„Папа Франциск признат за виновен за трафик на деца, изнасилване, убийство.“

Вчера подсъдимите, Папа Франциск Бергоглио, католическия йезуитски главен генерал Адолфо Пачон и архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби, бяха признати за виновни за изнасилване, мъчения, убийства и трафик на деца. Пет съдии на Международният конгрес по общо право на Съда в Брюксел установили, че са настъпили престъпленията наскоро, 2010. Тъй като през март миналата година над 48 очевидци са се представили, за да свидетелстват пред този ICLCJ съд за дейността на подсъдимите като членове на Култа Деветият кръг на сатанически детски жертвоприношения.

Деветият сатанински култ е казано да направи жертвоприношение на деца в католически катедрали в Монреал, Ню Йорк, Рим, Шотландия, Лондон, замъка Карнарвън в Уелс, в неразкрит френски замък в Холандия и в канадските католически и англиканско-индийски жилищни училища в Kamloops, Британска Колумбия и Брантфорд, Онтарио Канада. Култът Деветият кръг на сатанически детски жертвоприношения се е смятало, че използват частни горски насаждения в САЩ, Канада, Франция и Холандия за техните "Човешки ловни дружинки" за глобалните елити, включително членове на европейски кралски фамилии. Тийнейджъри се казва, са били получени от мафията, след това съблечени голи, изнасилени, преследвани и убити. Главният прокурор заяви: "Католическата църква е най-голямата корпорация в света и изглежда е в тайно споразумение с мафията, правителства, полицията и съдилищата по целия свят."

Две момичета казаха пред ICLCJ съда, че Папа Франциск ги изнасилил докато е участвал в жертвоприношение на деца. Осем други очевидци потвърдиха своите твърдения, че са станали свидетели на изнасилване и жертвоприношение на деца. Деветият кръг сатанински култ са решили да се проведе през пролетта на 2009 и 2010 г. в селските части на Холандия и Белгия.

Също било установено, че Папа Франциск е извършител на сатанински, детски жертвоприношения, докато упражнявал качеството си на аржентински свещеник и епископ според запечатан документ, получен от архивите на Ватикана. Вторият запис с дата 25 декември 1967г., наречен „Съдебните привилегии” е казано да се покаже, че всеки нов папа е бил длъжен да участва в Деветия сатанински кръг, секта за ритуалните жертвоприношения на новородени деца, включително и пиенето на кръвта им. Документите бяха представени на ICLCJ Съда от виден, официален ватиканец и бивш служител на Vatican Curia.

Миналият месец следовател на ирландската полиция свидетелства пред петте съдии, и 27-те членове на журито, че следи върху костите на близо 796 деца, намерени в ирландски римокатолически манастир, в септична яма показват, че са били ритуално убити. Свидетелят дава показания, че съдебни експерти са потвърдили обезглавяването и разпокъсването на бебетата в масовия гроб. Приличат на обичайните признаци за ритуално убийство или детски жертвоприношения.

Документален филм на Би Би Си, http://www.dailymail.co.uk/…/BBC-documentary-exposes-50-yea…, разкрива 50-годишен скандал на трафика на деца от католическата църква в Испания. Над 300 000 бебета са били откраднати от родителите си до 1990-те години. На майките бяха казали, че техните бебета са починали и са били погребани в масови гробове. Казано беше, че Католическата църква са направили $20 милиарда долара от осиновяванията.

Друг свидетел свидетелства, че е присъствал по време на срещи на Папа Франциск с военната хунта по време на аржентинската “мръсна война” през 70-те. Според свидетеля, Папа Франциск е помогнал за трафикането на 30 000 деца на изчезнали политически затворници в пръстена на международна детска експлоатация, управляван от един офис във Ватикана.

ABC News специално намекна, http://abcnews.go.com/…/chief-exorcist-rev-gabriele-…/story…, че дяволът е пребивавал във Ватикана. "Документи от ватиканските тайни архиви, представени в съда ясно показват, че в продължение на векове йезуитите са имали умишлено план за ритуалното убийство на отвлечени новородени бебета и след това да консумират кръвта им," заяви пред ICLCJ Съд главния прокурор на пет международни съдии и 27-те членове на журито. "Планът е роден от изкривена понятие да извличане на духовна сила от живителната сила на невинните, като така гарантира политическата стабилност на папството в Рим. Тези актове не са само геноцид, но системни и институционализирани по естество. Те се били извършвани поне от 1773г., от Римокатолическата църква на йезуитите и всеки папа."

Продължаващото и постоянно проучване бе организирано, за да разследва и накаже други, участващи в евентуални престъпления, разкрити в ICLCJ Съда. На 1 септември 2014г. запитване бе планирано да започне, озаглавено Постоянна комисия по трафика на деца и ритуално жертвоприношение. Допълнителен съдебен процес се очаква да последват.

48 очевидци, които идентифицирали извършителите им като католическите папи Франсис Бергоглио, Йоан Павел II и Йозеф Ратцингер, англикански - United Church на Канада и католическата църква, служители, включително кардинали и католически йезуитски на Superior General Adolfo Pachón; Кралица Елизабет на Великобритания и принц Филип, англикански архиепископ на Кентърбъри Джъстин Уелби и Върховният съд на правосъдието съдия Фулфорд; в Холандия: холандски и белгийски кардинали и кралските особи, включително холандския принц Алфринк Бернхард, Крал Хендрик, съпруга на кралица Вилхелмина на Холандия, кралица Беатрикс, баща й и заместник-Рой, принц Йохан Фризо и съпругата му Мейбъл Висе Смит, бивши министри, главни служители в холандската силова армия и секретаря на местността Раад Ван; служители на канадските, австралийските, великобританските и американските военни и правителства, включително ЦРУ на САЩ, както и видни министри, съдии, политици и бизнесмени от САЩ, Белгия, Холандия, Канада, Австралия, Франция, Ирландия и Обединеното кралство.

Заповеди за арести на Хората срещу Бергоглио и др са издадени на 19 юли 2014 г. Записите от съда ще останат запечатани, за сега според съобщението на ITCCS преса вчера. Първият ICLCJ Съд счете 50 000 канадски местни деца за изчезнали и завърши през февруари 2013 г. с осъдителните присъди на 40 глобални елити, включително кралица Елизабет.

Кралица Елизабет и принц Филип бяха осъдени в изчезването на десет местни деца от жилищното училището Kamloops в Британска Колумбия на 10 октомври 1964 г. Родителите не са виждали децата си от… Спорът доведе до оставката на папа Ратцингер. Данните от тези случаи могат да бъдат намерени в книгата Кевин Анет „Hidden No Longer”. http://childabuserecovery.com

Международният ICLCJ Съд, http://itccs.org/what-is-the-internatio ... n-law-cour…/, има над 450 правоприлагащи общото право на мира в 13 страни, с 51 работещи, местни чартърни групи. Организационни средства са на разположение на общи групи по право, които желаят да кандидатстват. За да се свържете с ITCCS,http://itccs.org, ICLCJ съд в Брюксел, местните филиали, или да работите като доброволец, имейл: itccscentral@gmail.com, hiddenfromhistory1@gmail.com.

за автора:
Джуди Byington, MSW, лицензиран социален работник, пенсионер, автор на "Двадесет и две лица: Вътре в извънредно животът на Джени Хил и нейните двадесет и две раздвоения на личността" (www.22faces.com) е пенсиониран терапевт, оратор, активист и разследващ журналист, чиито статии за международната експлоатация на деца, пръстените са цитирани на стотици блогове и уебсайтове. Бившият надзорен орган, Алберта психичното здраве и директор на цевтъра по Прово семейно консултиране е изпълнителния директор на Child Abuse Recovery и тонколони Bureau (www.ChildAbuseRecovery.com). Ако имате новини за злоупотреба с деца, моля пишете до Джуди info@22faces.com. Поканени сте да подпишете нашата петиция до Конгреса за разследване на контрола на ЦРУ, съзнанието на децата, като кликнете тук: http://www.change.org/…/us-congress-survivors-request-inves…


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Попчетата...
Ново мнениеПубликувано на: Вто Мар 29, 2016 11:08 am 
Offline

Регистриран на: Пет Авг 10, 2012 8:16 am
Мнения: 89
Направо ми настръхна косата от тази информация. Системата там е много страшна. Горките хорица, как не са прогледнали още... ::thinking::


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Попчетата...
Ново мнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 9:57 pm 
Offline

Регистриран на: Съб Дек 15, 2012 2:10 pm
Мнения: 1024
Ами, какво да ти кажа... Вики, разбра ли защо католиците са отвличали и убивали деца и после им пиели от кръвта - заради поемането на духовна сила. :facepalm:
Да си припомним от статията:
"Документи от ватиканските тайни архиви, представени в съда ясно показват, че в продължение на векове йезуитите са имали умишлено план за ритуалното убийство на отвлечени новородени бебета и след това да консумират кръвта им".

"Също било установено, че Папа Франциск е извършител на сатанински, детски жертвоприношения, докато упражнявал качеството си на аржентински свещеник и епископ според запечатан документ, получен от архивите на Ватикана. Вторият запис с дата 25 декември 1967г., наречен „Съдебните привилегии” е казано да се покаже, че всеки нов папа е бил длъжен да участва в Деветия сатанински кръг, секта за ритуалните жертвоприношения на новородени деца, включително и пиенето на кръвта им."

"Планът е роден от изкривено разбиране за извличане на духовна сила от живителната сила на невинните, като така гарантира политическата стабилност на папството в Рим. Тези актове не са само геноцид, но системни и институционализирани по естество. Те се били извършвани поне от 1773г., от Римокатолическата църква на йезуитите и всеки папа."

Иначе Папа Франциск целува и мие краката на мигрантите... колко смирено, а отвътре кръволок. Цирк.
Прикачени файлове:
we.jpg
we.jpg [ 28.59 KiB | Прегледано 39 пъти ]

Прикачени файлове:
wee.jpg
wee.jpg [ 48.22 KiB | Прегледано 31 пъти ]

Прикачени файлове:
weee.jpg
weee.jpg [ 47.76 KiB | Прегледано 31 пъти ]

Прикачени файлове:
weeee.jpg
weeee.jpg [ 50.85 KiB | Прегледано 31 пъти ]


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Попчетата...
Ново мнениеПубликувано на: Сря Мар 30, 2016 11:00 pm 
Offline

Регистриран на: Пет Юни 21, 2013 12:08 am
Мнения: 78
:shock: Лелее, тези са абсолютни психопати :w00t: Не ми се мисли какви ли още са ги вършили. Едва ли всичко е излязло на яве...не че това не е предостатъчно, де :envy_green: Чудя се само каква ли "награда" може да те мотивира толкова силно, че така целенасочено и последователно да извършваш такива ужасни деяния. :facepalm: Наистина ли са толкова глупави, или просто са си управляеми снаряди, или и двете заедно.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Попчетата...
Ново мнениеПубликувано на: Чет Мар 31, 2016 1:08 pm 
Offline

Регистриран на: Вто Ное 06, 2012 1:55 pm
Мнения: 52
Тоя свят е изтрещял отвсякъде ! Какъв трябва да бъдеш, за да вършиш подобни неща ?! Къде е Божественото у нас ? Започвам да се срамувам, че съм човек заради тия, които уж ни напътстват ! Съжалявам, но не мога да го смеля ! Нещо сбъркано има, но не знам къде и възможно ли е да се поправи !


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Попчетата...
Ново мнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2016 9:06 pm 
Offline

Регистриран на: Съб Дек 15, 2012 2:10 pm
Мнения: 1024
Много интересен материал, в който ще прочетете за Евангелие от Варнава, един от учениците на Исус.

http://bultimes.com/otkrita-e-bibliya-n ... nae-video/

"...Та, през 2000 год. е открита и пазена в тайна до скоро, книга съдържаща Евангелието на Варнава. Варнава е ученик на Христос. В Евангелието обаче, той казва, че Христос нито е бил разпънат на кръста, нито е бил син на Бога, а просто е бил пророк. В древното писание апостол Павел е наречен „самозванец“и също така се твърди, че Христос се възнесъл жив на небето, а Юда Искариотски е бил разпънат на негово място. Това е шокиращо. Ясно е защо подобен артефакт се е пазил в тайна след неговото му откриване още през 2000 год. Тук трябва да кажа, че този документ се намира днес под закрилата на Турското правителство. Не, че е открит в Турция, а е конфискуван от контрабандисти на антики."

Ами сега?!? *wacko*
Става ясно защо Папата мие церемониално и целува краката на бежанците, идващи от Турция в Европа.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by phpBB © 2008 - 2013 форум "ТИ СИ ТОВА"